Autofun
Žena, dvě děti a 8300 km za 20 dnů. Nadšenec ukazuje Porsche 911 Turbo jako rodinné auto
17 komentářů
Pepa__007
Příspěvek podléhá schvalování.
Zebrak...ten spojler grciam
Na jednu stranu sa ten clovek asi nema zle, na druhu stranu mam pocit, ze sa stal otrokom osobnosti, ktoru si vytvoril na socialnych sietach.
Když podobné dovolené dělají s elektroauty a ještě si naoko libují.....
Protože jsou i lidé, kteří rádi sami sebe mrskají důtkami do krve a shledávají v tom potěšení a uspokojení.
Ano je to tak, jsou lidé co chtějí dokázat že něco jde (a ono to nakonec jde), ale kromě demonstrace něčeho to v reálu moc smysl nedává.
Autor článku nepozná GT3 RS. Tohle není 911 Turbo ☝️
Zato ty jsi odborník, který pozná auto jen podle přidaného křídla!
Mimochodem, kde by GT3 vzala ty zadní sedačky, o GT3RS raději ani nemluvě...
Tohle je (upravená) 911 Turbo g. 991.1, stačí se mrknout třeba na kliky dveří.
Mimochodem, kde by GT3 vzala ty zadní sedačky, o GT3RS raději ani nemluvě...
Tohle je (upravená) 911 Turbo g. 991.1, stačí se mrknout třeba na kliky dveří.
No pardon, ale kdyby neopsali o Turbu tak si to splete zvenku každý. Majitel to potunil na styl GT3. Zbytečně se na Brumbala utrhuješ.
Myslím, že jsem mu to napsal slušně..., na utrhování jsou tu jiní mistři.
P.S. Už v nadpisu je: "Žena, dvě děti...", a ty do žádné GT3/GT3RS neposadíš a žádnou úpravou to legálně nezměníš. GT3 RS 992 ještě není, a křídlo a kola to má z aktuální! GT3 992. Splést se to dá (na první pohled) s GT3 RS 991 (viz žábra na předních blatnících), ale ta neměla ani takové křídlo, ani taková kola. Pro mě je to (na první pohled) zvláštní dvougenerační mix.
P.S. Už v nadpisu je: "Žena, dvě děti...", a ty do žádné GT3/GT3RS neposadíš a žádnou úpravou to legálně nezměníš. GT3 RS 992 ještě není, a křídlo a kola to má z aktuální! GT3 992. Splést se to dá (na první pohled) s GT3 RS 991 (viz žábra na předních blatnících), ale ta neměla ani takové křídlo, ani taková kola. Pro mě je to (na první pohled) zvláštní dvougenerační mix.
.... každý dle své chuti.... Myslím že se ale dají dělat mnohem lepší věci 😉 400 kiláků denně, paráda, každý den 4 hodiny sedět v autě, jako když to někoho baví, proč ne... :yes: