Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Motorky

Zpět na článek

Yamaha YZF-R6 2008: první informace a velká fotogalerie

18 komentářů

:yes: :yes: :yes:
da_b0mb
Modrouzlatou R6 a jeste Imprezu 😉
Jo, to není špatná nápad 😄 Taky bych se za tuhle dvojici v garáži nestyděl 😉
Radek STI
Hm, mám červenou Ducati a modrozlatou Imprezu a i tak se mi žije docela dobře... >😒]
sakra
Panebože? Je pěkná, stejně to ale bude pořád jen značka, co dělá hudební nástroje 😉 😄 😄 😄 😄 😄 ať žije DUCATI
Ducati je italský šméčko, Japonci (Yamaha určitě ano) jsou s kvalitou zpracování a bezporuchovostí o dvě třídy výše... Kdo měl možnost srovnat, dá mě za pravdu. 😉
Radek STI
Co je to za výkřik? Můžeš mi sdělit, co o tom víš? Já mám doma jednu ST4s se 40tkm už 5 let a chodí jen na pravidelný prohlídky a k tomu letošní 1098, ta má sice najeto jen 11tkm, ale taky bez chyby. A samozřejmě znám osobně spoustu dalších majitelů Ducati, který jsou na tom stejně. Jakou, že máš ty?
da_b0mb
Mas 1098 ? Tise zavidim 😄 Ta je paradni. Ale jinak bych volil Japonce, uz kvuli servisu, ale ty jsi z Phy jak koukam, takze tebe se tohle netyka. Jakto, ze tvoje Impreza neni na moje.auto? 😄 To je skoda, koukej to napravit. 😉 Fotky Imprezy a 1098 dohromady by byly skvely
Radek STI
Byla tu. Ale strhlo se kolem toho akorát podezírání, osočování a nedůvěra. Tak jsem to stáhnul. Myslel jsem, že se tam bude diskutovat o autě, co koho zajímá a takový příspěvky tam byly asi 2 z 80ti.
da_b0mb
Nad to se mas povznyst...nasla by se tam spousta lidi, ktery by si o tvym aute radi precetli. Ale pokud slo o to,ze jsi mel strach,ze se najde nejakej zavistivec, kterej tvoje auto na ulici pozna a "podepise se" na nej, tak to chapu. Ale je to skoda
Vis proc se dukatisti nezdravi? Uz se rano videli v servisu 😄
Radek STI
... jaká je pánové hmotnost? To totiž každýho potenciálního kupce u takový motorky zajímá skoro víc, než výkon... ;-\
da_b0mb
myslim,ze tam nebude velkej rozdil oproti predchozi...tzn. sucha hmotnost nejakejch 162kg
Avatar - Roman Daněk (Autofun.cz)
Roman Daněk (Autofun.cz)
Vím, že hmotnost je především u ostrých šestek velmi důležitá a určitě bych ji zmínil (alespoň v tabulce)... ale jaksi tuhle inforaci nemám a v presskitu není 😉 Už jsem to pod tabulku dopsal, tech.info není kompletní. Předpokládám, že se všechny podrobnosti dozvíme až po premiéře v Paříži. Pak článek doplním a aktualizuji, nebojte 😉 😄
Nádherný to stroj 😄
R6 je dlouhodobě nejkrásnější šestistovka na trhu a modelem 2008 to jen potvrdila.Prosím,můžeme o tom vést spory,můžeme s tím i nesouhlasit,ale to je tak všechno,co proti tomu můžeme dělat.Jediná poznámka-nevím,asi jsem ze staré školy,ale dva roky se snažím oblíbit si tu malou krátkou koncovku výfuku,a ne a ne se mi to podařit.
masakr