Novinky
Chtelo by se napsat - podivej se na etalon tridy bracho, elektricky kovboj prave seda do sedla, ale nechme ho spat. Jeho doba uz minula. Takhle vypada konstrukce, ktera vyhraje budoucnost. Nizke emise, nizka spotreba - moznost vyberu ze 3 zdroju energie - elektro, benzin, Lih, snizi zavislost na monopolech, aktivuje konkurenci a da ridici moznost volby pouzivat aktualne levnejsi zdroj. Dochazi uz mistnim dikuterum, kam miri hybrid, kam miri automobilove pohony?
konecne rozumnej hybrid, aspon v zemich s ciste vyrabenou elektrinou.
I v zemich se "spinave" vyrabenou elektrinou. Ona totiz i elektrina z uhelnych elektraren je cistsi energie, nez nejcistsi spalovak. A to diky vyrazne vyssi ucinnosti turbosoustroji oproti spalovaku.
Souhlasim, spalovaci motory v automobilech jsou rozptylene emisni zdroje, kdezto v elektrarnach jsou ucinnejsi filtry a co je hlavni, emisni zdroj je lokalizovany a tudiz lepe kontrolovatelny atd. Tomuto konceptu velice fandim! Plne chapu, proc vznikl prave tam, kde vznikl. Pisi z Norska a tady je veskera el. energie vyrabena v hydro-elektrarnach a je tedy maximalne cista. Tato elektrina se vyvazi i do Svedska. Proste cela Skandinavie ma relativne cistou elektrinu. Tady jsou elektromobily a hybridy hudbou soucasnosti. Ne nadarmo v Norsku vyradi elektrovozitko Think. A docela jich tu i par jezdi 😄
neviem si predstavit, co spravi masivne rozsirenie elektromobilov z cenami elektriny. 😒
no tak strasne to nebude, elektrina je potreba skoro na vsechno a je masivne vyuzivana. Ke zdrazeni muze dojit jen docasne, nez postavime dalsi elektrarny. Zato ropa, ta uz bude jen dochazet.
v souvislosti s vsude probiranym prodejem volva by mne zajimala jedna vec, nakolik se na vyvoji podili ford a nakolik je to "interni" zalezitost volva.
Teď jenom zbývá pouvažovat, jestli ten benzínový motor není trochu zbytečná zátěž - funguje vlastně jenom jako generátor, tak proč tam nepřidat ještě trochu baterek. Málokdo potřebuje jezdit v kuse víc než 200 km a když se ti dalších 50 km přidává vlastně při každý zastávce u "benzínky" na párek v rohlíku, tak snad ani víc nepotřebuješ. Teda já určitě ne...
Je to věc jistoty. Já bych si nekoupil auto, se kterým bych teoreticky mohl zůstat trčet někde v lese jen proto, že jsem ho večer zapomněl dát do zásuvky. Nebo taky někdy musíš jet někam dál...akutně. To se ti pak ten motor hodit může. Ale mohl by mít menší obsah. Krom toho C30 je docela malé auto. Nevím jestli to je věc toho, že Volvo menší motor nemá... Ale ono mít v každém kole nepracijící elektromotor taky asi stojí nějakou námahu rozpohybovat.
Takže ďalší model by mohol byť ešte jednoduchšej konštrukcie iba s jedným elektromotorom. Potom by aj cena mohla byť zaujímavejšia, než akú môžeme tušiť pri tomto riešení... 😄