Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Video: Audi RS6 Avant – výkonné kombi v pohybu i staticky

13 komentářů

paráda :yes: :yes:
x_pete
tak neni to auto na rezani ceskejch okresek, ale na nemecky dalnice...
tudydudy
No,protoze by melo toto audi problem se vubec vmestnat do nekterych zatacek na tech nasich okreskach,tak to k nam opravdu neni.Ale jinak,vyrobce urcite pocita s tim,ze majitel se nekdy vyda na okruh(tak treba na Nurburgring).
mastodont
hmm...nechcem zbytocne vyvolat flame,ale aku alternativu/konkurenciu ponukaju Japonci(Lexus)?? >😒] :yes: :yes:
BRAVO AUDI :-!
velmi nestastny prispevok. aku konkurenciu ponukaju europske automobilky k japonskym civilnym verziam WRC specialov ? kazdy kontinent ma ine tradicie..
co třeba Ford Focus RS?
focus rs nie je stvorkolka
alebo Audi S3, Leon Cupra,...
audi s3 a nedajboze aj cupra ? >😁 kam som sa to dostal preboha ?
Ty si kus paka! JAponci robili vozy, ked Europa este len snivala ..... ked behali po svete Celicy, Supry, Eva, RX Mazdy a pod????????????? Fávééééééé malo Scirocco s motorom, ktory zaostaval za Japonskom 10 rokov >😁 >😁 >😁
Za cenu tohoto chabeho Audi sa da kupit Lexus LS600 a to je momentalne najvyspelejsia limuzina. Ten Lexus mi splni vsetky poziadavky na auto: bezpecne, rychle, moderne, pohodlne, luxusne a excluzivne! Audi je hnusny, kazovy odvar!
áno,Lexus splni všetky poziadavky ktore si vymenoval okrem exclusivity :-! :yes:
toto auto je proste nadhera klasicke AUDI A6 je velice pekne ne-li nejhezci auto za dlouha leta aspon pro me je takove konzervativni a pritom vyzivave a RS6 tomu dodava toho sportovniho ducha :yes: