Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Tatra Trucks dodá českým hasičům až 100 stříkaček za více než miliardu korun

Kopřivnická automobilka Tatra Trucks dodá během příštích dvou let hasičským jednotkám v České republice až 100 cisternových automobilových stříkaček CAS 20 na podvozku Tatra. Cena zakázky může přesáhnout miliardu korun. Tatra to  sdělila v tiskové zprávě.
Zpět na článek
Avatar - rohYpnol
13. 9. 2022 18:42
Další fail téhle vlády,
Další ukázka toho, jak zoufalá je tahle vláda. Další fail, Další podvod na voličích.
V těžké době, kdy by měla mít snahu hledat úspory se vyhazují miliardy. Nic proti hasočúm, ale vozový park hasičů rozhodně není nějak zastatalý. Rozhodně ne.
Vláda opět šetří na lidech, místo toho aby šetřila raději na výdajích, které se lidí nedotkou. Naprosto asociální vláda, co kašle na české lidi!!!
No, aspoň že ti dutohlavové po půl roce pochopili konečně nutnost zastropovat ceny!!! Sice to nastavení je stále špatně, ale pořád 1000x lepší než vůbec nic. Takže co ty zelená kedlubno, Fiala už pochopil aspoň něco, ale ty to nepobereš nikdy :-[] :-[] :-[] :-!
Rozbalit vlákno
2
14. 9. 2022 10:11
Re: Další fail téhle vlády,
Já si třeba podvedený vůbec nepřijdu.
14. 9. 2022 11:21
Re: Další fail téhle vlády,
No dobrý až na to, že to výběrko běželo dávno před Fialovo vládou. Zakázka dá práci stovkám lidí pracujících v Tatře a THT. Obecně hasičská auta jsou celkem užitečná, zejména, když někde hoří. To samé bych určitě neřekl o policejních BMW nebo tomu zhůvěřilýmu Ferrari. Existují spousty mnohem horších způsobů, jak vyhodit peníze oknem. Tohle žádný fail není.