Novinky
Mazda :yes:
zadna naprava 323 je multilink, teda rizko problemov a brzdy su poddimenzovane najma kvoli standardnej velkosti diskov 13" , preto zvlnene kotuce...
zadna naprava 323 je multilink, teda rizko problemov a brzdy su poddimenzovane najma kvoli standardnej velkosti diskov 13" , preto zvlnene kotuce...
japonec na konec, protoze pak uz nic jineho nechces 😃))
mazda rulezzzzzzz ..... zitra jedu pro CX7...mooooc se tesim 😄
jinak k te 323 je to presne tak, kotouce jsou poddimenzovane.
mam premacy a je to stejne...dal jsem 17 kola kotouce bych mohl
mit o 2palce vetsi a nemusel bych je porad menit.
mazda rulezzzzzzz ..... zitra jedu pro CX7...mooooc se tesim 😄
jinak k te 323 je to presne tak, kotouce jsou poddimenzovane.
mam premacy a je to stejne...dal jsem 17 kola kotouce bych mohl
mit o 2palce vetsi a nemusel bych je porad menit.
Mam takeho tucha, ze to bude problem s DPF filtrom oder ?
Když si přečtu podobný článek a mám vlastní dostatečnou zkušenost, pak mě to utvrdí v tom, že i hodnocení kvality ostatních aut a značek je objektivní. Navíc to leckdy i vypovídá o nesmyslném papouškování různých okrajových pseudonázorů, které jsou v těchto diskusích bohužel převažující. Nemám nic proti koncernu VW, ale pokud vím, tak Auto Bild ho rozhodně nešetří a není tedy pravda, že německá média nadržují německým značkám (jak tvrdí velmi často příznivci italských a francouzských aut). Mám šestku čtvrtým rokem a jedná se o skutečně kvalitní auto (dokonce jsem měl i ten jediný problé se světly - servis ho sám diagnostikoval a v rámci prohlídky a garance bezplatně odstranil) - takže věřím např. stotisícovému testu, mám najeto devadesát a bez problémů (s výjimkou světel - vadou byla funkce nastavení sklonu, tedy něco, co člověk sám těžko zaznamená). Navíc, na rozdíl od předchozí Alfy Romeo jsme i velmi spokojen se servisem, u Alfy to byla tragédie....Zkušenisti s kvalitou Alfy byly rovněž v souladu s Auto Bildem, takže se tomu asi dá věřit víc, než všem těm testům s často nesmyslnými výlevy.
MAZDAAAAAAA :yes: