Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Auto.cz Happy Trackday ve velké galerii: Díky za skvělou oslavu našeho čtvrtstoletí!

68 komentářů

001mf
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
hugino
Blahoželám redakcii ku peknému výročiu a prajem im ďalších minimálne 25 + rokov skvelej práce. Ste naj autoweb v našich vašich končinách. :yes: :yes: :yes: PS😜odľa fotiek to bola skvelá akcia.Všetko dobré.
Ozzman
Fotky vypadají dobře, do poslední chvíle jsem váhal, ale většina známých to zrušila, tak jsem se na to taky vykašlal s pětimetrovym naftovym kombíkem / a dle fotek bych tam fakt byl exot/ . Byl jste tam někdo ze stálých diskutérů ?
traveldrive
Fotky vypadajú dobre, 25. výročie je fajn. Akurát tej skvelej práce, čo spomína hugino, tu veľa nevidno a s jeho druhou vetou už tiež súhlasiť nemôžem.
Stáli diskutéri by si mohli dať neformálneho spicha v Brne na Autosalóne 2023. 😉
Ozzman
Ty nás chceš potrestat D1 ? :-!
rohYpnol
To by musel ten autosalon být...
hugino
Na tento autoweb chodím najčastejšie lebo sa mi zdá najlepší a ešte sa mi páči že redaktori čítajú aj diskusiu a keď je dáka nezrovnalosť tak sa pridajú a vysvetlia to v diskusii. Asi im fakt trošku záleží na čitateloch a evidentne s niektorými diskutujúcimi sa poznajú aj osobne. Jediná vec ktorá mi tu chýba sú porovnávacie testy. Ak máš typ na lepší autoweb kľudne ho posuň ja si ho omrknem.
webpaja
Stálí diskutéři se občas sejdou, byť jsme už dlouho nikde nebyli. Tohle však byla fajn akce, mohlo být víc promazáním. Když se dělala Náplavka, každý o tom věděl měsíc dopředu.

Ale z hlediska redakce? Je to věc podnětů i od nás čtenářů, mě potěšil občasný výskyt zajímavých článků z historie závodů, líbí se mi retrotesty, bohužel mnohem míň hra na Premium.
Ja Prvni 123
Bylo to fajn.
Diskuzí jsem si tam úplně moc neužil, ale hezky jsem se svezl... a obrousil kus vzorku na předních pneumatikách.
😄
Ozzman
čím si přijel ?
Ja Prvni 123
164.
Jo, ten okruh je na ni malej.
Ale porad jeste se umi "rozcilit" .
😄
webpaja
Je to pořád fešanda :yes:
Ja Prvni 123
Diky.
Ma svoje roky. A par sramu.

Ale mam ji rad.
😄
webpaja
Šrámy...kdo stárne bez vrásek?

O akci jsem věděl, ale jel bych na otočku. Mrzí mě, že jsem tam nebyl. Ale věřím, že ještě do konce roku dáme Motobydlo.

Podle fotek tam nakonec někdo dojel i s F-Pace, což mě překvapilo, ani nevím kdo ho tu taky má. 😉
Ja Prvni 123
Hmm.
Ten bilej E-type me zaujal mnohem vic.
😄

Ale skoro bych rekl, ze F-Pace byl na rakouskych znackach.
Jistej si ale nejsem.
Jedny rakousky znacky tam byly 100%.
😉
Ozzman
To byla tetička Kylie ne? 😁 😁
hugino
A ja som hladal na fotkách Mondeo a Highlander v akcii.Tak preto som ich tam nevidel lebo ste na to hodili bobek. 😄 😄 😄
Ozzman
Jo, je to tak... ale já jsem tedy měl v plánu přijet yarisem s manualem 😁
hugino
Neva bol bi si na fotkách v plnom šprinte. 😄
Ozzman
Jestli toužíš po mých fotkách, vyhledej si články z letiště, tam to najdeš 😁 a mnoho dalších místních 😊
hugino
OK.Omrknem to.A nevedel som že máš okrem Mondea,Megana aj Yaris.Tož ty si milionář.
Ozzman
Jo, v Rublech možná 😁 Neblázni, Megan byl sice skvělá koupě, která mne i po dvou letech pořád baví, protože se to chová jako stará amerika, akorát s polovičním motorem na us poměry, na dnešní je zase dvojnásobný, ale nekupoval jsem to nové 😁, Yaris je táty, ale byl to muj favorit na trochu zábavy, protože je to jediné auto s manuálem, co není SUV v naší rodině.
hugino
Hlavne aby slúžili.S tým manuálom by si zabodoval u Areseho. 😄
Ozzman
To jo, ale jinak je to vopruz v běžném pražském provozu
Mikesus
Ja chtěl přijet hlavne na pokec. Pořád jsem váhal, jestli jo nebo ne, jestli vzít yaris, HL nebo Camry. Kdyz nakonec i Ozzy vahal, tak jsem to nechal být. HL ani camry na to nejsou, s yarisem se mi nechtělo jet dálku a pokec s ozzmanem můžu dát u baráku a nejezdit čtvrt republiky. Takze ano přiznávám, lenost a pohodlnost zvítězila.
Ja Prvni 123
Ke sve skode.
Zagumovat si na okruhu fakt nebylo spatne.
V dnesni dobe plnych silnic to byla vzacna prilezitost.
😄
webpaja
Zcela upřímně mně si myslím, že by na okruh měl zavítat jednou za čas každý. Ne kvůli honění rekordů, ale bezpečně si vyzkoušet limity nejen auta, hlavně ty svoje. 😉
Ozzman
My co máme Ford, bychom neradi jeli zpátky vlakem 😁 Limity auta radši zkoušet nebudu 😁
webpaja
Vlaky z Lípy jezdí dobře 😉
Ozzman
😒]
webpaja
Ale jak někdo psal nahoře, překvapila absence Toyot 😁 Naopak příjemně veterány a Evora. Ta je nádherná.
Ozzman
Co jsem tak pochopil, byla to i akce Autofóra, registrace byla otevřená pro kohokoliv, takže se to mohlo rozšířit mezi různé kluby a party kamarádů, co vyrazí na Sosnovou zdarma a s diskutéry pak nemají nic moc společného... tipl bych, že z místních našinců tam moc lidí nebylo, což je patrné i z fotek 😊

P.S. jedna Toika tam byla..
http😐/1884403144.rsc.cdn77.org/…pbWc/7937395.jpg?…

i když asi nemá eCVT a hybridní pohon 😁
Ja Prvni 123
Ne, lidi z autofora tam byli jako hosti.
Neporadali to.
Ozzman
Tak poreferuj, kolik tam bylo opravdu diskutérů, co se tu pohybují? Zatím si jediný, kdo se tady nahlásil o kterém víme 😊 Dle aut vidím, že tam v drtivé většině jsou "závodní auta", která někdo speciálně chová na podobné trackdays, většinou starší, hodně BMW, Miaty, tu a tam nějaké to starší coupé či veterán a "normálních" aut, tam vidím poskrovnu.

Co se tu tak známe, tak máme tušení, kdo v čem jezdí a žádný naftový kombík, hybrid, hatchback, či SUV tam z fotek nevidím, takže, kdo byli všichni ti závodníci? 😁
Ja Prvni 123
Diskuter asi zadnej.
Bylo tam 86 aut, z toho specialu myslim 8.
Hodne bavoraku, az po M3.
Bylo tam dost civilnich aut, jen asi nebyla tak fotogenicka.
Oktavka v kombiku, u te nevim co mela za motor.
Audi Avant ve ctyrkolce s TDI!
Ten teda jel jen jednou a pak odjel.

Nekolik Fiest. Na tenhle okruh asi nejlepsi auto.
Jedna fakt pekna.
Byl tam i Toyouta yaris GR. Ale to je spis special se znackama, nez civilni auto.
Ozzman
takže to potvrzuje mou teorii, že se to rozkřiklo mezi klasické účastníky těchto track days a s uživateli ACZ to mělo pramálo společného, což je trochu škoda, ale na druhou stranu chápu, sám taky nemám auto na okruh, možná po Mosteckém bych se lehce projel, ten je větší, ale i tak. Akce to byla asi hezká.

Budem muset udělat zase nějaký sraz, kde to bude spíš o pokecu, kam může kdokoliv i s naftovým SUV či dvojkovým priusem a nebudou se poměřovat síly aut v závodech, ale bude to i pokecu a třeba vyzkoušení si aut staticky i za jízdy po svolení majitelů 😊
Mikesus
No já bych dopadl asi podobně. Neměl jsem ani moc v plánu tam jezdit na okruhu, spíš ten pokec. No a jelikož tam prakticky odtud nikdo nebyl, tak by to fakt byla spíš ztráta času. To uz radši dojedu někam na Moravu, protoze tam se aspoň potkáme.
Ozzman
To je vhozená rukavice na uspořádání srazu 😁
webpaja
Kam jsi tu rukavici hodil? Mikesus neví, že Motobydlo není na Moravě?
Ozzman
No, spíš neví, jestli bude a já to taky nevim, jestli už je něco konkrétního? 😁

A motobydlo je super, jen osobně bych byl pro to, uspořádat ještě i nějaký ten open air sraz, jako bylo letiště 😊

Přecijen se tam vejde více lidí a projíždět auta na té silničce kolem Motobydla, zvlášť zadokolku na dešti, to není uplně ideální 😒] :-!
JirkaVejrazka
Ja o te akci vubec nevedel, netusim kde se o ni psalo predem. Mozna jsem to jen prehledl.
Ja Prvni 123
Souhlas.
Priste tam pojedu Tipem.
Abych vyzkousel ten rozdil.
😄
woody-alien
S "peřinkou" kačírku, trávy nebo naštosovaných pneu je to nuda. Já to beru rovnou o svodidla, to tě naučí dávat bacha na limity. 😒]
Ozzman
Svodidla? Povídej? Dlouho jsme se neviděli 😁
woody-alien
Tak to jsi asi jeden z posledních, co to ještě neví. 😉 SZ
webpaja
Nic mu nepiš, on ví všechno. Jen to chce slyšet zas a znova. :-!
Ozzman
No, tak šup sem s tím! Fakt mi to uniklo
speedfred
Presne tak.
Keby mi nepustil chladič na placke tak som tam na tuti, všetko ostatné by šlo bokom.
Ozzman
Koukám, jiná značka, stejné problémy 😒] Taky jsem už měnil chladič 😁 Ale hlavně, že se smějete jen mě! 😁 😁
speedfred
No koncern, čo ti poviem.
woody-alien
Speedfred je větší, tomu bych se bál smát. 😒]
speedfred
😒] ja som ale pacifista.
webpaja
To označení ale nevzniklo z toho, že jezdíš v Chrysleru Pacifica 😒]
speedfred
Aha.
Som myslel že je od môjho Magnum 9mm ktorý zpacifikuje všetko.
webpaja
Tak dnes veselo jak už dlouho ne 😁
Ozzman
Magnum nemám rád, je to sladké jak ono pověstné ho.o z nutrie 😁
Mikesus
😒] 😒] 😒] 😒] 😒]
webpaja
Jaká dálka? 😁 Z Prg jsi tam i s CVT za hoďku 😒]
kari.laz
Po hodině s CVT by už neměl chuť na ten okruh jet a domu to poslal radši na podvalu 😒] 😒] 😒]
Mikesus
Proto říkám, lenost. A ještě k tomu další trictvrte hodinu přes Prahu, kdyz jsem nevěděl, jestli vůbec někdo bude ze známějších tváří.
Ozzman
Já ! Čekal jsem do poslední chvíle připravenej 😁 Ale je fakt, že spolu pokcat mužem i jinde
webpaja
"spolu pokcat mužem i jinde"

Tak ti'd nevím, jestli tam písmeno chybí, nebo to mělo být něco úplně jiného 😁 😁 😁
Ozzman
neboj, jen písmenko vypadlo 😁
woody-alien
No mě si neuklidnil, v češtině je "ch" ¨taky jedno písmenko. 😒]
webpaja
:yes:
Ozzman
😒] 😒]
webpaja
Tak co kluci, dáme to ještě do zimy s kárama?
speedfred
So mnou mozete počítat.