Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto.cz Happy Trackday ve velké galerii: Díky za skvělou oslavu našeho čtvrtstoletí!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (68)

V neděli jsme na autodromu v Sosnové vůbec poprvé uspořádali trackday pod hlavičkou Auto.cz. Ne náhodou, společně s vámi jsme tím oslavili pětadvacet let našeho webu.

Provoz automobilového serveru Auto.cz odstartoval 1. září 1997. Letos jsme tedy oslavili čtvrtstoletí od založení stránek. A jak jinak, než ve společnosti věrných čtenářů, burácení motorů a vůně spáleného benzinu. Na autodromu v Sosnové jsme pro vás uspořádali historicky první jízdy pod hlavičkou Auto.cz. Událost dostala symbolický název Happy Trackday a během celého dne se na dráze vystřídalo 86 nejrůznějších vozů. Jízdy byly pro registrované účastníky samozřejmě zcela zdarma.

Na úvod se sluší poděkovat všem zúčastněným. Jak se můžete přesvědčit ve velké galerii nahoře, případně ve výběru našich příběhů na instagramovém účtu @auto.cz, paleta nastoupených automobilů byla vskutku pestrá. Dovolíme si říct, že si snad každý přišel na své. Nechyběly moderní sportovní kousky, ale i krásné exempláře z historie či očesané speciály upravené výhradně na podobné akce. Zkrátka od všeho něco.

Po celý den vám bylo plně k dispozici kompletní složení redakce Auto.cz. Poklábosili jsme o autech, ale i webu samotném a vybraní z vás se s námi vydali i na závodní trať. Po obědové pauze přišla ještě krátká vsuvka v podobě slavnostního krájení dortu a přípitku. To abychom šťastně vykročili do další pětadvacítky!

Ještě jednou tedy děkujeme za přátelskou atmosféru. Věříme, že jste si událost užili společně s námi. A pokud na sociálních sítích publikujete fotografie a videa ze včerejšího dne, nezapomeňte nás označit. Těšíme se zase při příštím okruhovém dovádění a slibujeme, že další trackday pod hlavičkou Auto.cz bude dříve než za dalších pětadvacet let.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (68)

Doporučujeme

Avatar - speedfred
27. 9. 2022 21:45
Re: Gratulácia
So mnou mozete počítat.
27. 9. 2022 16:12
Re: Gratulácia
Tak co kluci, dáme to ještě do zimy s kárama?
Avatar - Ozzman
27. 9. 2022 12:13
Re: Gratulácia
Magnum nemám rád, je to sladké jak ono pověstné ho.o z nutrie :D
Avatar - Ozzman
27. 9. 2022 12:06
Re: Gratulácia
:-[] :-[]
Avatar - Ozzman
27. 9. 2022 12:03
Re: Gratulácia
No, tak šup sem s tím! Fakt mi to uniklo