Autofun
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNa Slovensku vzniká svérázné retro auto do města. Bude pro řidiče od 16 let, co cena?
4 komentáře
rohor
2
protože bych to vnímal jako fuj z pravěku a služební vůz Laurela a Hardyho. Jako velkej bych to nechtěl už vůbec, pomalá kýčovitá plečka dobrá akorát na zabití. Ale dnešní mladé generaci nerozumím, jí nejde rozumět. Tak třeba to je dobře mířeno.
L Cesarin
Ak by to bola solídna kapsula v retro dizajne nepoviem nič. Ale toto nie je posun dopredu. Rovno môžte oprášiť starý rebrínový voz voľakde zo Zamaguria, či iného skanzenu a nainštalovať doň spaľovací motor z pionieru ktorý nájdete na smetisku v P. Bystrici a tváriť sa, že sme objavili Ameriku.
Nepríde mi to v ničom inovatívne a ani to necieli na problémy súčasnej dopravy. Navyše stavím sa, že crash test dopadne pre figurínu horšie ako nehoda na Zochovej v Bratislave.
Akože to lietajúce autíčko bol aspoň pokus, ale toto mi príde ako zámer predať motokáru v retro prevedení vrchní-prchni.
Ak by to ponúkali ako homogenizovanú stavebnicu pre domácich kutilov nemám najmenšiu pripomienku, ale ponúkať to ako klenot do mesta je prehnane ambiciózne. Držím chalanom z fachu palce, beztak je to obdivuhodný výkon v slovenských pomeroch navrhnúť a zmontovať čosi zložitejšie ako detský kočiar. Ako prvotina to nie je zlé...
Nepríde mi to v ničom inovatívne a ani to necieli na problémy súčasnej dopravy. Navyše stavím sa, že crash test dopadne pre figurínu horšie ako nehoda na Zochovej v Bratislave.
Akože to lietajúce autíčko bol aspoň pokus, ale toto mi príde ako zámer predať motokáru v retro prevedení vrchní-prchni.
Ak by to ponúkali ako homogenizovanú stavebnicu pre domácich kutilov nemám najmenšiu pripomienku, ale ponúkať to ako klenot do mesta je prehnane ambiciózne. Držím chalanom z fachu palce, beztak je to obdivuhodný výkon v slovenských pomeroch navrhnúť a zmontovať čosi zložitejšie ako detský kočiar. Ako prvotina to nie je zlé...
Barry Lyndon
nikdo jenom trochu normální si to samozřejmě nepořídí (služební vůz Laurela a Hardyho viz výše bylo trefné pojmenování), ale třeba v půjčovně vozítek pro turisty by to fungovat mohlo. Měl by to ale být elektromobil, samozřejmě!
Sdílení komentáře