Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Bugatti 16C Galibier Concept: Šestnáctiválcová limuzína opět na scéně, tentokrát v černém

53 komentářů

IPace
krom tech vejfuku se me to libi 😄
delphino
dešsign je věc každého z nás a našeho vkusu a já tvrím, že Ettoré by plakal...
Ricardo
Celkový tvar auta je moc pěkný, ale světla jsou jak ze Škodovky
element5
já si zase myslím, zcela v souladu s první částí tvého tvrzení, že Ettoré žádný důvod k pláči nemá...
white label
Ano, EB by plakal nad tímhle "skvostem" dojetím, že jeho značka už zase dlouho není (spíš) "u ledu"... 😉
Tymkoo
já v tom prostě vidím ty auta 30. let. ty veterány na které čumíme s otevřenou pusou. a tohle je myslím stejný případ. i tenkrát si to koupila ta největší smetánka a byl to absolutní vrchol. to samé je i s tímhle.. takže za 50. let na výstavě veteránů bude stát tohle a jeho 120 let starý bratříček..
da_b0mb
a kapota motoru :yes:
Johny.Rico
Ale jak ohromně veliký... vidět naživo, tak se určo posadím na *!
Ale co ty hodinky? Jaký to má smysl? Proč by se mi mělo chtí pořád přehazovat stojek sem a tam? Není to opruz? Ještě by tam mohli dát rubikovu kostku a dokud ji nesložíš tak nenastartuješ... Tím by to dotáhli...

Jinak je auto samozřejmě nádherné... Akorát nevím nakolik funkční(praktické) budou ty madla dveří v interiéru.... A laufy by mi taky stačily čtyři...
T613
taky si myslím, že digitálky s kalkulačkou a čtyřmi melodiemi by byly lepší .. je to děs co si dneska ti návrháři dovolují.
Pekelná Micinka
>😒] :yes:
Ronault.
>😁 :yes:
Klaudius
A má to aj vodotrysk...?
Pekelná Micinka
Nádhera, v té černé. Koncovky bych taky volil jiné, nejlépe dvě obdelníkové, nebo 4 skorokruhovéa, resp. kruhové utlé tětivou, podobně jako u předních světel. Ta jsou dle mého názoru velmi povedená, chtěl bych říct monarchistická, ať už to může znamenat cokoliv. Celkově za 1. :yes:
IPace
[odkaz]
Klaudius
Interiér je famózny, ale neviem, kam by som si odložil kelímok s kávou alebo fľašku coly...
Zvonka je to pekné - zozadu. Spredu je to otrasné. Prečo luxusný rovná sa tak často aj škaredý? Kým (a ak) sa to dostane do výroby, tak na tom snáď popracujú a takúto hrôzu do sveta naozaj nepustia...
T613
škaredý? nezdá se mi ani omylem.. je jednoduchý, čistý, funkční.. prostě nádhera :yes:
Klaudius
Pri pohľade spredu nie je problém sa ho zľaknúť. Jak šelma v prilbe a okuliaroch. Dá sa to aj krajšie, stačí s ana to isté auto pozrieť zozadu.
T613
všechno všecičko se dá udělat lépe, ale také mnohem hůře >😁
Klaudius
To už snáď nie.
T613
ale ano.. mohlo by to vypadat jako Scenic >😒]
Klaudius
To mohlo, ale bol by to už len pokazený Scenic, nie Bugatti.
T613
Ale no tak Klaudie.. když se podívám na tohle auto tak vidím obrovské charisma. Z toho auta prostě sálá nadřazenost nad zbytkem automobilového světa. Jsou v tom vidět odkazy na Royale a přitom to není žádné retro. Nepovedené jsou tam detaily, ale jako celek to auto prostě funguje.
Navtech
Pěkný, Koljo! :yes:
Klaudius
Mne ten drsňácky predok a športovo-elegantný zadok proste spolu nesedia. Spredu by sa to proste zišlo trochu uhladiť a zjemniť črty. Nič viac, ale nič menej.
T77
skoro jsi to vystihl- drsnacky predek a sportovne-elagantni zadek; takhle preci Bugatti vzdy vypadalo?
Klaudius
Myslíš? Ja mám skôr pocit, že Bugatti bolo vždy buď elegantné, alebo drsňácke. Budiž, je to vec názoru.

Napríklad toto vo mne vzbudzuje úžas dodnes😒br /> [odkaz]
Pekelná Micinka
Interiér bych si přál s tmavým dřevem a s hodně tmavě červenou kůží. Definuj otřesný, která další luxusní auta jsou dle tebe škaredá?
Klaudius
Neexistuje pekný Lexus - každý jeden sa podivne šklebí. Pekný Mercedes? Asi by som uvažoval.Bentley - všetko, len nie pekné auto. Treba pokračovať? 😉
T613
Mulsanne? Jediné co je na něm nehezké jsou přední světlomety.
Lexus? Je dělaný pro americký a asijský trh = pro jiné kulturní a estetické cítění
Mercedes byl vždy svůj, bylo to především o charisma než o kráse. A to mu zůstalo do dnes.
Klaudius
Ja sa nehádam. Ale vpodstate si mi nič z môjho "výberu" nevyvrátil...
Ricardo
Tak já ti vyvrátím - Bentley Mulsanne je nádherné auto. Chce to vidět tu hru linií na živo, dokonalé propojení tradic a moderny. Zajímavé je, že to auto je pohledné bez toho, aby mělo nějakou výraznější hranu. Přední světla jsou jediný problematický bod, chce si to chvilku zvykat a snažit se pochopit jejich tvar
white label
To bude možná i tím, že ani jedna z těchto značek nenabízí typiclé kompaktní MPV... :😉 8-s >😒]
Klaudius
Úraz hlavy? Alebo iná nehoda? 8-s
white label
Tos mohl říct hned, potom to zcela chápu... 😉 😄 >😒]
Klaudius
Zabudol si čítať otázniky... 😉
white label
Bral jsem to tak, že jsi je tam (po tom úrazu/nehodě) napsal jen omylem, místo tečky... 😲 8-s >😒]
Navtech
Kam by sis dal kofolu u tohodlenc auta? Ty máš věci teda... Tebe bych chtěl vidět při souloži >😁
Klaudius
Tak napíš, kedy budeš súložiť, dostavím sa, aby si ma vtedy videl. Prípadne prídi s manželkou k nám, keď to budete robiť, môžeš sa na mňa pozerať. >😁 >😁 >😁
Navtech
Já právě nesouložim. Tyhle malichernosti už mám dávno za sebou. Ženskou musíš udělat kecama a ne na ní skákat, jako tajtrdlík. >😁
Klaudius
Tak, pravda, keď to inak nejde, aspoň vykecať sa z toho treba... 😉
Navtech
No vidíš, jak si bystrý! Ty musíš bejt ještě panna, co? >😁
Klaudius
Ja som odjakživa ryba... 😉 >😒]
Navtech
OK, budu ti říkat prvnička 😉
Klaudius
Nechci radšej vedieť, ako budem po tomto dialógu volať ja Teba... >😒]
Pekelná Micinka
>😒] >😒] :yes:
white label
Tak to je poznámka měsíce... >😒]
Kam by si asi tak majitel podobného vozu odkládal:
"kelímok s kávou alebo fľašku coly..." >😁
Ty musíš mít doma určitě nějaké praktické MPV... 😉 😄
Ricardo
A já měl za to, že majitel Bugatti pije colu nanejvýš někdy nad ránem, aby naředil nějaké to VSOP
white label
Řekl bych spíš minimálně XO a zásadně bez coly... 😉
Navíc tam není místo třeba ani na blbou bagetu z benzínky... :😉 8-s
Doufejme, že to má (za ty prachy) alespoň tažné už v základu
i s tenisákem... >😁
Pekelná Micinka
Ale ten tenisák je z pravé kůže!
white label
Jak jinak, logicky spíš nějaký retro "krikeťák"... 😉
Pekelná Micinka
No možná bysme se divili.. Neznám nikoho kdo by si s chutí, tu a tam nedal Colu, takže ačkoli to není zrovna to, co by šlo Bvgt vytknout, tak nějaký stojánek na kulatou nádobu s pitím by možná nebyl od věci. Co tam postrádám, je nějaký bezpečný prostor na trubičku a zrcátko, protože tohle auto vypadá dekadentněji, než jeho předchůdci z dob, kdy byl kokain manýrou smetánky.
IPace
my majitele Bugatti kavu ani colu nepijem, nam staci jen kdyz ji pijou ti kteri zani plati.... nam >😁

slibuju ze pokud me Bugatti jedno tohle auto da, tak kavu ani colu do konce zivota jiz nepozru :-!