Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeBugatti 16C Galibier Concept: Šestnáctiválcová limuzína opět na scéně, tentokrát v černém
53 komentářů
IPace
0
krom tech vejfuku se me to libi 😄
delphino
0
dešsign je věc každého z nás a našeho vkusu a já tvrím, že Ettoré by plakal...
Ricardo
0
Celkový tvar auta je moc pěkný, ale světla jsou jak ze Škodovky
element5
0
já si zase myslím, zcela v souladu s první částí tvého tvrzení, že Ettoré žádný důvod k pláči nemá...
white label
0
Ano, EB by plakal nad tímhle "skvostem" dojetím, že jeho značka už zase dlouho není (spíš) "u ledu"... 😉
Tymkoo
já v tom prostě vidím ty auta 30. let. ty veterány na které čumíme s otevřenou pusou. a tohle je myslím stejný případ. i tenkrát si to koupila ta největší smetánka a byl to absolutní vrchol. to samé je i s tímhle.. takže za 50. let na výstavě veteránů bude stát tohle a jeho 120 let starý bratříček..
Ale co ty hodinky? Jaký to má smysl? Proč by se mi mělo chtí pořád přehazovat stojek sem a tam? Není to opruz? Ještě by tam mohli dát rubikovu kostku a dokud ji nesložíš tak nenastartuješ... Tím by to dotáhli...
Jinak je auto samozřejmě nádherné... Akorát nevím nakolik funkční(praktické) budou ty madla dveří v interiéru.... A laufy by mi taky stačily čtyři...
Jinak je auto samozřejmě nádherné... Akorát nevím nakolik funkční(praktické) budou ty madla dveří v interiéru.... A laufy by mi taky stačily čtyři...
Pekelná Micinka
Nádhera, v té černé. Koncovky bych taky volil jiné, nejlépe dvě obdelníkové, nebo 4 skorokruhovéa, resp. kruhové utlé tětivou, podobně jako u předních světel. Ta jsou dle mého názoru velmi povedená, chtěl bych říct monarchistická, ať už to může znamenat cokoliv. Celkově za 1. :yes:
Klaudius
Interiér je famózny, ale neviem, kam by som si odložil kelímok s kávou alebo fľašku coly...
Zvonka je to pekné - zozadu. Spredu je to otrasné. Prečo luxusný rovná sa tak často aj škaredý? Kým (a ak) sa to dostane do výroby, tak na tom snáď popracujú a takúto hrôzu do sveta naozaj nepustia...
Zvonka je to pekné - zozadu. Spredu je to otrasné. Prečo luxusný rovná sa tak často aj škaredý? Kým (a ak) sa to dostane do výroby, tak na tom snáď popracujú a takúto hrôzu do sveta naozaj nepustia...
škaredý? nezdá se mi ani omylem.. je jednoduchý, čistý, funkční.. prostě nádhera :yes:
Pri pohľade spredu nie je problém sa ho zľaknúť. Jak šelma v prilbe a okuliaroch. Dá sa to aj krajšie, stačí s ana to isté auto pozrieť zozadu.
všechno všecičko se dá udělat lépe, ale také mnohem hůře >😁
To už snáď nie.
ale ano.. mohlo by to vypadat jako Scenic >😒]
To mohlo, ale bol by to už len pokazený Scenic, nie Bugatti.
Ale no tak Klaudie.. když se podívám na tohle auto tak vidím obrovské charisma. Z toho auta prostě sálá nadřazenost nad zbytkem automobilového světa. Jsou v tom vidět odkazy na Royale a přitom to není žádné retro. Nepovedené jsou tam detaily, ale jako celek to auto prostě funguje.
Mne ten drsňácky predok a športovo-elegantný zadok proste spolu nesedia. Spredu by sa to proste zišlo trochu uhladiť a zjemniť črty. Nič viac, ale nič menej.
Interiér bych si přál s tmavým dřevem a s hodně tmavě červenou kůží. Definuj otřesný, která další luxusní auta jsou dle tebe škaredá?
Neexistuje pekný Lexus - každý jeden sa podivne šklebí. Pekný Mercedes? Asi by som uvažoval.Bentley - všetko, len nie pekné auto. Treba pokračovať? 😉
Mulsanne? Jediné co je na něm nehezké jsou přední světlomety.
Lexus? Je dělaný pro americký a asijský trh = pro jiné kulturní a estetické cítění
Mercedes byl vždy svůj, bylo to především o charisma než o kráse. A to mu zůstalo do dnes.
Lexus? Je dělaný pro americký a asijský trh = pro jiné kulturní a estetické cítění
Mercedes byl vždy svůj, bylo to především o charisma než o kráse. A to mu zůstalo do dnes.
Ja sa nehádam. Ale vpodstate si mi nič z môjho "výberu" nevyvrátil...
Tak já ti vyvrátím - Bentley Mulsanne je nádherné auto. Chce to vidět tu hru linií na živo, dokonalé propojení tradic a moderny. Zajímavé je, že to auto je pohledné bez toho, aby mělo nějakou výraznější hranu. Přední světla jsou jediný problematický bod, chce si to chvilku zvykat a snažit se pochopit jejich tvar
To bude možná i tím, že ani jedna z těchto značek nenabízí typiclé kompaktní MPV... :😉 8-s >😒]
Kam by sis dal kofolu u tohodlenc auta? Ty máš věci teda... Tebe bych chtěl vidět při souloži >😁
Tak napíš, kedy budeš súložiť, dostavím sa, aby si ma vtedy videl. Prípadne prídi s manželkou k nám, keď to budete robiť, môžeš sa na mňa pozerať. >😁 >😁 >😁
Já právě nesouložim. Tyhle malichernosti už mám dávno za sebou. Ženskou musíš udělat kecama a ne na ní skákat, jako tajtrdlík. >😁
Tak, pravda, keď to inak nejde, aspoň vykecať sa z toho treba... 😉
Tak to je poznámka měsíce... >😒]
Kam by si asi tak majitel podobného vozu odkládal:
"kelímok s kávou alebo fľašku coly..." >😁
Ty musíš mít doma určitě nějaké praktické MPV... 😉 😄
Kam by si asi tak majitel podobného vozu odkládal:
"kelímok s kávou alebo fľašku coly..." >😁
Ty musíš mít doma určitě nějaké praktické MPV... 😉 😄
A já měl za to, že majitel Bugatti pije colu nanejvýš někdy nad ránem, aby naředil nějaké to VSOP
Řekl bych spíš minimálně XO a zásadně bez coly... 😉
Navíc tam není místo třeba ani na blbou bagetu z benzínky... :😉 8-s
Doufejme, že to má (za ty prachy) alespoň tažné už v základu
i s tenisákem... >😁
Navíc tam není místo třeba ani na blbou bagetu z benzínky... :😉 8-s
Doufejme, že to má (za ty prachy) alespoň tažné už v základu
i s tenisákem... >😁
No možná bysme se divili.. Neznám nikoho kdo by si s chutí, tu a tam nedal Colu, takže ačkoli to není zrovna to, co by šlo Bvgt vytknout, tak nějaký stojánek na kulatou nádobu s pitím by možná nebyl od věci. Co tam postrádám, je nějaký bezpečný prostor na trubičku a zrcátko, protože tohle auto vypadá dekadentněji, než jeho předchůdci z dob, kdy byl kokain manýrou smetánky.
my majitele Bugatti kavu ani colu nepijem, nam staci jen kdyz ji pijou ti kteri zani plati.... nam >😁
slibuju ze pokud me Bugatti jedno tohle auto da, tak kavu ani colu do konce zivota jiz nepozru :-!
slibuju ze pokud me Bugatti jedno tohle auto da, tak kavu ani colu do konce zivota jiz nepozru :-!