Novinky
0
mať tak toľko penňazí idem do toho :yes: :yes: bravo!!!
A pak,že na světe není nic dokonalé... 😉
V hlavní roli motor... žádná křídla, žádné spoilery a žádné zbytečné kudrlinky, jen čistě krásný aerodynamický tvar - to je rudý sen!! To na obrázku je...něco červeného a ošklivého!!
Neznám škaredé Ferrari!
Souhlas! Každé Ferrari dokáže v těle vzbouřit takovou hladinu adrenalinu, jako málokteré jiné auto..
Novitec 599, 430 atd.. je pro mne ovšem znesvěcení všeho, co Ferrari představuje..
Novitec 599, 430 atd.. je pro mne ovšem znesvěcení všeho, co Ferrari představuje..
Jasně! Přesně tak! Tyhle klenoty jménem Ferrari se dalším broušením jen znehodnocují....
Ono tuningovat Ferrari nie je nic lahke.Zvlast ked uz v serii su uzasne,ale toto sa im podarilo.KRASA. :yes:
pri spatreni aut Ferrari a to v podstate jakehokoli modelu a rady,mne vzdy prejde mala ..Husí kůže..a vlna ..vzacnosti ,obdivu ,dokonalosti,nepristupnosti zaroven..tak trochu nesplnitelnosti..ale snad to jednou vyjde..
Osobně se mi daleko víc líbí F430 , ale je to jen můj názor.
neni to jen tvuj nazor. F430 je podle me nejhezci ferrari. kazdopadne - je to opravdu k nevire - u nas ted v pardubicich jsou dokonce 2 ferrari. 599GTB a 612scaglieti. A ackoliv me F430 fascinuje tak kdyz vas potka jeden z techhle tak je to proste bomba. Je totiz jedno jake potkate ferrari. kazde je dokonale a kazde vas proste naladi na tu vlnu feRRARi 😄 je to uzasny. Kdyz prohrabnou ten motor tak to je proste takovej malej orgasmus >😁
To bych nevěřil že už jezdí dvě v Pardubicich ale možné je všechno. Já jsem už pár let v USA v Daytoně a Ferrari tu pár jezdí. Nějaké F430, F 348 jedna Testarossa a viděl jsem i F40 a F50 , ale ty bezpečně nejsou místní. S tím zvukem máš pravdu je to balzam pro uši a srdce. Podobný zvuk má i Lamborghini a Viper to se taky velice dobře poslouchá >😁
Podle mého názoru by měl být jakýkoli tuning, resp. tuzing Ferrari trestný...! Protože jak dokázali zprznit hlavně zadek 599 GTB, to se jen tak nevidí :no: :no: :no😒br />
Ale zas na druhou stranu - když si vzpomenu na to, co tu bylo nedávno (myslím že 360 Modena) v černé s oranžovou, tak to není až taková hrůza ;-\
Aneb jak píšou v aktuálním Carautu (doufám, že to nebude bráno jako reklama) - Neopravuj, co není rozbité 😉
Ale zas na druhou stranu - když si vzpomenu na to, co tu bylo nedávno (myslím že 360 Modena) v černé s oranžovou, tak to není až taková hrůza ;-\
Aneb jak píšou v aktuálním Carautu (doufám, že to nebude bráno jako reklama) - Neopravuj, co není rozbité 😉
ospojlerovat tak cisty tar ako 599..nazivo je ovela krajsie ako na fotkach,ale myslim ze tu sa Novitec so zadnym spojlerom troska sekol..😞
neviete kde nájdem vačšie obrázky pobehal som už všetky stránky čo poznám a toho krásavca som vo vačšom formáte nenašiel ;-\