Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVolvo poodhaluje nový model EX90 a zdůrazňuje jeho aerodynamiku, eleganci i bezpečnost
7 komentářů
xxc
0
Aké máte skúsenosti so sedadlami v menšom xc40? Ja som v tom chvíľu jazdil a tak som asi ešte nikdy v sedadlách nelietal. Alebo to bolo len tým preťažením? Recharge jazdí dosť pekne, aj keď zopár výhrad by sa našlo, ale do mesta pohon ideál.
traveldrive
0
Asi máš takú povznášajúcu auru, aby ti náhodou to sedadlo nevŕzgalo.
Othello
Tedy pardon ale aerodynamický odpor se skládá ze dvou parametrů., za prvé v článku zmíněného součinitele jehož hodnota na úrovni 17 let staré korvety není moc ke chlubení. A druhým parametrem hrajícím naprosto stejnou roli je čelní plocha, o té však v článku není ani zmínka.
Aby se tohle SUV aerodynamickým odporem vyrovnalo staré korvetě, muselo by mít stejnou i čelní plochu.
Má?
Aby se tohle SUV aerodynamickým odporem vyrovnalo staré korvetě, muselo by mít stejnou i čelní plochu.
Má?
rohor
To je PR a novinářská nadsázka. Volvo dříve vynikalo pocitovou bezpečností. Bylo od pohledu bytelné a dávalo pocit bezpečí. Dnes už ani to. Natož nějaká aerodynamika. Natož tedy navíc aerodynamika SUV obecně. Směšné celé.
Z volva je dnes snad najfadnejsia a najneutralnejsia znacka... dnes uz nevynika v nicom .. uz ani v bezpecnosti ... a tak osobite auta kedysi mali... ale aj v citroene by vedeli rozpravat.... doba uz osobitosti nepraje... vsetko sa uz tu zrovnava a globalizuje....
Sdílení komentáře