Novinky

Zpět na článek

Volvo poodhaluje nový model EX90 a zdůrazňuje jeho aerodynamiku, eleganci i bezpečnost

7 komentářů

xxc
Aké máte skúsenosti so sedadlami v menšom xc40? Ja som v tom chvíľu jazdil a tak som asi ešte nikdy v sedadlách nelietal. Alebo to bolo len tým preťažením? Recharge jazdí dosť pekne, aj keď zopár výhrad by sa našlo, ale do mesta pohon ideál.
traveldrive
Asi máš takú povznášajúcu auru, aby ti náhodou to sedadlo nevŕzgalo.
Othello
Tedy pardon ale aerodynamický odpor se skládá ze dvou parametrů., za prvé v článku zmíněného součinitele jehož hodnota na úrovni 17 let staré korvety není moc ke chlubení. A druhým parametrem hrajícím naprosto stejnou roli je čelní plocha, o té však v článku není ani zmínka.

Aby se tohle SUV aerodynamickým odporem vyrovnalo staré korvetě, muselo by mít stejnou i čelní plochu.

Má?
Mikesus
:-[]
Nemá. Neměřil jsem, ale tipnul bych hned od oka.
rohor
To je PR a novinářská nadsázka. Volvo dříve vynikalo pocitovou bezpečností. Bylo od pohledu bytelné a dávalo pocit bezpečí. Dnes už ani to. Natož nějaká aerodynamika. Natož tedy navíc aerodynamika SUV obecně. Směšné celé.
WinDiesel
celé autocz je jedna velká novinářská nadsázka
3_diamanty
Z volva je dnes snad najfadnejsia a najneutralnejsia znacka... dnes uz nevynika v nicom .. uz ani v bezpecnosti ... a tak osobite auta kedysi mali... ale aj v citroene by vedeli rozpravat.... doba uz osobitosti nepraje... vsetko sa uz tu zrovnava a globalizuje....