Novinky
Ten interiér je hrozná konzervárna... bijí se mi tam 2 styly, to dřevo je hrozně ošklivý a na žádné fotce nevidím kůží obšívanou palubku 😄
Každopádně 3.0TFSI + baterky, to bude paráda!
Každopádně 3.0TFSI + baterky, to bude paráda!
Kuzi obsivana palubka pak znamena napis Porsche a Cayenne, misto VW a Transporter eee teda TUareg...
Starý touareg měl možnost palubky v kůži, jenže teď stojí v základu (V6 tdi) o třista klacků míň než před čtyřmi lety, na kůži nezbyl "nákladový" prostor, nejspíš.
Zdá se mi to jako hloupost... SUV za 1.8mio (počítám hybrid) a nebude to mít?
Nevím, nezkoumal jsem, jestli tě to zajímá, zkus konfigurátor VW.de, jestli tam ta možnost nebude, pak nejspíš bohužel.
Na interieru je jasne videt, proc je Cayenne drazsi, kdyz k tomu pripocitame image znacky, pak se neni cemu divit, kazdopadne ceny obou vozu jsou vice, nez prijemne...ale BMW je BMW 😉 .
...jak v čem. 😉
Konkretne X6ka muze hrde ukazat prostrednicek oboum koncernakum od VW... a X5ka take a to uz nejakej patek po silnicich jezdi 😄 ...ale jsem mozna trosku zaujaty 😉
Záleží, co od toho auta čekáš, resp. budeš-li chtít nějak definovat žádoucí vlastnosti SUV. Každé z jmenovaných má svoje výhody i nevýhody, navíc o novém touaregu zatím nikdo neví, jak jezdí. 😉
Za idealni SUV povazuji X6ku, protoze SUV nikdy nepojede v terenu, maximalne po polni ceste ke srubu...to znamena, ze nejlepsi vlastnost SUV, z meho uhlu pohledu, je velikost a s tim spojena bezpecnost a respekt na silnicich...druha super vlastnost X6ky je jeji sportovnost, kterou ji muzou zavidet nektere radoby sportovni kompakty...
Osobně bych se s tebou nepřel, ale znám pár uživatelů SUV, kteří ano, například ne každému se líbí malý těžko jdoucí volant nebo udrncaný podvozek, když do té X6 přesedne třeba z Touarega na vzduchu, že X6 projede nějakou zatáčku o 20 km rychleji je těm lidem šumák. Jo a ještě o jednom s X6 nespokojeném vím, totiž, můj pes, když jsem ho zavřel do kufru X6ky, mi pak vynadal, že neviděl ven. 😄 😉
Heheh 😄 , tak si kup sestku bez Xka, tam bude spokojenejsi 😄 . Mamca vymenila X5ku presne z tech duvodu, o kterych tu pises(krome toho vyhledu z kufru), za XC90 a psum se prej i lepe nastupuje, coz nechapu, protoze ten vyklopnej spodni dil zadnich vrat mi prijde naprosto stejne umistenej u obou dvou vozu...no nic, hlavne ze uz ted mohou pohodlne spat, zatimco clovek otroci za volantem..., X5ka fakt drncala.. ;-\
Prečo pre boha dávate tapety na plochu v tak tragickom rozlíšení 800*600 a 1024*768 no neponúkate žiaden v pomere 16:9 resp 16:10 ??? Myslím, že v dnešnej dobe má hádam aj viac než polovica ľudí širokouhlý monitor. ;-\
Asi stárnu, ale jsem z té barvy "bílá káva" docela v kolenou. Fantastický vůz. Ať koukám, jak koukám, nemůžu najít jedinou stylistickou chybičku. A velmi oceňuji neokázalost kokpitu. Jo, Touareg to trefil. Přesně na komoru :yes:
Taky se mi to auto moc líbí, jen výběr barev je chabý. Ale kabina nemá chybu. :yes: 😉
Tuším, která barva ti(vám) tam asi tak nejvíc chybí... 😉 >😒]
>😁 Tak ale uznej, že ne na každé auto se hodí bílá s karbonovou střechou. 😉
Jo, ta "bílá káva" (zatím není žádná podobná barva na konfogurátoru Touaregu) na hybridu vypadá zajímavě, líbí se mi hodně i ta tmavší hnědá "graciosa"...
Tak se mě to líbí! Žádné sáhodlouhé okecávání... konečně tady ani není co okecávat :yes: Jinak když je řeč o barvách tak mě se na Touaregu líbí bílá. Já vím pro někoho je to bling bling kýč, ale podle mě je ten kontrast bílé barvy a nelakováných plastů fantastický + chromové orámování skel a hezká kola.
P.S. už si viděl tu Reklamu na Tigiho? Dokáže vše co si dovedete představit /střih/ Tigi střechou dólů /střih/ skoro vše >😁 :yes:
P.S. už si viděl tu Reklamu na Tigiho? Dokáže vše co si dovedete představit /střih/ Tigi střechou dólů /střih/ skoro vše >😁 :yes:
Na těch skicách je automobil až protivně nízký... nicméně skutečný model mě překvapil, ačkoli úzce navazuje na předchozí verzi, kterou přirozeně rozvíjí dle současného stylu značky Volkswagen.
Jak tě překvapil, pozitivně nebo opačně... 😉
Na fotografiích v mnoha ohledech pozitivně, avšak skutečné setkání s vozem je o něčem jiném 😉 Velmi se na něj těším.
Teš sa, je na čo. A že SUV nemám príliš rád... 😉
Měl jsi tu čest vidět VWelikána osobně? 😉 Řekl bych (na základě fotografií), že Volkswagen v mnohém drží krok s prémií. Stačí jen letmý pohled na přístrojovou desku Touaregu... mohutná, a přitom ji nelze upřít určitou lehkost, kterou postrádám například v Q7 (kterou mám také rád, zejména v bílé barvě...).
Volbu barvy chválím :yes:
V bílé je representativnost nepřehlédnutelné Q7 ještě intenzivnější :yes:
Palubka v novém Touargu je strašně mohutná a vysoká, v tom je Cayenne o hodně lepší
Z fotek je cítít více než patos tužby být "Uhlazený za každou cenu".
Pod pokličkou je však přetlak kýče, bezpohlavnosti a trapnosti kalkulu, nemaje náznaku tahu nadčasovosti.
Nerozpoznat teturága od teurana, gelfa, pela a dalších je skutečně hodno umění mr. Salieriho či Rafaela. Dnes celý svět VŠAK obdivuje reverendo Michelangelo Buonarroti.
A interiér? Lezu do fábie, nebo ibizky? Nebo kam vlastně?
Barvy mdlé, působící depresivně, došla již tak vykrádaná invence.
Volant a pár dalších prvků opajcované od konkurence a vydávané za své, jest styl totožný se způsoby kritizujíc styl Made in Čína. Suma sumárum čím méně těchto neforemních mastodontů potkám IN NATURA, o to budu šťastnější. Doufám, že nebudu nikdy nucen se v něm, byť na pár metrů povozit. DOUFÁM.
Jak říkají naši přátelé ze severozápadu, kteří nás stále mají za nekulturní stromolezce, je to Fögelschöichë.
Pro neznalce napovím, že se jedná tak trochu o Tyrolský hantec.
:no: :no: :no:
Pod pokličkou je však přetlak kýče, bezpohlavnosti a trapnosti kalkulu, nemaje náznaku tahu nadčasovosti.
Nerozpoznat teturága od teurana, gelfa, pela a dalších je skutečně hodno umění mr. Salieriho či Rafaela. Dnes celý svět VŠAK obdivuje reverendo Michelangelo Buonarroti.
A interiér? Lezu do fábie, nebo ibizky? Nebo kam vlastně?
Barvy mdlé, působící depresivně, došla již tak vykrádaná invence.
Volant a pár dalších prvků opajcované od konkurence a vydávané za své, jest styl totožný se způsoby kritizujíc styl Made in Čína. Suma sumárum čím méně těchto neforemních mastodontů potkám IN NATURA, o to budu šťastnější. Doufám, že nebudu nikdy nucen se v něm, byť na pár metrů povozit. DOUFÁM.
Jak říkají naši přátelé ze severozápadu, kteří nás stále mají za nekulturní stromolezce, je to Fögelschöichë.
Pro neznalce napovím, že se jedná tak trochu o Tyrolský hantec.
:no: :no: :no:
...a přitom z toho stačilo napsat jen pár slov:
"Doufám, že nebudu nikdy nucen se v něm, byť na pár metrů povozit. DOUFÁM."
To o tobě vypovídá nesrovnatelně víc, než ten "velký zbytek" tvého textu "k autu"...
Mám pro tebe skvělou zprávu, můžeš být zcela v klidu, nikdo tě do ničeho podobného určitě nutit nebude..., naopak jsou mezi námi i takoví "šílenci", co za něco takového dají dost peněz, ale tím se zbytečně "netrap", to je evidentně daleko za hranicí tvého chápání, Bruno... 8-s 😉
"Doufám, že nebudu nikdy nucen se v něm, byť na pár metrů povozit. DOUFÁM."
To o tobě vypovídá nesrovnatelně víc, než ten "velký zbytek" tvého textu "k autu"...
Mám pro tebe skvělou zprávu, můžeš být zcela v klidu, nikdo tě do ničeho podobného určitě nutit nebude..., naopak jsou mezi námi i takoví "šílenci", co za něco takového dají dost peněz, ale tím se zbytečně "netrap", to je evidentně daleko za hranicí tvého chápání, Bruno... 8-s 😉
včera poobede sa vyrobil posledny Tuareg prvej generacie,novy Tuareg ma problemy s plechami,setria na plechu.
A to vieš odkiaľ?
asi z fabriky >😁 a prekvapilo by ta? stary touareg bolo jedno z najnespolahlivejsich aut v historii, tak preco nesetrit aj na novom 😄
On ten "noo" bude asi z toho tvéh👋vašeho týmu, když toho o něm tolik víš... 😉 >😒]
Ve Slovenskem volkswagenu se stávkuje, to bude nějaký shrzený odborář >😁
Jj, až mu trochu přidají, hned příspěvek zase rád smázne... :😉 >😒]
VW v USA je v prodeji nekde kolem 20.mista a nema co nabidnout (kvalitu uz vubec ne,patri mezi horsi prumer a rozhodne horsi nez vsechny 3 automobilky).
Zkousi prorazit s VW Golf, ale tvar karoserie je ponekud....."no fun".Golf je bezesporu velmi dobre inzenyrsky zkonstruovan. Ale tam to i konci. Auto potrebuje mit "smrnc" zamereni, musi oslovit nejakou kategorii zakaznika: zeny-muze, vek... To neumi ani jeden vuz od VW.
Zkousi prorazit s VW Golf, ale tvar karoserie je ponekud....."no fun".Golf je bezesporu velmi dobre inzenyrsky zkonstruovan. Ale tam to i konci. Auto potrebuje mit "smrnc" zamereni, musi oslovit nejakou kategorii zakaznika: zeny-muze, vek... To neumi ani jeden vuz od VW.
Iba Touaregy nikto nechce, až na výnimky putujú na bazárový predaj. Prečo asi?
S Touaregom nemám žiadny problém, aj keď tiež patrím k tým, čo by si ho nekúpili (a vlastne ani žiadne SUV), ale kajúcne sa priznám, že ten nový sa mi dokonca páči - od chcvíle, ako som prvý krát videl jeho surovú zvarenú karosériu na konci linky... 😄