Novinky
Toyota vyniká v spalovacích motorech, hybridech, vodíku, ale tyto investice bude muset v EU a USA po roku 2035 odepsat.
Ani ten vodík se nechytne, protože je v tom Toyota sama.
Bude dělat EV, které dokáže udělat každý.
Navíc elektroniku bude muset nakoupit v USA, stejně jako Sony HW a SW do mobilů.
Aby se Toyota nepropadla, stejně jako Sony v elektronice.
Ani ten vodík se nechytne, protože je v tom Toyota sama.
Bude dělat EV, které dokáže udělat každý.
Navíc elektroniku bude muset nakoupit v USA, stejně jako Sony HW a SW do mobilů.
Aby se Toyota nepropadla, stejně jako Sony v elektronice.
Heled, ty to beres jako nejaky souboj svetu. 😁
Toyota slape a to je dobre. S prvnimi dvema vetami naprosty souhlas.
Pristup Toyot(d)y k EV - negativni nebo k vodiku - nesmyslne pozitivni byl nicmene velky fail...
PS Udivuje me jistota tve vestby budoucnosti. 😁
Toyota slape a to je dobre. S prvnimi dvema vetami naprosty souhlas.
Pristup Toyot(d)y k EV - negativni nebo k vodiku - nesmyslne pozitivni byl nicmene velky fail...
PS Udivuje me jistota tve vestby budoucnosti. 😁
Mladšího ve srovnání s Tojoda sanem. Když jednáš s lidmi z japonského podniku jsou vždycky srovnání v řadě podle věku a nejstarší je vždycky nejvýše postavený.
Práveže za posledných 5 rokov a hlavne čo sa týka designu tak Toyota šlape ako nikdy. Každým novým modelom u mňa získava väčšie sympatie. Naopak tvoja preferovaná Tesla začína stagnovať a pomer predaja nových BEV v ČR a SR sa stále drží okolo 3 % čo nie je žiadna sláva. Stále v predaji dominujú benzíny buď atmo alebo v spojení či už s turbom , MHEV , HEV alebo PHEV. Green Deal sa zatiaľ nekoná a do 12 rokov sa ani nebude. 😄 😄 😄 Toyota je fajn.
Asi si tu firmu cení víc než aby svěřili její řízení dítěti. Zřejmě Japonsko zatím uniklo šílenství, které brzy zničí Evropu.
Až na to, že k žádnému zákazu spalovacích motorů v EU od 2035 nakonec nedojde. 😄 Na to ta bruselská Paka příliš milují svá luxusní korýtka... 😄
V 53 by snad měl profesní život končit? Naopak je to věk, kdy se zúročí nabyté zkušenosti. A mladší nižší management s dynamikou dostává prostor.
Ano, citaci Vlasty Buriana chápu. Ale on je spíše totálně vygumovanej. A to mám ty rozumné elektromobily rád.
Posadi tam nekoho mladyho … 53 let … :-!
Jako mne tahne na 40 a uz se par let nepovazuju za mladyho, ale treba mi na smrtelny posteli budou pripadat padestanici jako mladi, co ja vim
Jako mne tahne na 40 a uz se par let nepovazuju za mladyho, ale treba mi na smrtelny posteli budou pripadat padestanici jako mladi, co ja vim
Ta jistota vychází z opravdu jistých základů - fyzikálních zákonů. A ty jsou, jak známo, opravdu jistojistě neměnné! 😄 😄 😄
Každý tu straší Európskou normou a zákazom spaľovacích motorov v EU .....no a čo 🤔 ?!? Sme natoľko namyslený že sme presvedčení že Európa je pupok sveta 😬 . Toyota určite prežije bez Europy .
:yes: