Novinky
pradeda777
2
....že Aki san vybral dobře.... :yes:
prestane staresina automobilku brzdit.
:yes:
:yes:
Někdo procesem stárnutí získá rozum, jiný může dělat co chce a...nic. 😉
Sorry, ale ty seš fakt korunovanej. 😲 :no: ..
Práveže za posledných 5 rokov a hlavne čo sa týka designu tak Toyota šlape ako nikdy. Každým novým modelom u mňa získava väčšie sympatie. Naopak tvoja preferovaná Tesla začína stagnovať a pomer predaja nových BEV v ČR a SR sa stále drží okolo 3 % čo nie je žiadna sláva. Stále v predaji dominujú benzíny buď atmo alebo v spojení či už s turbom , MHEV , HEV alebo PHEV. Green Deal sa zatiaľ nekoná a do 12 rokov sa ani nebude. 😄 😄 😄 Toyota je fajn.
Heled, ty to beres jako nejaky souboj svetu. 😁
Toyota slape a to je dobre. S prvnimi dvema vetami naprosty souhlas.
Pristup Toyot(d)y k EV - negativni nebo k vodiku - nesmyslne pozitivni byl nicmene velky fail...
PS Udivuje me jistota tve vestby budoucnosti. 😁
Toyota slape a to je dobre. S prvnimi dvema vetami naprosty souhlas.
Pristup Toyot(d)y k EV - negativni nebo k vodiku - nesmyslne pozitivni byl nicmene velky fail...
PS Udivuje me jistota tve vestby budoucnosti. 😁
Posadi tam nekoho mladyho … 53 let … :-!
Jako mne tahne na 40 a uz se par let nepovazuju za mladyho, ale treba mi na smrtelny posteli budou pripadat padestanici jako mladi, co ja vim
Jako mne tahne na 40 a uz se par let nepovazuju za mladyho, ale treba mi na smrtelny posteli budou pripadat padestanici jako mladi, co ja vim
Asi si tu firmu cení víc než aby svěřili její řízení dítěti. Zřejmě Japonsko zatím uniklo šílenství, které brzy zničí Evropu.
V 53 by snad měl profesní život končit? Naopak je to věk, kdy se zúročí nabyté zkušenosti. A mladší nižší management s dynamikou dostává prostor.
Toyota vyniká v spalovacích motorech, hybridech, vodíku, ale tyto investice bude muset v EU a USA po roku 2035 odepsat.
Ani ten vodík se nechytne, protože je v tom Toyota sama.
Bude dělat EV, které dokáže udělat každý.
Navíc elektroniku bude muset nakoupit v USA, stejně jako Sony HW a SW do mobilů.
Aby se Toyota nepropadla, stejně jako Sony v elektronice.
Ani ten vodík se nechytne, protože je v tom Toyota sama.
Bude dělat EV, které dokáže udělat každý.
Navíc elektroniku bude muset nakoupit v USA, stejně jako Sony HW a SW do mobilů.
Aby se Toyota nepropadla, stejně jako Sony v elektronice.
EV dokáže každý. Ach, jak hloupé tvrzení.
Až na to, že k žádnému zákazu spalovacích motorů v EU od 2035 nakonec nedojde. 😄 Na to ta bruselská Paka příliš milují svá luxusní korýtka... 😄
Každý tu straší Európskou normou a zákazom spaľovacích motorov v EU .....no a čo 🤔 ?!? Sme natoľko namyslený že sme presvedčení že Európa je pupok sveta 😬 . Toyota určite prežije bez Europy .