Novinky
0
Když to jde, proč to jako volbu nenabídnout. Určitě se tu vyrojí hromada řečí o slaboučkém výkonu a zdržování, ale stojím si za výše uvedenou větou.
Proc tam spis nedaji 2,4i to by podle meho nazoru bylo pro tahle krasna auta dostacujici coz si o 4 valcich nemyslim
u toho benzinu hlavne nechapu proc nema turbo. zvlast kdyz volvo umi udelat motor doplneny nizkotlakym turbem se spotrebou mensi nez atmosfericky.
Na to jsem se ptal kdyz jsem kupoval to svoje bylo mi receno ze po tehle motorech byla prakticky minimalni poptavka
A preco ho tu nemas (na webe moje.auto.cz)?
Alebo som len spatne hladal?
Alebo som len spatne hladal?
Podla mojho nazoru by mali rozsirit ponuku aj na silnejsie diesle. Ich najsilnejsi ma myslim 185k, co je v porovnani s nemeckou konkurenciou malo. Ak by mali nieco silnejsie, verim tomu, ze by mali -ovela- viac zakaznikov.
*ovela = minimalne by boli kandidatmi pri rozhodovani sa medzi A6 3.0tdi, 530d, 320 cdi...
Suhlas?
*ovela = minimalne by boli kandidatmi pri rozhodovani sa medzi A6 3.0tdi, 530d, 320 cdi...
Suhlas?
To je bohužel naprostá pravda.
Jinak 2.0 TDCI... ééé totiž 2.0 HDI... toootiž... 2.0D je pro V70 dostačující. Mám 850 TDI (103 kW) a nemůžu si na nedostatek výkonu ztěžovat.
Jinak 2.0 TDCI... ééé totiž 2.0 HDI... toootiž... 2.0D je pro V70 dostačující. Mám 850 TDI (103 kW) a nemůžu si na nedostatek výkonu ztěžovat.
Vsak se dockas neboj dealer mi sliboval cosi na pristi rok- tak uvidime
gratuluji...o s40 sem taky uvazoval...fakt moc hezke auto :yes:
JJ nemuzu si stezovat je fakt v pohode- ale kdyz to dobre pujde tak za rok ho vystrida neco jineho :-!