Novinky
0
suhlasim
Přejít do diskuze
ten zadek je opravdu neuveritelne osklivej. cele to auto je osklive ale ten zadek tomu nasadil korunu. uz je toho na tom aute moc, vypada hrozne vysoke a neni to proste pekne...
to ti teda muzu rict ze mas pravdu. kdybych to auto videl zezadu tak bych na nem byl ocima pripoutanej protoze neco tak hnusnyho sem dlouho nevidel - snad od doby multiply 😊... ale aspon do nej nenabouras 😁
Svata pravda,s tim,,zadkem"by meli designeri od Peugeotu neco udelat,vypada hrozne.Ale,musime v tom hledat i nejaka pozitiva.Do tak oskliveho zadku(pred peti lety vystavovan na korejskych vozech) by ani nechtel nikdo nabourat-coz je dobry ne? 😉 >😁
no tak to sa skus spytat tuna e😜ertov s vyjadreniami ako "Je to furt to samý a na jedno kopyto" 😁DD
pekny, ale aj tak si kupim ceed sw 😊
K tej uniformite designu: ked to nevadi zakaznikom bmw a audi, preco by to malo vadit zakaznikom peugeotu ?
K tej uniformite designu: ked to nevadi zakaznikom bmw a audi, preco by to malo vadit zakaznikom peugeotu ?
pekny, ale aj tak si kupim ceed sw 😄
děs běs.... tenhle hovenný dyzajn je opravdu na pytel. Jedinej pohled kde to vypadá hezky je ten čistě zadní. Předky jsou jasný tam se skoro všichni shodnem, že jak ta tlama tak ten zobák nad ní sou šílený a dál mi velice vadí zadní část bráno z boku... to je parodie na vyvážené proporce; sloupek, světla, hrozný. Interiér neprodává...
Interiér je paráda, boční pohled se mi taky celkem líbí, ale zepředu a zezadu to auto působí jak rozteklá čokoláda 😞 Stejně tak asi jako P207, ale také poslední Corsa (zejména ve 3D). Co to je za divnou módu?
no ja v peugeote robim predajcu 3ti rok a nepopieram,ze som si k tymto autam vybudoval pozitivny vztah,no kedze obchod je obchod,musim automobilovy priemysel,design,konkurenciu a vsetko s tym spojene posudzovat komplexne...taktiez sa drzim aj zasady "100 ludi 100 chuti",cize musim akceptovat aj negativne nazory resp. pozitivne tam kde su moje negativne 😜 ...no rad by som pripomenul,ze kazda automobilka si robi svoje vlastne prieskumy a svoje produkty vytvara a upravuje na zaklade vseobecnej mienky a nie nazorov jednotlivcov...som si vedomy toho,ze v poslednej dobe sa Peugeot drzi velkej uniformity a designove prvky poslednych modelovych rad su velmi podobne,no nemyslite,ze je to presne to co chcu???...to ci je to chyba alebo nie ukaze az cas,ja to z mojej pozicie posudit neviem,niesom odbornik a myslim,ze mnohi z vas tiez nie...cez to vsetko som nazoru,ze Peugeot vzdy robil a robi auta,ktore vedia zaujat a uspokojit dost velku skupinu uzivatelov,predajne statistiky vravia za vsetko... 😊
...lepšie to vystihnúť neviem. Pozmenený starý príbeh. Príliš silný výraz a ťažké prvky v starej, pôvodne uhladenej forme. Kontrast medzi oblým sklom zadných dverí dosť hranatými poslednými bočnými oknami. Remake starej pesničky. :no:
"Je to furt to samý a na jedno kopyto"... To máte pravdu páni, ale mne sa aj tak páči. Keď sa odosobníte a pozriete sa na to auto tak, že nemá nič spoločné, resp. že budete hladať odlišnosti od ostatných modelov a nie spoločné znaky, tak to auto je jedným slovom pekné. Interiér netreba hodnotiť - super, zpredu je to krácne auto s nie príliš extravagantným dizajnom - t.j. teoreticky na seba môže prilákať zákaznikov uvažujúcich nad "starou dobrou klasikou bez výstredností" a môže tak prebrať zákazníkov povedzme zastaralého a motorovo nevyspelého Golfu. To je to pozitívum. Avšak, ak sa zadná časť nezmení, pochybujem o tak veľkom rozmnožení tohto auta na cestách, lebo je jedným slovom hrozná. Nejde o to, na čo sa podobá, ale o to, že k tomu autu nesedí. V tomto by sa mali nad sebou v Peugeote ešte zamyslieť pred tým, než ho vypustia do prostredia svojich salónov... 😉
Bez hanbi môžem napisať,že momentalne sa mi pozdavaju viac auta od seatu a nie napuchnute peugeoty...peugeot sa dostava do slepej uličky...som zvedavi čo povie mitshubishi na to ked uvidi bočny profil napadne sa podoba na outlander a jeho dvoch franc.surodencou
Vobec nechapem zmysel tychto predobrazov...Ved aj keby ludia neboli spokojni, tak aj tak nic nezmenia.
Inac mam pocit, ze Peugeot uz len vykrada svoj design. Raz sa im podarilo nieco pekne a teraz to uz len prznia...
Inac mam pocit, ze Peugeot uz len vykrada svoj design. Raz sa im podarilo nieco pekne a teraz to uz len prznia...
Ve srovnání s focusem to má svůj styl. 207 se stala nejprodávanější v evropě a to kvalita Peugeotu musí být už známá. Peugeot asi ví co dělá. Ty naše evropské auta jsou si navzájem příliš podobná a aspoň Peugeot vybočuje.
Interiér se mi strašně moc líbí, ale ex..... 😒 😒 😒 Je to celé nějaké nafouklé a ta přední maska na mě působí až moc brutálně ;-\
Těch svalů je zde už přespříliš, tyto až moc vypouklé tvary připomínající 407SW rozhodně nejsou nijak elegantní, spíše naopak, evokují snahu posunout tento styl designu ještě dál, bohužel se tato snaha mijí účinkem. Nicméně interiér působí vcelku hodnotně.