Motorky
Tomiss
0
je to pěkný.Yamaha by ale měla zapracovat na motocyklu V.Rossiho,který letos evidentně nestihá na konkurenci. ;-\
Mě se to zdá hozně nevýhodná koupě. 2KW to je opravdu hodně málo. Když jsem tuhle motorku před pár lety zkoušel tak mě opravdu zklamala (mdlé brzy a nechovalo se to jako motorka). Moje Aprilia SR50 Di-tech, kterou mám asi čtvrtým rokem má výkon mezi 4 - 5KW a maže po rovince skoro stovkou. Přitom není nijak upravená. Jezdí za 3 (plnej kotel) a na 1l oleje ujede skoro 2000km. Yamaha dělá bezesporu výborný R modely, závodní krosky, sněžný skútry... Ale tohle se mi nejeví jako nej koupě.
2kw je to s restrikcema na výfuku a variátoru,stejně jako většina nových skůtrů
Byla to moje prvni yamaha...asi pred 8 lety...tehda stala 78 000...dnes je jiz asi o 15tisic levnejsi..asi to nikdo enchtel za ty prachy.Ten vykon 2kw je samozrejme pred odkrcenim vyfuku...to nevyjelo ani do kopce ve dvou.Po odkrceni to jezdilo na rovine kolem tech 90km/h...pricemz start dobry,paradni tvrdy podvozek-tz na dobre silnici zatacky celkem zabava a brzdy sem si taky nemohl vynachvalit.Aprilka SR uz tehda stala asi o 10-15 tisic min,ale kdyz sem na ni zedel prisla mi oproti yamaze takova rozvrzana...treba packy nebyly zdaleka tak bytelne jako u YQ.
Jinak je to asi uplne jedno pri vyberu...zalezi komu co padne do oka-ty skutry maji stejne vsechny motory minarelli(az na vyjimky).
Jinak je to asi uplne jedno pri vyberu...zalezi komu co padne do oka-ty skutry maji stejne vsechny motory minarelli(az na vyjimky).
Ahoyte preco tam pise ze je to chladene vzduchom, ked na obrazkach jasne vidno, ze je to vodou !!? ;-\