Na článku mě nejvíce zaujalo, že p. gen. v. v. je nadšený motorkář. Již dříve se ukázal jako hokejový fanoušek, až bude v Praze hudební festival, jako fanoušek do muziky se tam taky objeví a až bude v Praze zase Pochod hrdosti, stoupne si do čela maškarního průvodu. Je to opravdu renezanční člověk. :-!
traveldrive
1
Podobného "machra" som poznal. Bol to nejakú dobu môj šéf v jednej pražskej firme. Tiež bol fanúšikom všetkého, čo bolo aktuálne, ľudia sa o tom bavii, alebo čohokoľvek, čo som spomenul, keď sa mi chcel dostať pod kožu a nasmerovať moje firemné aktivity a myslenie "správnym smerom".
Stačilo spomenúť, že som si do auta na počúvanie vzal Miku, tak jeho automatická reakcia bola "Miluju Miku!" A na druhý deň mu to hralo v aute tiež. Keď som tohto spevka spomenul v rozhovore asi pol roka po tom, pozeral jak puk a nechápal, o kom to pletiem, že takého speváka nepozná. V tej dobe už samozrejme "miloval" niečo celkom iného, čo sa mu hodilo, aby mohol podliezať a manipulovať niekým iným.
myslím, že vám do kabáta nasadili riadneho parazita. Mali by ste si dať na neho pozor. Lepšie ako dávame my na toho nášho.
Stačilo spomenúť, že som si do auta na počúvanie vzal Miku, tak jeho automatická reakcia bola "Miluju Miku!" A na druhý deň mu to hralo v aute tiež. Keď som tohto spevka spomenul v rozhovore asi pol roka po tom, pozeral jak puk a nechápal, o kom to pletiem, že takého speváka nepozná. V tej dobe už samozrejme "miloval" niečo celkom iného, čo sa mu hodilo, aby mohol podliezať a manipulovať niekým iným.
myslím, že vám do kabáta nasadili riadneho parazita. Mali by ste si dať na neho pozor. Lepšie ako dávame my na toho nášho.