Novinky
To by mne zajímalo kdo o jejich uvedení prosil 😄
Tiida je velice dobrym napadem. Je velice praktickym vozem. Ja ji ocenuji vice, nez evropske "za kazdou cenu" sportovne vypadajici vozy. V Tiide jde o pohodli a prostor s vysokym podilem kvality. Zadny nemecky vyz teto tridy vam nic takoveho nenabidne. Proto si myslim, ze pujde o prodejni uspech.
V tomto s Tebou nesúhlasím. Tiida je len záplatou, čo pláta dieru na trhu. Riešenie z núdze. Rýchle naprávanie chyby marketingu. V Japonsku už nejakú dobu predávaný model uvádzať v Európe ako novinku je dost divný postup a ťažko také auto niekoho nadchne. Najmä v tejto triede, doslova nabitej kvalitnými autami, kde sa konkurenti medzi sebou ruvajú o každú desatinku percenta podielu na trhu. Medzi autami ako sú C4, Golf, Astra, Focus, i30, cee´d alebo hoci SX4 sa Tiida úplne stratí. Nasadená cena je tiež viac ako sebavedomá (aspoň na Slovensku) a v predajoch Nissanu rozhodne veľmi nepomôže.
Souhlasím, ale navíc si myslím, že Tiida je ve verzi hatchback krásný auto i když zadek sedanu se mi taky nelíbí. Ale v této třídě tradičně nebývá moc povedených sedanů. navíc když jsem do auta sedl tak mně vyrazil dech interiér-elegantně konzervativní-to mám rád-ale hlavně celý z měkčených plastů a prostorný. to se dnes už skoro nevidí. beru,že dizajn at exteriéru či interiéru je věc vkusu, ale myslím, že zpochybňovat kvality toho autta je nefér. a ta srovnání s Lganem snad nemůže nikdo myslet vážně.
Tento Nissan bezne jazdi po Irsku v oboch karosarkych prevedeniach. Nemuseli ho prerabat na pravostranne riadenie. Pravda je, ze vela krasy nepobral.
V Jizní Africe to taky jezdi. Kdyz jsem to videl poprve, myslel jsem si, ze to je na podvozku nejakeho starsiho Nissan s karoserii prestavenou pro africky vkus, a pro levnejsi vyrobu v JAR. Jezdi s tim hlavne starsi manzelske pary (asi se jim do toho lepe nastupuje? )a nebo nove zbohatli obyvatele tmavsi pleti, kteri maji rádi odlisne tvary a barvy ( krome toho ma u teto skupiny uspech P207, Scenic, prostě auta, ktera vypadají jinak a pokud mozno v nejake horcicové nebo fialove metalíze, aby si toho ostatní sousede na ulici vsimli )
Neviem co Nissan skusa poslednymi dvoma autami. Quasqai ci ako sa to pise, je pre nase (slovenkse a ceske 😊) cesty uplne zbytocne. Je to vlastne take male velke auto pre bohate paničky ktore, sa chcu vozit na "velkych autach". No a konkretne Tiida mi pripomina Daciu Logan a myslim ze si ju budu kupovat tak stare manzelske pary. To je moj nazor
ty chytráčku, co to plácáš o kaškaji? dyť ty jsi naprostej ko kot
Ty asi ten kaškaj jazdis ze?Trapne auto, nehodi se na nic, ani do mesta, ani do terenu ani na dalku.Propadak, pro blbi
Nissan ho pre velky zaujem nestiha vyrabat a ty tvrdis, ze je to prepadak pre blbych. A to este chysta sedemiestnu verziu. To musi byt na svete vela ***ov.
Chlapce jazdim v QQ uz 5 mesiacov a mozem Ti povedat,ze som s nim max. spokojny a to aj v meste,sedis vyssie,mas dokonaly prehlad a hlavne tie nase slov.cesty su tak rozbite,ze prave na ne sa hodi taketo auto.To uz nebudem spominat,ze ked potrebujem prejst cez nejaky obrubnik,tak nemam ako ostatni ziaden problem,na dialnici v pohode 175km/h,viac netreba aj tak mame max.130,do Chorvatska plne nalozeny,manzelka,dcera a isiel som na 5 litrov a to je podla Teba tazke auto!Najprv sa prevz a potom pis,internet je pekna vec,ale skutocne auta su o niecom inom.
Ako to presne vidno, ze nikto neznesie kritiku na svoje auto. Ozyvaju sa tí, ktori to auto maju a nechcu si pripustit ze su aj lepsie auta, ktore si mohli vybrat. Kaškaj je obycajne auto ktore nic neponuka.Skusal si sa previest v S-Maxe, alebo aj Corolle Verso? To ze to ma moderný interier preto ze je to novinka nie je hlavny dovod preco je dobre. S max je technickejsie popredu, a tie jazdne vlastnosti. Nehovorim o tom ze do QQ sa montuju 1,5dci.Uz vidim plne nalozene auto ako ide v pohode 175km/h. To musi byt hroza jazdit. Ja mam Zafiru staru 5 rokov a to auto ma super vykon a jazde vlastnosi. Nie ako tamto tamgagoci.
Videl si uz S-max za 700.000Skk-!?,alebo Toyotu Corollu Verso?,ved Ty porovnavas cenove neporovnatelne,u tychto aut si min. o 200.000,-Skk vyssie!Ja nevravim,ze QQ je najlepsie auto na svete a ani netvrdim,ze som plne nalozeny valil 175km/h.Len si skus v meste zaparkovat S-maxa a QQ a potom rozpravaj.No a ohanat sa Zafirou,to by som radsej pomlacal,to auto je akurat velke a to je asi tak vsetko,kupoval si to nove alebo jazdene?Jazdene auto som kupoval len raz a uz by som to nikdy neurobil,hlavne nie na SK,lebo nik nevie co s tym autom bolo,kolko ma km,havarovane,nehavarovane..?Vacsinou po 5 rokoch zvyknem auta menit a lepsie je lacnejsie nove ako drahy ojazdeny sunt.
Presne tak. Qashqai ma rozumnu cenu. Na rozdiel od najnafuknutejsej ceny pri Toyote Corolla Verso, to su ceny okolo 900. A S-Max diesel zacina na 940. Kdezto QQ s 1.5 dCi zacina okolo 700... Do toho auta som sa zamiloval, ale len po skusobnu jazdu. 1.5 dCi je na to auto malo. A za 2.0 dCi uz si zapytaju ine peniaze..
QQ ponuka dost, krasny design (male Murano), vyssie posedenia a lepsi vyhlad, krasny interier... ale v cene 710 chybaju veci ako ESP, auto nema poriadny kufor, je tazke, chyba 4x4. A ak chce clovek tieto veci tak sa to auto posunie do inych cenovych sfer...
QQ ponuka dost, krasny design (male Murano), vyssie posedenia a lepsi vyhlad, krasny interier... ale v cene 710 chybaju veci ako ESP, auto nema poriadny kufor, je tazke, chyba 4x4. A ak chce clovek tieto veci tak sa to auto posunie do inych cenovych sfer...
Mam tu verziu co zacina od 745000 plus metaliza,ale kedze som u Nissana kupoval 3-tie auto tak mi urobili dobru cenu plus zimne gumy gratis,ked mam pravdu povedat ESP ani 4x4 nepotrebujem.1,5dci sa mi tiez najprv zdalo slabe,kedze predtym som mal 1,8 l benzin a jazdil som s tym ako s benzinom,cize jemne s plynom a az ked mi predajca povedal,ze musim viac tlacit na plyn.pedal tak to auto malo hned inu dynamiku.Mam uz po 40-tke takze som sa uz vyblaznil a mne to auto vyhovuje aj s tymto motorom,ale 2,0dci by bollo urcite lepsie,ale to uz by som za auto tolko penazi nedal.
a proč se teda qashqai nestačí vyrábět ty joudo,a kolikrát už jsi byl s oplem v servisu(držák co? >😒] )
no a co mě dostalo je hláška, ža kaškaj je auto do města. to je *. tak mám velký těžký (proti almeře) auto, hehe - a ono je vhodný do města (jak všude nadšeně píšou). co je to * za blbost??
nasranej potkan.