Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Renault Master 120 dCi Furgon – S dlouhým krokem

Populární užitková vozidla Master jsou zajímavým spojovacím prvkem produkce dvou samostatných koncernů Renault - "malého" produkujícího osobní a lehká užitková vozidla a "velkého" zaměřeného na výrobu užitkových vozidel lehké, střední i těžké kategorie.
Zpět na článek
13. 7. 2020 01:45
Dotaz
Dobrý den, už jsem to házel do diskuze i jinde. Ale potřeboval bych radu. Poradíte mi někdo s tímto modelem? Mně se moc líbí a uvažuji o něm. Potřeboval bych ho do byznysu, ale vůbec nemám s dodávkami zkušenosti. Díky moc za pomoc. Michal. Odkaz zde: https://www.vanscentre.com/…2kw-l3h2-klima1/?…
anonym
27. 12. 2007 10:44
Re: skušenost
No nevím za tři roky 600000km bez vážné závady.Kotouče,čepy a ložiska.jinak velmi spolehlivy a dobrá spotřeba.
anonym
25. 10. 2007 22:06
skušenost
Prostě a jasně je to auto na dvě věci,mam tři dodavky peugeota, fiata a renaulta ale on je nejhorši a nechci o tom diskutovat.
Avatar - Dylan McKay
20. 8. 2007 21:33
Re: To Švihák - no trošku jsem to nepochopil
Ve sněhu se taky dost najezdí. Oháněj se tady tabulkama, údajema a článkama, mě je to jedno, já věřím sobě a svým zkušenostem, a ty zásadně hovoří pro Renault... :-!
neregistrovaný "avantime"
20. 8. 2007 14:03
prosím o napsání zkušeností
Prosím všechny,aby napsaly do diskuze zkušenosti s Masterem,pravděpodobně ho budu kupovat, ale nevím,jak na tom je,předem díky
neregistrovaný "honzarov"
20. 8. 2007 01:26
To Švihák - no trošku jsem to nepochopil
No trošku jsem to nepochopil . Jako pokud nejezdíš v horách na sněhu , tak Iveco i Mercedes se zadními náhony budou pořád daleko a daleko lepší než Master s předním . Master je prostě taková šedá myš . Iveco je robustní , výborný motorově , prostě držák jak se patří . No a Mercedes Sprinter nemá ve vyšších rychlostech konkurenci , podvozek dost dobrý , i u starších modelů . Ono to srovnání po motorové stránce je ošidné , protože do Mercedesů si berou lepší motory . Ale cenově je prostě Iveco a Mercedes o dost výš , naopak Master je nejlevnější . Takže bych asi řekl , že za ty prachy dostaneš odpovídající kvalitu .
neregistrovaný "honzarov"
20. 8. 2007 01:09
Re: Pan dodávka
No pokud se bavíme o furgonech ( nikoliv o skříních ) , tak hlavně iveco a mercedes , volkswagen bych tam tak jednoznačně nedal . Tak jako tak ty první dva jmenovaní jsou však vyšší cenová ( ostatně ten VW asi taky , ale tam je to přemrštěné ) , to porovnáváme neporovnatelné .
neregistrovaný "honzarov"
20. 8. 2007 00:23
To švihák - trafic
No tak to jsi mě dostal , brát trafica v H2 . Tu jsem ještě neviděl , vypadá strašně , málem mi vypadly oči , uááááá . Ne , dělám si srandu , je to užitkáč - tak co , asi ten nákl. prostor využiješ . No ale na chvíli jsem musel překliknout na aston martin , abych si napravil designový apetit . >:D Ale pozor , poměrem šířka-výška ti silně šlape na paty Fábia .
Avatar - Dylan McKay
20. 8. 2007 00:19
Re: Pan dodávka
Myslím hlavně Mercedes, Iveco a VW... Tedy s těch velkých dodávek...
neregistrovaný "honzarov"
20. 8. 2007 00:10
tak šviháku
Mrkl jsem na tu tvou velkou krávu ( to neber jako nadávku , nýbrž označení velikostního typu ) . Kromě kuny a tvého komplexu , že dodávky jsou hlavně se zadním pohonem , tam máš napsaný úplné houby . Uznávám - Renault dělá dobrý motory , já sice jezdil se slabším , ale jako prázdný to docela jede , snadno a rychle jde do otáček . Jinak co se týče motorizace , tak co má nyní Renault v 2,5 , tak trojka Fiat+spol ve 2,2 ( 2,3 ) . Jinak Master je asi nejlevnější dodávka na trhu a to se u nás počítá . Zajímavost ( drobnost ) - mě i známému vrzala přepážka .
neregistrovaný "honzarov"
19. 8. 2007 23:58
Re: Pan dodávka
No jestli sis nevšiml , tak většina dodávek má ve standartu přední pohon . Zadní , příp. 4x4 bere málokdo . Ale furt nevím , čím vyčnívá před konkurencí ...
neregistrovaný "honzarov"
19. 8. 2007 23:55
no nevím
Interval výměny 90 000 km pro čističe vzduchu a oleje ? No jestli básník myslel měnit vzduch. a olejový filtr ( u dieselu ! ) po devadesáti tisících ? No tak do toho bych asi nešel ... >:D
Avatar - Dylan McKay
19. 8. 2007 23:55
Re: Pan dodávka
Předním pohonem. A ten je pro moji práci důležitý, protože dodávky moc nezatěžuju. Prostě nemám rád u dodávek pohon na zadek. Klikni na můj nick, v MOJE.AUTO.CZ je jak Master, tak Trafic. Zkusil jsem i jiné, ale tohle prostě doporučuju... :-!
neregistrovaný "honzarov"
19. 8. 2007 23:22
Re: Pan dodávka
A proč ho doporučuješ ? Pro prkenný sedáky spolujezdců ? Ne v poho , asi v dodávkách bude master nejlevnější volba . Chvíli jsem ho jezdil a že by oproti jiným tak vyčníval ? Nevím čím . Klidně napiš . ;-)
Avatar - Dylan McKay
19. 8. 2007 19:00
Pan dodávka
Takový články se mi líbí. Myslím, že diskuse se tady nerozjede, ale článek si přečte hodně lidí, pro které jsou dodávky nutností... A já Master vřele doporučuju!