Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jaguar XK8: menší osmiválec 3,5 V8 (190 kW) i pro kabrio

17 komentářů

Pekelná Micinka
Tapety pro DBS foceny v Praze. Asi jedním vrzem při natáčení Bonda. Viz [odkaz]
Jedním vrzem z nich také grafik zapomněl odstranit vodítka. >😁
Pekelná Micinka
Kterou fotku máš na mysli? 😄
Stačí otevřít ve Photoshopu fotky, na nichž je na nichž je AM v pražských ulicích (konkrétně rozměry 1280x960). 😄
Pekelná Micinka
Nevím, asi jsem slepej. Jaký vodítka myslíš? Pošli link a napiš kde mám hledat. Opravdu nic nevidím. 😲
[odkaz]
Jeden příklad za všechny. 😄
Pekelná Micinka
Dyť je to jpeg, to přece nemá vrstvy a na obrázku jako takovém nic vidět není...
A od kdy si jpeg nepamatuje vodítka? To přece vůbec není o vrstvách. 😉 Vidět v běžném prohlížeči to není, ale ještě jsem se nesetkal s tapetou, ve které by ta vodítka po otevření ve Photoshopu byla.
Pekelná Micinka
Aha. No já myslel, že jpeg vyjma exifu nic jinýho neuloží. Tak jsem o něco chytřejší.. Dík. No ono ne všichni otevíráme tapety ve Photoshopu, že. 😉
tudydudy
...z tri a pul litroveho motoru pouze(a to bez uvozovek)190Kw.Jasne,zadne preplnovani nic,ale stejne(napr.BMW-trilitr 195Kw).Mozna,ze to je schvalne.Pohodova jizda s vedomim,ze vuz preci jenom tolik apetitu nema,ji dela jeste pohodovejsi.
Pekelná Micinka
Nu což, u konve na takové to lázeňské producírování se to bohatě stačí. A na dálnici je stejně lepší coupé XKRrrrr. 😄
Malý objem - malý krouťák - trapná akcelerace.

Cena ovšem vyšroubovaná až až >😁

Osmiválec pod 4.5 litru nebrat..
Pekelná Micinka
Malý mozek - malý * - trapná masturbace

Ego ovšem vyšroubované až až 😒

Děti pod 4,5 roku nenechat psát
Micinko, Micinko, tys měla špatný den, viď :-!

Vždyť to auto je skoro tak trapný, jako tvůj humor...

Já vím o čem píšu, ty dítě . 😉

Koliks měla pořádných V8 (ne takovouhle ubohost), číčo >😁 >😁 asi kulový, viď ..
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ricardo
Bene :no:
Ruffi
Veď to auto vyzerá tak krásne.Niekomu bude stačiť aj takýto motor..Pravda je však tá,že z neho mohli vypumpovať o čosi viac