Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Video: Chevrolet Camaro – koncept nové generace v pohybu

24 komentářů

designéři si vzali za vzor také znovuzrozeného Mustanga (na a netu josu fotky z dílny, kde se dělal model 1:1)
Design zaujimavy, paci sa mi predok aj tvar zadnych svetiel. Podla mojho nazoru su minimalisticke ale vzbudzuju respekt. S interierom to uz bude asi horsie ale uvidime.
Co vsak nemusim je ten hlboky bublavy zvuk ktory mam akosi v podvemomi zasociovany s prisernym smradom splodin.
Ty asi nejsi milovnik americkych aut. Zvuk majestatniho motoru V8 je prave tim pravym co k temto vozum patri a jeden z duvodu proc jsme si tyto auta oblibili 😊
Mas pravdu milovnikom niesom, ale na druhej strane chapem ze aj zvuk motora je zalezitost cisto subjektivna a samozrejme sa najde mnoho ludi ktori prave takyto miluju.
neni nad osmiválcovou americkou bublaninu :yes:
Ghostyx
Moje rec... 😉 Tenhle Chevy je wery cool... :yes: :yes: :yes:
skejpa
kdo byl na filmu transformers (ted v kine) tak uz camaro concept videl jezdit driv 😊
jedno video s pojízdnym Camarem už bylo uveřejněný dávno před Transformers, ty náš Kolumbe
skejpa
jej ja sem se prekoukl 😁 tam je ze se poprve predstavilo v roce 2006. ja myslel ze to je jako prvni vide. omlouvam se... nj rano...
ten vzhled,ten zvuk,ten respekt....jde vidět,že kluci ze staré Dietroitské školy pořád umí dělat loud&proud muscle cars,a přestže má tohle Camaro v sobě nádech budoucnosti,pořád ve mě evokuje klasiky,jako bílý Challeger z Vanishing Point,General Lee z Dukes of Hazzard,černý Charger v Bullitt a mohl bych pokračovat...tomuhle dávám jednozačně :yes: :yes: :yes: a žít v USA,je rozhodování o novém voze jasné...jsem zvědav na nový Challenger 😄
skejpa
ja jak sem videl fotky novyho challangera tak se ve me probudila laska na prvni pohled. podle me je mnohem krasnejsi nez tohle camaro - a to je taky nadherny 😁
Ghostyx
Souhlas... Tenhle Chevy je wery wery cool... :yes: :yes: :yes:
Ghostyx
Opravuji very very cool (nejak mi to nedoslo)... :yes: :yes: :yes:
2.0VTEC
Myslim,ze ten dizajn nema chybu,je to naprosta parada,mne sa teda osobne velmi paci a ten zvuk je presne taky,aky by mala amerika mat. 😄
Pokial mam dobre informacie, tak design tohoto auticka robila nejaka talianska firma a ak dobre spominam, tak prvy concept bol uvedeny v tmavooranzovej farbe. Inak aj mne sa velmi paci, nie je to sice supersport, ale ma strasne agresivny vzhlad.
design tohoto autíčka mají na svědomí domácí designéři GM, žádná italská firma (to si asi pleteš s Mustangem od Guigara)
skejpa
chtelo by to konecne konkurenci - challangera 😊 podle fotek co sou uverejneny na netu a co byly i nejaky testy tak to bude taky krasne auto a prava amerika. me se libi este o trochu vic nez camaro 😊
"válka" je na spadnutí; FoMoCo, GM i Chrysler maj každej svýho koně, a jestli Camaro bude standardně se 400hp (nechce se mi věřit, že by měl mít nejlevnější základ tolik), nasadí tím GM laťku dost vysoko, a US se asi stane svědkem "závodů ve zbrojení" :yes:
davy
I mne se tohle Camaro velmi libi a dokazi si ho predstavit jako sve vikendove auto pri doprave na zavody😄 Ale vazne, fakt bych do nej sel, zvlast za tu cenu...
Falco
Hmm.. ty budeš mít zajímavý život (VIPER, ULTIMA, GT) můj největší zážitek je, že jsem si sednul do civilní Zondy..
A SPEED!! ten je v režii A.H. Asi žádné foto nechce..
davy
Neboj, ta auta jsem sice ridil, ale nerikaji mi pane😄 Vidis jak je to relativni, Ty jsi sedel "JEN" v Zonde a ja o tom snim cely zivot a jeste se mi to nepodarilo😄 Ale pro porovnani jeste dodavam, ze nejzabavnejsi jsou lehka auta. Napr Speedster ci Caterham. Proste jen laminatove sasi nebo ani to a kazdy rozjezd na krizovatce si das driftem, stejne tak kruhac, na zpatecku si das gagsterskou otocku a to vse pri minimalnich nakladech (bezny rozmer nicenych gum, zadne 335 a pod.) Ale zase tomu chybi ten mohutny zvuk velkoobjemoveho auto. To je proste dozivotni dilema milovniku rychlych aut. S tou Zondou je fakt, ze fotek je minimalne, no preci jen je to jedno ze nejdrazsich seriovych aut v CR, takze ho vcelku chapu a velky sef to ma pod palcem😄Take mam spatnou zkusenost s publicitou ;-\ Takze preji peknou nedeli a doufam, ze se uvidime nejpozdeji v Moste 28.9.
Falco
Ten Most nevím.. Já jezdím jenom na testování a občas na závody, takže nevím, co a jak se plánuje takhle hodně dopředu.. teď v Mostě navíc Zonda hořela, ale kluci už jí na dílně dávají dohromady.. Až budu vědět kam a kdy se pojede, tak dám určitě vědět..
ahoj mislim si ze Camaro je prepadak.
To auto ma jednu chibu nieje u mna v garazi :-!