Měli by rychle nabrat spoustu lidí na posílení výroby stávajícího modelu. Až se oznámí ukončení prodeje a že nástupce bude elektrický krám, strhne se vlna objednávek. Jestli jezdit s úžasným, točivým, krásně znějícím 4.0 B6 a ještě s možností manuálu a nebo elektrickým krámem se zvukem tramvaje, ma každý fanoušek aut jasno.
ptr078
1
Neprovokuj hned v pondelok, pride o chvilku donvito a vsetko ti to vysvetli. Ako si mimo...
kari.laz
2
Já ho mám bloklého, takže bych jen viděl jak se vyslintává, ale co píše (ač je mi to naprosto jasné) bych neviděl.
Popravdě, tebe napadá někdo soudný klidně, byť s malým vztahem k autům, kdo by v případě sportovně střiženého auta, ještě jedno z těch opravdu zábavných, ovladatelných a rychých dal přednost baterce, před úžasným 4.0? A ne jen tím, ale i turbené čtyřválce nabídnou neporovnatelně více emocí, než baterkáč.
Jasně že tu nemehla budou vypisovat sprint ze semaforu, ale na to jim s..e bílý tesák.
Mig_35
0
No vidíš, a přitom děláš to samý na druhé straně zdi. Porsche investovalo do syntetických paliv a elektrické modely dávno mají. Takže elektricky Boxster fakt nebude…
ptr078
0
No pred kupou 718, by som sa siel pre istotu zviest s lotusom a alpine
kari.laz
0
Tak to samozřejmě. Ale u 718 je pořád ten úžasný atmo 4.0 a pro fajnšmekry i s manuálem. Každopádně porovnat s tebou jmenovanými je dobré, někomu by mohlo vyhovovat více jednonz nich.
ptr078
0
Emira je vraj jazdne lepsia po vsetkych strankach, len mas vyber medzi toyotou v6 s manualom, co nie je buhvico a amg 2l s automatom. Ten 4l 6valec od porsche je pecka a velky dovod este jednu 718 kupit, kym sa da
Niemand
0
Tak ten V6 nie je standardny Toyota motor, a urcite ma viac charakteru ako akykokvek R4, ale motor od Porsche je od zakladu navrhnuty ako motor pre sportove auto a viac mu chutia otacky.
Popravdě, tebe napadá někdo soudný klidně, byť s malým vztahem k autům, kdo by v případě sportovně střiženého auta, ještě jedno z těch opravdu zábavných, ovladatelných a rychých dal přednost baterce, před úžasným 4.0? A ne jen tím, ale i turbené čtyřválce nabídnou neporovnatelně více emocí, než baterkáč.
Jasně že tu nemehla budou vypisovat sprint ze semaforu, ale na to jim s..e bílý tesák.