Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autofun

Zpět na článek

Nové díly od Delta4x4 udělají z praktického Fordu Tourneo auto do terénu

8 komentářů

kuk
burany
traveldrive
Necelých 5800,-€ k už tak sebavedomej cene tejto dodávky. A za čo? Za tie hnusné disky kolies? Ten "poctivý plech" pod motorom vyzerá, ako by ho vyrábali doma na kolene. No nekúp to...
Mig_35
Je to tam položkově rozepsáno. Když některou z těch položek najdeš levněji, klidně dej vědět. Cena se nijak nevymyká. Za podobné položky třeba na Sprintera dají někteří daleko větší částky.
Navíc, nemusíš kupovat všechno.
Ale miluju tu pozitivní energii, která tryská z tvých příspěvků. Ty musís mít život... závidím :yes:
traveldrive
Úprimná rada - nezáviď. Plakal by si.
Pokiaľ by si rovnakú sumu investoval do auta stavaného do terénu, bola by to podstatne lepšia investícia. Tento VW/Ford ako taký za veľa nestojí, a za ceny, ktoré zaň pýtajú, určite nie. Samozrejme, je to každého voľba, neviem, prečo máš problém s názorom, ktorý nie je zhodný s tvojim. Áno, mám na autá vyhranený vkus a názory, ale to je môj problém, nie tvoj. Podobne jak môj život, do ktorého ti tiež nič nie je.
Mig_35
Mám zásadní problém s lživým názorem.
Cena 10 tisíc za pevnostní disk nebo 5000 za terénní pneumatiku (a celoroční k tomu) není nikterak vybočující z průměru. Cena za tlumiče taky ne.
A která dodávka s pohonem 4x4 se nabízí za levnější peníze? Jsem jedno ucho 😉
traveldrive
Lživý názor? Jak si na takú kravinu prišiel? Uprac si to v hlave trochu.
Mig_35
Díky za odpověď :yes:
martina k.
Ford novinky naleznete na jednom miste: http😐/www.fordauto.sk/