Novinky
V roce 2026 bude dálnice Polsko - jih končit v Bzenci, 2026-33
Jsem z Brna a hodně velký průšvih je otevření dálnice Bzenec - Hodonín až v roce 2033. To bude špunt při cestě Severomoraváků, Zlíňáků, Poláků na jih.
Jsem z Brna a hodně velký průšvih je otevření dálnice Bzenec - Hodonín až v roce 2033. To bude špunt při cestě Severomoraváků, Zlíňáků, Poláků na jih.
Teraz som bol pár dni v PL a tých diaľnic a obchvatov čo tam postavili za posledné obdobie to je neskutočné. A kopec toho je bez poplatkov.
Jezdit Rakousko na jeden šťouch. Každej uvědomělej, ekologickoekonomickobezpečnostně smýšlející prostatik si přece stejně dá každejch 150 km půl hoďky pauzičku na výbornou kávičku u Humpolce. Už aby takové pauzy ten Manneken Pis konečně nařídil povinně všem. 😄
Ale možná když přineseš potvrzení od notáře, že jsi s BEV už jel a k tomu připojíš esej o nabíjení, tak máš šanci, že ti ten palec třeba smaže.
Já bych s takovým palcem tedy žít nedokázal, to bych si to raději hodil. To je strašná potupa. Protože jestli na něčem opravdu záleží, jsou to palce. 😄
O BEV může psát kdokoliv, jako o čemkoliv jiném, ale psát co umí a co ne bez jediné zkušenosti, to je hodno nevzdělance nebo hlupáka.
https😐/tn.nova.cz/…-km-h-je-to-bida
Mám to do Alp 750 km. S běžným EV jako třeba ID3 tudíž tak 3x na nabíječce. Čas navíc odhaduju tak na 2-3 hodiny. Do Chorvatska tipuju tak 4 hodiny navíc. Na cesty přes 200 km je EV nevhodný.
https😐/fdrive.cz/…vacim-autem-7795
54 az 71 minut nabijeni
V zime dalnicnich 300-400km da pri 130kmh da treba eqs nebo ix. Celou cestu nepojedes 130 takze nabijis dvakrat pul hodiny. Nerikam, ze ja osobne to vitam a pokud jezdis takovy trasny casto neni co resit. Ale fakt to nejsou hodiny nebo dny navic
To už jsi fakt takový zoufalec, že si myslíš, že tu ztrácím čas a přihlašuju se na víc účtů?
Připomenu, pokud nezvládáš ani svůj text😒br /> " Konecne se do toho Rakouska pojede lip na lyze (samozrejme spalovakem BEV by to bohuzel nedal)"
Já tam vidím napsáno, že do Rakouska na lyže se pojede lépe díky obchvatu, ale jen ICE, protože BEV by to nezvládnul tam dojet.
S tím by si tam skutečně jel tak přes noc 😁