Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Technika

Zpět na článek

Tesla prý konečně vyřeší problém s kvalitou rozpadajících se volantů

31 komentářů

gil54
... si již na problémy s kvalitou volantů nestěžují tak často, ......... protože je ještě nestačili vochmatat. To je přece logický. 😁
ryccardo
Zjevne spatne zvoleny material. Tohle je ale celkem resitelny. Divim se ze se nezeptali vyrobcu volantu z ceho je dobre to vyrobit
gil54
Já se zase ani moc nedivím, když jim trvalo asi tak 10 let než se naučili jakž takž nalakovat auto.

Dělají to jinak, po svém, proč by se někoho ptali. 😄 Kvalita, servis, termíny (Semi, Cybertruck), přístup k reklamacím nejsou pro Teslu tak podstatné, řeší to tak nějak postupně za pochodu a žíly jim to evidentně netrhá. Kdo to chce, musí se s tím smířit. Každý kupec má možnost volby, informace jsou běžně dostupné.
DonVito
Tesla se stacila stat predevsim nejhodnotnejsi automobilkou sveta.

Zakaznici Tesly sva auta miluji.
Pouzitym materialum navzdory. 8-s

Ano, kdyby se to stalo u "premiove" automobilky, tak je to disaster, bo kuze nappa je nejdulezitejsim atributem premiovosti.
😁
Fomax
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
TT
A čím je podľa teba značka alebo fabrika, ktorá vyrába autá?
Arese
Omyl, nevyrábí auta, ale zkratomobily! :no:
WinDiesel
😒] :-! 😒] :-! 😒]
ryccardo
Spíš než materiál by mě štval ten designově zastaralej, neergonomickej a nebezpečnej tvar volantu. Že se může začít loupat bych mu odpustil. Konec konců se dá sundat a potáhnout pořádnou kůží, takže za mě to je marginální problém.
JirkaVejrazka
Ted s nim prisel i Lexus, ale ten to ma pry udelane o dost lip. Videl jsem recenze a s Lexusi verzi se pry da zit, protoze se nikdy nemusi krizit ruce. Zatimco Tesla je pry za trest.
ryccardo
Volant musí být kulatej, aby si ho i v krizové situaci, a třeba potmě, dokázal před sebou rukama "najít" ne že s ním budeš motat a šáhneš do prázdna. Nechápu, proč má někdo potřebu dělat inovaci za každou cenu a zrovna tam kde to není inovace, ale krok zpět.
JirkaVejrazka
Ale jo, ja s tebou souhlasim. Take mi to prijde jako pitomy napad. Jenom pisu, ze se i tahle "inovace" da udelat (v ramci toho, ze to je blby napad) bud dobre nebo spatne. A Tesla ji podle vseho moc dobre nema, z hlediska pouzitelnosti.
kuk
Kdo ti nakukal že to je inovace? Tohle je akorát ***ina.
Anonym
nejlepší je kůže Connolly, ale psst

😄
webpaja
V poměru cena/výkon jsou dnes bezkonkurenční, má to svoje ale. Po zkoušce TM3 je pro mě třeba špatně naladěné tlumení podvozku a příliš lehké i necitlivé řízení dost překážka. Podvozek je opravdu tvrdý.
Dinar
Začali prodávat za cenu mainstreamu, logický krok, ceny tesel byly vzhledem k jejich nekvalitě materiálů, smontování, úrovně interiéru atp. už neudržitelné, co se do ev pustily i automobilky. Sranda je, jak vlastníci tesel krásně skousli těch 30% snížení cen, tohle udělat jiný výrobce, roznesou ho zákazníci na kusy, tesláci jsou prostě zvláštní sorta lidí.
WinDiesel
prostě svědci Elonovi
kuk
Říká TDi sekta. :-! 😁
Anonym
its quality that You buy 😄 😄 😄 😄

Volanty se nerozpadaj ani u Mahindra and Mahindra, Bombaj
TT
A čo taký Ford napríklad?
Ozzman
Jen se ošoupaji 😁
TT
Aha. Zato v Tesle ostane len volantová tyč a všetko ostatné asi opadá. Pozrel si sa do galérie?
Arese
Proč asi? 😒] 😒] 😒] :no:
TT
Lebo ho nepotrebuje? V čom spočíva výhoda financovania PR oddelenia, keď aj bez neho všetko predáš , dokonca nestíhaš vyrábať?
Arese
Zkus se trochu zamyslet, co se na to takhle podívat pohledem zákazníků? 😒]
JirkaVejrazka
Zakaznici potrebuji PR oddeleni? Kdy jsi naposledy mluvil s PR oddelenim Skody?
Arese
P.R. oddělení mimo jiné komunikuje i se zákazníky. Hlavně řeší jejich stížnosti. To jsi nevěděl? 😒]
TT
Náplňou PR oddelenia je zákazníkov zblbnúť. U teba sa im to jednoznačne darí.
Anonym
a proto má skladem 75 000 ks vyrobených auta, haha

https😐/www.autoforum.cz/…kvuli-tomu-pada/

zdroj REUTERS 😄
WinDiesel
už to nemají komu prodat, protože svědků Elonových je jen omezené množství 😄
ale vynahrazují si to výrobou aut, které pak nahrazují nabouraná auta, i lehká bouračka je vždy totálka 😒] 😒] 😒] visí to na U-tube 😄 Tesly se stačí dotknout a už je to totálka. 😒] 😒] 😒]
Arese
Pojízdné elektrospotřebiče s katastrofální kvalitou dílenského zpracování a ergonomie, arogantním jednáním výrobce se zákazníky a nedávno ještě životu nebezpečným půlvolantem! 😒] 😒] 😒] :no: