Motorky
hattori_hanzo
0
Stihnul,ale tak napůl...Dostal jsem bodyček,ramenem mu rozrazil zrcátko,trošku se proletěl ale nic vážnýho mi nebylo,jen jsem byl pobouchanej! 😉 Motorka dopadla hůř,ale nic kritickýho takže se to za odpoledne dalo dohromady a jezdilo se dál.Opravovat se může celou zimu! 😉 :yes:
Přejít do diskuze
jako uplně natvrdo, nebo stihnul ještě cuknout zpět? jestli nestih tak doufám že jsi skončil ještě dobře
Ještě jsem zapomněl na rukavice,ale tím už fakt končím...no...možná ještě peněženku...a Tatranku... >😁 Chtěl bych bundu! 😒 V tričku se dá sice masírovat před holkama odpoledne na bulváááru,ale když to pak chci večer na okresce domů trošku osolit,tak to s drkotajícíma zubama moc nejde! ;-\ Mimochodem jaký Sprintery jsi měl na mysli?Já měl s jedním Mercedesem Sprinterem dost nepříjemnej zážitek,když mě přehlídl že jedu vedle něj a odbočil! 8-s
Za SR50 jsem Neose vyměnil! >😁 Na druhou stranu ani ta Aprilie není dokonalá - pod sedlo nacpu přilbu,lékárničku a tím končím,sedlo spolujezdce je asi tak centimert tlustej molitan(ale tam nejezdím,takže mi to může bejt jedno >😒] )a ty zrcátka jsou snad ještě ze starý Regaty! >😁
Speedfight je jen design a pod "kapotou" nuda. Když skútr, tak SR50 nebo Aerox, všechno ostatní je jen pokus o skútr 😉
Neo´s byl můj první skůtr a nemůžu si na něj stěžovat - pohodlnej, dobře vybavenej, s velkým kufrem, nenápadnej a přitom jsem s ním natrhával pozadí i frajírkům na ostře řezanejch Speedfightech! :yes: