Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Motorky

Zpět na článek

Yamaha YN50 Neo´s: nový padesátkový Neo´s opět v prodeji (představení)

8 komentářů

BikerArny
kreditku do druhý kapsy a hurá na výlet >😁 >😁 >😁 >😁 😉
Ale jinak pěknej :yes:
hattori_hanzo
Neo´s byl můj první skůtr a nemůžu si na něj stěžovat - pohodlnej, dobře vybavenej, s velkým kufrem, nenápadnej a přitom jsem s ním natrhával pozadí i frajírkům na ostře řezanejch Speedfightech! :yes:
RS
Speedfight je jen design a pod "kapotou" nuda. Když skútr, tak SR50 nebo Aerox, všechno ostatní je jen pokus o skútr 😉
hattori_hanzo
Za SR50 jsem Neose vyměnil! >😁 Na druhou stranu ani ta Aprilie není dokonalá - pod sedlo nacpu přilbu,lékárničku a tím končím,sedlo spolujezdce je asi tak centimert tlustej molitan(ale tam nejezdím,takže mi to může bejt jedno >😒] )a ty zrcátka jsou snad ještě ze starý Regaty! >😁
RS
Co bys víc chtěl? Přilbu na hlavu, lékárničku do ruky a hurá na Sprintery >😒]
hattori_hanzo
Ještě jsem zapomněl na rukavice,ale tím už fakt končím...no...možná ještě peněženku...a Tatranku... >😁 Chtěl bych bundu! 😒 V tričku se dá sice masírovat před holkama odpoledne na bulváááru,ale když to pak chci večer na okresce domů trošku osolit,tak to s drkotajícíma zubama moc nejde! ;-\ Mimochodem jaký Sprintery jsi měl na mysli?Já měl s jedním Mercedesem Sprinterem dost nepříjemnej zážitek,když mě přehlídl že jedu vedle něj a odbočil! 8-s
delphino
jako uplně natvrdo, nebo stihnul ještě cuknout zpět? jestli nestih tak doufám že jsi skončil ještě dobře
hattori_hanzo
Stihnul,ale tak napůl...Dostal jsem bodyček,ramenem mu rozrazil zrcátko,trošku se proletěl ale nic vážnýho mi nebylo,jen jsem byl pobouchanej! 😉 Motorka dopadla hůř,ale nic kritickýho takže se to za odpoledne dalo dohromady a jezdilo se dál.Opravovat se může celou zimu! 😉 :yes: