Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Porsche Cayman S: limitovaná edice Porsche Design Edition 1

13 komentářů

...takze kapesne musim utratit za neco jineho >😒] >😁 :yes:
...Proste nadhera...jen kdyby byl uvnitr trosku vetsi...furt mi to pripada jak v TTecku,aute pro zenske.
Pro ženské....? Jel jsi někdy novým TT? Měl jsem možnost zkusit Audi TT Coupé 3.2 quattro a tak brutální zátah jsem v této třídě ještě nezažil. To auto je zbraň - méně zkušeným řidičům (chlapům i ženským) nedoporučuji. Je to fakt síla
:yes:
No vzhledove je to pro zenske a ten interier taktez-navic tady ty pidi auta...kdyz mas kolem 190cm a sednes do slk,tt,nebo Z4 tak vypadas jak vosa na bombone-pro takovou velikost postavy mi to nepripada dustojne auto...v te 3,2 sem nejel...jen v tom nejsilnejsim z te minule generace...1,8 225Ps-najezdil jsem asi 2 mesice,ale celkem nuda,me se tady ty parodie na sportovni auta nelibi...kolik ma ta 3,2 koni?furt 250 jak stara?
CountachSV
je to nádhera... nehledě na to, že Cayman je jediný Porsche sousčasnosti, který se mi líbí. Fakt skvělý. Nechápu ty pracháče co tu jezděj v křápech za dva míče, že nemaj Caymany. Krása. Jinak sem teda pro Lambo 😉 😃))
no protoze to je male ti to rikam...prtave uvnitr...
BikerArny
Co dodat, pěkný 😄 Já ho chci mít doma 😄 😉
blare
nádhernej 😄
To sa daju vybrat 2 verzie(?), pretoze na jednej fotke, kde je odfotene na streche budovy ma z boku len 2 sede linky a popisy su taktiez v sivej farbe, na ostatnych fotkach je to naopak, popisky su v linkach a su 3.
Ne, to je optický klam, protože pruhy jsou matné a na zbitku se odráží kus toho bílého obdélníku ze země. Po přiblížení patrné.
tudydudy
Pouze kola jsou z Turba,kdyby tam pristal i motor,nebo aspon to turbo,tak to bude lepsi nez 911Turbo,a to diky vyhodnejsimu ulozeni motoru.
caymann nemuze podle vyrobni strategie konkurovat ani carrere natoz tak turbu.Je to ale skoda...
woow kraaaasaaa 😄 😄