Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

VW Beetle: Ze života hmyzu vol. 3

4 komentáře

Humbert
Nad VW jsem už zlomil hůl, pokud jde o design. Je sice pravda, že by potřebovali nějaký malý zajímavý model jako sůl, protože pod Golfem je díra a evropská konkurence neúprosná. Ale tlačit další retro vůz na trh za každou cenu, po minulém neúspěchu ... buď to musí být fakt pecka, nebo si dělají srandu z vlastní historie. Ale asi si to žádá doba. F500, Mini, americké legendy, ... nově taká 1er coupe vs. BMW 700 coupe (Michelotiho Glas), taky jsem viděl pár obrázků nové kachny a jen skřípu zubama.
schaba
tak tady s tebou nesouhlasím.Auta jako je Beetle,Mini,F500 a možná i Smart(ikdyž ten už je o něčem jiném) podporuju.Minulá generace NewBeetlu RSi se mi hodně zamlouvá i dneska.Akorát je pravda,že tahle auta by potřebovala zhubnout na cenovce.Málokdo si totiž za image zaplatí víc než za praktičnost. ;-\
BikerArny
Když voni tam nacpou všechno možný (i nemožný) a pak se divíme proč je to tak drahý. Proč byl Beetle tak úspěšný auto? No protože byl lidovej (jako Trabant 😄 ) Já myslím že kdyby na to šli šikovně tak by se to prodávat mohlo 😉
Podle mého je příčinou evropského neúspěchu současného Brouka jeho velikost. Vím, že původní Brouk byl předchůdcem Golfu, ale u této retro podtřídy platí, že menší je lepší. Kdybych byl Winterkorn, tak příští generaci postavím na základech Pola jako doplněk hatche ve verzích coupé a cabriolet, podobně jako trojice G jako Golf/Scirocc👋Eos o třídu výše. Zároveň by se tím snížila cena a Beetle by mohl lépe konkurovat tandemu Mini/500.