Videa

Zpět na článek

Video: Šílenci vzali Felicii Vanplus na Nürburgring Nordschleife

15 komentářů

gil54
Jestli to je na limitu nebo ještě ne nechci řešit, je to jedno. Pro mě vůbec nic zajímavého ani v textu, ani ve videu.

Poměrně čistě jel, nikoho asi ani nezprasil, co se děje za ním věděl. Ale to všechno zase až tak mimořádné není a už vůbec není na místě expresivní titulek o šílencích.

A s čím větším chcípákem jedeš, tím snazší je jet čistě a i blízko limitu. Ale neber to jako že s tebou nějak zásadně nesouhlasím a chci se přít. Nechci, jen jsem chtěl sdělit svůj názor.
Mr.Murphy
.... tomu chybi jen ram, motor silnejsi o 100 koni a jinak se jedna o skvele sportovni nacini :-! :yes: :D
Stejsn
se motá kdeco, dodávky celkem běžně, občas i autobusy apod. Nějaký pickup není nic zvláštního.
speedfred
Je predsa len obyčajná okreska 😀 tak neviem prečo šialenci.
DonVito
Nejaka PR priprava na uvedeni novinky od Skody s oznacenim Felicia?

https://www.auto-motor-und-sport.de/…-2-pendant-2026/
skoda-elektro-kleinwagen-crossover?
speedfred
:-[] :-[] tak "D" bolo taký polopretekrásky motor. :D
ryccardo
Hele za me jede pekne ciste a na limitu auta. Gumy mu piskaji v kazdy zatacce. Holt ma slaby auto a ostatni ho predjizdeji, ale to vidim jako vedlejsi.
gil54
Možná pěkně, ale nic pomalejšího tam zrovna nejelo. Ale když ho to baví, proč ne, jeho věc.
xxc
uplne bezna jazda
ericn
No měl si vzít hatch, trochu poladit motor - ta 1.3 se malými úpravami ŘJ (Cibmu) dá dostat k 85k, vyměnit brzdy a dát 15” ráfky a mohl si to užít víc :yes:
ryccardo
Protoze je to lehky, ale pak by asi bylo taky dobry. Tam dat nejaky tuzsi podvozek a lepsi kola, ale jsou to borci :yes:
ryccardo
Ale jede s tim pekne. Myslel jsem si ze je tam silnejsi motor nez 1.3 MPI
Futurista
... asi stejná šílenost, jako tam vzít Rapid 1,2 TSI. I kdyby tam někdo jel trabantem, nevidím na tom nic divného.
ryccardo
Jo v pohodě. Popravdě taky nechápu proč by to měl být šílenec. Spíš nadšenec. Vzít na Smyčku takový šrot, tak to chce hodně nadšení :-D
m.z.
Tohle auto jsem používal v r.2002 a byl to ryzí závoďák :D Vyměnil jsem tlumiče a pružiny a lítalo to s motorem 1,9D jako ďas :-!