Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
xxc
2
uplne bezna jazda
Futurista
... asi stejná šílenost, jako tam vzít Rapid 1,2 TSI. I kdyby tam někdo jel trabantem, nevidím na tom nic divného.
Je predsa len obyčajná okreska 😀 tak neviem prečo šialenci.
Ale jede s tim pekne. Myslel jsem si ze je tam silnejsi motor nez 1.3 MPI
Možná pěkně, ale nic pomalejšího tam zrovna nejelo. Ale když ho to baví, proč ne, jeho věc.
Hele za me jede pekne ciste a na limitu auta. Gumy mu piskaji v kazdy zatacce. Holt ma slaby auto a ostatni ho predjizdeji, ale to vidim jako vedlejsi.
Jestli to je na limitu nebo ještě ne nechci řešit, je to jedno. Pro mě vůbec nic zajímavého ani v textu, ani ve videu.
Poměrně čistě jel, nikoho asi ani nezprasil, co se děje za ním věděl. Ale to všechno zase až tak mimořádné není a už vůbec není na místě expresivní titulek o šílencích.
A s čím větším chcípákem jedeš, tím snazší je jet čistě a i blízko limitu. Ale neber to jako že s tebou nějak zásadně nesouhlasím a chci se přít. Nechci, jen jsem chtěl sdělit svůj názor.
Poměrně čistě jel, nikoho asi ani nezprasil, co se děje za ním věděl. Ale to všechno zase až tak mimořádné není a už vůbec není na místě expresivní titulek o šílencích.
A s čím větším chcípákem jedeš, tím snazší je jet čistě a i blízko limitu. Ale neber to jako že s tebou nějak zásadně nesouhlasím a chci se přít. Nechci, jen jsem chtěl sdělit svůj názor.
Jo v pohodě. Popravdě taky nechápu proč by to měl být šílenec. Spíš nadšenec. Vzít na Smyčku takový šrot, tak to chce hodně nadšení :-D
DonVito
Nejaka PR priprava na uvedeni novinky od Skody s oznacenim Felicia?
https://www.auto-motor-und-sport.de/…-2-pendant-2026/
skoda-elektro-kleinwagen-crossover?
https://www.auto-motor-und-sport.de/…-2-pendant-2026/
skoda-elektro-kleinwagen-crossover?
Mr.Murphy
.... tomu chybi jen ram, motor silnejsi o 100 koni a jinak se jedna o skvele sportovni nacini :-! :yes: :D
m.z.
Tohle auto jsem používal v r.2002 a byl to ryzí závoďák :D Vyměnil jsem tlumiče a pružiny a lítalo to s motorem 1,9D jako ďas :-!
Stejsn
se motá kdeco, dodávky celkem běžně, občas i autobusy apod. Nějaký pickup není nic zvláštního.
Sdílení komentáře