Novinky

Zpět na článek

Ford poodhaluje nové E-Tourneo Courier, osobní verze E-Transitu se představí již brzy

7 komentářů

twistedTSD
Krabicoidní elektroplečku si samozřejmě může koupit leda DonVito. Co mě ale fascinuje, je ta Fordí architektura interiéru, kdy v místě, kde by normálně byl panel klimatizace, je laciný plast s pár tlačítky, zatímco funkcionalita panelu je nacpaná do displeje. Evidentně i ta levnější verze bude po stránce ovládání ventilace paskvil.
traveldrive
...ale je to hnusné odpudzujúce auto. Zvonka aj zvnútra.
traveldrive
Ty si chorý.
traveldrive
Je to žiaľ tak. :yes:
nippon
A za čo?... Už by si mohol prestať machrovať aký si bohatý. My obyčajní ľudia nemáme na auto za 25.000.
DonVito
Ano, elektromobil si denne uzivam, me auto mi vyhovuje skoro vsim. Ale opravdu jsem rad, jak jezdi efektivne, nemari energii v brzdach a i diky tomu jezdi tak levne a pritom dynamicky. Presne jak o tom mluvil Martin v testu Buzzu. :yes:

Po strance ovladani nebudes muset startovat motor jak klaun. Ani se pracne rozjizdet a palit spojku nebo neustale radit. 😉
A nemusis se starat o vypinani hlouposti jako je start-stop, mrznuti nafty, problemy se startovanim, vypalovani filtru nebo dolevani mocoviny.
Nemusis resit prepinani rezimu, aby auto jelo komfortne nebo dynamicky. EV je komfortni VZDY. :yes:

Elektromobil je zkratka (samozrejme primarne pro lidi co maji wall-box doma nebo v praci) uzivatelsky privetivejsi nez spalovak.

PS Ja obvykle menim teplotu velmi zridka, vlastne bych zvladl jezdit asi temer porad na 22°C. A nejcasteji nechavam automaticky mod, ktery u dobrych aut funguje... dobre. 😄
DonVito
Od roku 2035 budou všechna naše osobní vozidla v Evropě elektrická a dvě třetiny našich užitkových vozidel budou buď plug-in hybridní, nebo elektrické. Ať už tedy budete potřebovat Ford do práce, na zábavu nebo na všechno mezi tím, budete si moci vybrat ten správný elektromobil. :yes: