Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford poodhaluje nové E-Tourneo Courier, osobní verze E-Transitu se představí již brzy

7 komentářů

DonVito
Od roku 2035 budou všechna naše osobní vozidla v Evropě elektrická a dvě třetiny našich užitkových vozidel budou buď plug-in hybridní, nebo elektrické. Ať už tedy budete potřebovat Ford do práce, na zábavu nebo na všechno mezi tím, budete si moci vybrat ten správný elektromobil. :yes:
nippon
A za čo?... Už by si mohol prestať machrovať aký si bohatý. My obyčajní ľudia nemáme na auto za 25.000.
traveldrive
Je to žiaľ tak. :yes:
traveldrive
Ty si chorý.
twistedTSD
Krabicoidní elektroplečku si samozřejmě může koupit leda DonVito. Co mě ale fascinuje, je ta Fordí architektura interiéru, kdy v místě, kde by normálně byl panel klimatizace, je laciný plast s pár tlačítky, zatímco funkcionalita panelu je nacpaná do displeje. Evidentně i ta levnější verze bude po stránce ovládání ventilace paskvil.
DonVito
Ano, elektromobil si denne uzivam, me auto mi vyhovuje skoro vsim. Ale opravdu jsem rad, jak jezdi efektivne, nemari energii v brzdach a i diky tomu jezdi tak levne a pritom dynamicky. Presne jak o tom mluvil Martin v testu Buzzu. :yes:

Po strance ovladani nebudes muset startovat motor jak klaun. Ani se pracne rozjizdet a palit spojku nebo neustale radit. 😉
A nemusis se starat o vypinani hlouposti jako je start-stop, mrznuti nafty, problemy se startovanim, vypalovani filtru nebo dolevani mocoviny.
Nemusis resit prepinani rezimu, aby auto jelo komfortne nebo dynamicky. EV je komfortni VZDY. :yes:

Elektromobil je zkratka (samozrejme primarne pro lidi co maji wall-box doma nebo v praci) uzivatelsky privetivejsi nez spalovak.

PS Ja obvykle menim teplotu velmi zridka, vlastne bych zvladl jezdit asi temer porad na 22°C. A nejcasteji nechavam automaticky mod, ktery u dobrych aut funguje... dobre. 😄
traveldrive
...ale je to hnusné odpudzujúce auto. Zvonka aj zvnútra.