Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mini Clubman: ceny v ČR začínají od 584.400,-Kč

27 komentářů

Pořád si nemůžu pomoct,ale tohle auto se bude prodávat v míře hojné.Cena za ikonu není zase až tak špatná (cca cena O2) a praktičnost je u tohoto vozu podstatně dále,než u krátké verze,takže to už nemusí být pouze druhé auto do rodiny.Myslím,že od Mini bylo stvoření Clubmanu mistrovským kouskem při současném zachování zajímavosti,jedinečnosti a exkluzivity v tomto segmentu. :yes: :yes: :yes:
Naprosto souhlasím! :yes: "maximální MINI!" >😒]
Tommy100
Nezlob se na mě, ale za 600000 mám plně vybavenou oktávku combi, nebo superba v TDI a taky třeba passat...takže cena je pro normálního smrtelníka taková trošku přemrštěná 8-s
Zase tak brilantní užitkové vlastnosti nemá, je to spíše takový lifestyl >😒]
Tomiss
:yes: Souhlas s tebou,nicméně záleží jak uvažuješ při koupi auta:jestli racionálně,tak to je jasně praktická Octavie,ale pokud se chceš odlišit,být in a hlavně na to máš,tak je tady Mini 😉
Seci styria co tu ste mate trosku pravdy 😉] :yes: , ale zase us kebyze mam tych 600 taacov, tak ozaj asi ich nedam za Clubmana, ked us by som cel byt ale moc In tak radsej normal cooper :yes:
_patrik
No jak hojně, to asi bude relativní, ale určitě dokáže velmi přesně namířit na všechny své adresáty, to souhlas. Clubman je auto snobské a excentrické, které si nemůže jen tak někdo vybrat a jít si pro něj, ne, Clubman si musí vybrat jeh👋ji, ležérně ti pokyne odpoledním cigarillem nebo stopečkou klubové single malt a o nějaké ceně anebo dokonce směšném porovnávání s jakýmsi jinými auty tady vůbec není řeč. Je to to pravý a jedině možný přívěsek ke klíčům od jagu nebo v našich poměrech aspoň od nějakého velkého seveřana, bavora, možná ještě tak subaru (doplňte si). Mluvit v souvislosti s ním o nějaké O2 nebo o velikosti kufru, nebo o Passatu, co ho dostávají nižší manažeři jako služebák, je střelba mimo, v těch vrstvách Clubman prostě neloví. Znám přesně několik lidí, kteří jsou kandidáti na Clubmana, a buďte si jistí, že s ním nebudou parkovat před panelákem a nebude jim sloužit jako vysněné rodinné auto pro úžasnou dovolenou v Chorvatsku >😁
Tomiss
:yes: Pěkně si to napsal...u tohodle vozu jsou peníze až na posledním místě 😉
_patrik
zdravíme Tomisse 😄
Tomiss
óóó...díky 😄
Ricardo
Úplně zbytečný auto, jako kombi k ničemu, design za hatchbackem dost pokulhává. Zadní dveře jsou jenom na jedé straně - proboha proč? Zadní dveře jak od dodávky... prostě "stylovka", asi hlavně pro Američany.
soulas, auto na ho_vno :no: , za ty prachy by mohlo byt alespon hezke
Tomiss
Žádné auto není k ničemu,pokud si jej koupí přiměřený počet zájemců 😉
Ricardo
Tomiss
Při psaní příspěvku si usnul,né? 😄
Ricardo
Já ne, to server si dal dvacet :-! psal jsem o tom, že počet zájemců BMW umí dobře odhadnout. Bude jich dost, ale budou hlavně z US
_patrik
On fešácký jezdecký kůň je "taky "na nic" - na závody nejezdí, páníček/ička ho akorát chodí (pardon, Clubmanem tam za ním jezdi >😁 )párkrát týdně projet, vyčistit, pomazlit, z lesa dříví nesváží, ani tu bryčku v neděli do kostela netahá a že by snad dokonce makal v žentouru, no to už je úplně absurdní. A o tom to je, nic složitého na pochopení. :yes:
Tomiss
Jasně,na světě jsou některé věci jen tak pro radost... :yes:
Ale že by to byl zrovna tenhle popelníček, mi nějak nepřijde.
Ricardo
IMO je to dobře propočítané zalepení díry mezi mikrosegmenty... podle mě o ničem
_patrik
Evidentně tě Clubman nepobavil...co se dá dělat, však jsem říkal, že on si musí vybrat tebe, ne ty jeho. Třeba se příště sejdeme nad něčím, co zas bude rajcovat tebe a já budu ohrnovat nos. Pěkný den 😉
:no:
Ricardo
amen 😄
oi irmao vc tem um carro lindo mais eu nao tenho porfavou sin vc poder min da pelo menos uma moto so pra min trabalha eu sonho com uma moto a vida entera porfavo min ajude com fé em deus vc podera min ajuda qui vc secha um amigo de um anjo. tomara qui vc leia. o meu msn cebolinha_fagner@hotmail.com eu tenho os olhos verdes cabelo pretos altura 1.70 kg 56 minha edade 17 sou braquinho e moro em brasil em alagoas maceio bairro ponta grossa rua boa sorte tomara qui eu tenha uma boa sorte de ta tc com o senho? orkut cebolinha_fagner@hotmail.com no meu orkut so tem motos xau um grade abraço?
oi irmao vc tem um carro lindo mais eu nao tenho porfavou sin vc poder min da pelo menos uma moto so pra min trabalha eu sonho com uma moto a vida entera porfavo min ajude com fé em deus vc podera min ajuda qui vc secha um amigo de um anjo. tomara qui vc leia. o meu msn cebolinha_fagner@hotmail.com eu tenho os olhos verdes cabelo pretos altura 1.70 kg 56 minha edade 17 sou braquinho e moro em brasil em alagoas maceio bairro ponta grossa rua boa sorte tomara qui eu tenha uma boa sorte de ta tc com o senho? orkut cebolinha_fagner@hotmail.com no meu orkut so tem motos xau um grade abraço?
Ruffi
Ten kto si kúpi toto auto,na 100% bude mať v garáži aj 2 alebo 3 iné autá.Design je otázka vkusu,každému sa páči niečo iné.Mini to vie a schválne púšťa do sveta toto autíčko.Aj keď tie dvere...za tú cenu tam fakt mohli dať dvoje.Môj názor.. 😉
Jeto imidzove auto takze porovnat ho s nejakou fabiou kombi nemoze byt ani rec. Tradiciu ma lebo Mini v takejto verii sa vyrabali volakedy. U nas budu raritou pretoze to neni auto na cesky alebo slovensky trh. Tu su ludia velmi konzervativni, ale v USA a zapadnej europe sa bude predavat.