Bezpečnost
Tato moderní funkce světel často nefunguje správně. Větší hrozba jsou ale protijedoucí řidiči
73 komentářů
technologie je u konce. Naplno dálkové, žádné probliknuti. To jediné proti tomuto xyndlovstvi trošku zabírá.
Myslím, že si to pleteš s funkcí automatických dálkových světel, která je u spousty značek velmi špatně nastavena.
Na okreskách nemám problém, tam tie systémy väčšinou fungujú dobre. Najviac ma ak idem v kamióne oslňujú všetky tie automaty na diaľnici, kde očividne nedokážu pobrať pozičné svetlá na kabíne, pretože moje hlavné svetlá sú dole skryté za zvodidlami a ja som o 2 metre vyššie. A bohužiaľ väčšina vodičov si to proste neuvedomí a ostane v automate a páli mi do očí. V osobnom aute tento problém nemám.
Presne to je ten problem: senzor svetiel proti-iduceho auta je u bezneho osobneho auta len o dakych 10cm vyssie ako oci vodica. Castokrat teda "nevidi" svetla oproti-iduceho kamionu, ktore su skryte za deliacim pasom (v AT su to bezne dva pasy zvodidiel nad sebou, plus daky porast). V tomto maju malu "vyhodu" suv a podobne vyssie auta, kde je mozne umiestnit ten senzor aspon trochu vyssie.
Tie pozicne co mas hore na kabine su vykonom ekvivalentne obrysovym, a teda dost slabe na to aby ich tento system detekoval. Casto to nezachyti ani bezne svetlo bicykla na okreske (najma ked ho cyklista ma sklonene tak ze svieti meter pred neho...
Tie pozicne co mas hore na kabine su vykonom ekvivalentne obrysovym, a teda dost slabe na to aby ich tento system detekoval. Casto to nezachyti ani bezne svetlo bicykla na okreske (najma ked ho cyklista ma sklonene tak ze svieti meter pred neho...
Pozičné svetlo má výkon 5W a ako píšeš nielen v Rakúsku to tie senzory cez stredové zvodidlá proste "nevidia". U nás cez tie stredové betóny už vôbec nie a tomu v kamióne nepomôže ani osvetlenie alá vianočný stromček.
Matrix funguje dobře. Pokud nejakej trouba mi pustil do Matrixu dálkové, tak jsem mu to vykrádání vypnul a čuměl jak puk, co jsou skutečná dálková.
Například Suzuki mne oslní vždy. Kupodivu například zrovna Das Skouda to má velmi kvalitně funkční. Toyota asi taky cajk, protože si nepamatuju problém. Ale to Suzuki, tam jedině naprat mu dálkové. Ony ty halogeny ze starého Priusu taky docela hezky svítí :-!
Mne nejvíc oslnují staré Škodovky s dobastelnýma šilhajícíma xenonama, Fabie 1, Ofce 1 a 2... no a pak Highlander ve zpětném, protože má debilně vysoko světla 😁
Pak jsou ještě strejcové ve Favoritech/Fábiích/Feliciích s kloboukem, kteří mají konstantně dálkové a pravděpodobně to ani nevědí.
Ono je to s tím svícením smutný příběh posledních 30. let. Nesmyslné denní svícení, které svádí pologramoty (díky Mikesusi za slovo dne, to se mi líbí!) nesvítit v noci, natož třeba pak v mlze. Závody ve zbrojení se světelným výkonem. Pak nefunkční paskvily s automatikou dálky. K tomu kloboučníci, kterým každé světlo jde jinam, někdy svítí jen jedno. Bída a hnus.
Ono je to s tím svícením smutný příběh posledních 30. let. Nesmyslné denní svícení, které svádí pologramoty (díky Mikesusi za slovo dne, to se mi líbí!) nesvítit v noci, natož třeba pak v mlze. Závody ve zbrojení se světelným výkonem. Pak nefunkční paskvily s automatikou dálky. K tomu kloboučníci, kterým každé světlo jde jinam, někdy svítí jen jedno. Bída a hnus.
Nesvícení v mlze je nešvar především Oktávek a Škodovek z jisté doby výroby, kdy automatika nepozná mlhu a tudíž nesvítí zadek, dnes už snad nová auta mají automaticky rozsvícený i zadek ? To je peklo a nejhorší je, že když na řidiče slušně blikneš, že v té bílé mlze není vidět, tak místo rozsvěcení světel uhne do pravého pruhu 😁
Tak to je vec nastavenia denneho svietenia, ked ti svieti iba predok. A koncern vw nerozonava dobre hmlu, tak ti nezopne plnohodnotne svietenie predok zadok.. mozes si tak manualne zopnut hmlovky
Megane III bílou tmu také nepoznal a zadek mu při denním svícení nesvítil. Současné auto to dává v pohodě a přepne na potkávací +/- ve chvíli, kdy bych to udělal já sám (citlivost senzoru na střední stupeň). Ale uvítal bych volitelnou možnost mít rozsvícená při denním svícení i zadní světla.
Což umí třeba Megane IV. A již před dávnou dobou to mělo zajímavě vyřešené GrandePunto - při denním svícení svítilo levé zadní.
Což umí třeba Megane IV. A již před dávnou dobou to mělo zajímavě vyřešené GrandePunto - při denním svícení svítilo levé zadní.
No, já si tohle hlídám jak u služební Ofce, Ford většinou pozná, ale né vždy (záleží i na dalších světelných podmínkách), ale jinak mu taky svítí jen předek, stejně jako Ofci. Myslím, že na diag umí zapnout i zadek, není to žádný problém, jen ta auta to tak neměla z výroby.
Jak je to s ostrikovaci svetel? U xenonu musely byt ostrikovace (pokud mely svetelny tok mensi nez 2000 lumenu, tak ne, viz napr. Rapid), ale u LED svetlometu uz nebyvaji. Proc?
Protože jsou zákonodárci pitomci a nedomyslí nic ani do poloviny. Už ta pitomost slabé světlo neostřikuješ a silné jo. Ještě jsem nezaznamenal, že by špína z cesty udělala krystaly co lomí světlo. Xenon má jediný zdroj světla, ale LEDka jich má jako více a tak máš dvě LEDky po 1500 lumen a zákon dodržíš.
část problému je barva svetla. To diamatnové bílé či zabarvené do fialova je k prdu. Všichni odborníci vám řeknou, že pro oko je pro lidské oko je přirozenější "teplá barva světla"
Teda já bych zažloutlou barvu světel nechtěl. Přes den jsou bílé čáry bílé, tak proč by měly být v noci žluté. Teplá bílá je fajň k odpočinku.
Co je na žlutém světle přirozeného? Teplota svetla 6000K je cca poledne. Takze chceš říct, že světlo v poledne je neprirozene světlo?
Ja bych zlutej hnus nechtěl. Má to horší osvětlovací schopnosti, zkresluje barvy. Vidím to doma, kde mám veškerá světla na 6000K a každý je překvapen, jak v noci je hezky osvětleno. Při žluté barvě se špatně čte, bolí toho oči, pri přirozené bílé barvě se čte dobře.
Jakou teplotu má světlo ze slunce?
Ja bych zlutej hnus nechtěl. Má to horší osvětlovací schopnosti, zkresluje barvy. Vidím to doma, kde mám veškerá světla na 6000K a každý je překvapen, jak v noci je hezky osvětleno. Při žluté barvě se špatně čte, bolí toho oči, pri přirozené bílé barvě se čte dobře.
Jakou teplotu má světlo ze slunce?
Od tehle LED svetel byvam vzdy natolik oslepen, ze po projeti auta vidim pred sebou takovou svetelnou cmouhu, ze sam musim zpomalit. Nejvice se mi to stava u koncernovych vozidel VW a vozu BMW. Pokud to neni moc, tak si toho nevsimam ale kdyz jsem osvetlen, tak nezbyva nic nez pouzit dalkova svetla ktere ty jejich LED svetla prinuti jeste vice sklopit. Bohate firmy si prosadily tyto Svetla, ktery by nikdy nebyly myslitelny ale sviti stejne, jako kdyz si nekdo da silnejsi zarovky ktery jsou zakazany. Tady nejde o bezpecnost, tak jak nejde o zachranu planety ale jde o to, co nejvice vydelat nebo si z lidi udelat poslusne otroky!
...bych přivázal k židli, oční víčka jim přilepil na čelo a v temné místnosti bych jim blikal do xichtu těma jejich nesmyslama, až by sami sebe nenáviděli. Ať je v autě automatické co chce, ale věci, které přímo ohrožují ostatní, by měly být ovládané manuálně. Kdo nezvládá přepínat světla, neměl by mít řidičák.
Ty jsi asi nepochopil princip Matrixů, že.
Ono je to mozno povodne dobre mysleny system, ale ma svoje limity, ktore treba respektovat (vyssie popisuje wakantanka)...
Já chápu, že to byl dobrý úmysl, a že nikdo nechtěl z lidí dělat ještě línější ignoranty. Akorát to nefunguje ani z daleka na 100 procent. U automatických stíračů je to asi jedno, ale spoléhat se na automatická světla (jsou i lidi, co v noci jezdí na denní svícení, zezadu tma, je jim to fuk) nebo nouzové brždění je IMHO špatně.
Já teda paradoxně zažívám nejčastější oslnění od I. generace Fábií. Většinou zřejmě vzadu naložený a je několik možností proč se tak děje (spíše i několik současně)😒br />
- úplně kašlou na nastavení polohy světel
- kufr mají přeložený tak, že už jim ani nastavení polohy nepomůže
- podvozek je tak unavený, že sedí na zemi (např. prasklé pružiny)
Jinak Matrix mám a funguje to docela dobře. Už se třeba stalo že na mě někdo bliknul, ale vždy to bylo kvůli občasnému zpoždění při náhlém objevení auta v protisměru.
Zajímavě se to chová pokud trouba před Vámi nesvítí vůbec. Pak se Matrix pomalu rozsvěcí, zaznamená rozsvícení odrazek a hned vypne a tak stále dokola. Takže na něj pak automaticky blikáte.
- kufr mají přeložený tak, že už jim ani nastavení polohy nepomůže
- podvozek je tak unavený, že sedí na zemi (např. prasklé pružiny)
Jinak Matrix mám a funguje to docela dobře. Už se třeba stalo že na mě někdo bliknul, ale vždy to bylo kvůli občasnému zpoždění při náhlém objevení auta v protisměru.
Zajímavě se to chová pokud trouba před Vámi nesvítí vůbec. Pak se Matrix pomalu rozsvěcí, zaznamená rozsvícení odrazek a hned vypne a tak stále dokola. Takže na něj pak automaticky blikáte.
Jak to tady čtu, tak to reflektuje dobu. Všichni se spoléhají na techniku a nechápou, že oni jsou zodpovědní, ne technika. Ta jen pomáhá tlumit jejich hloupost. Tak tady vyznavači různých systémů hájí jejich funkci, aniž by si sedli do protijedoucího auta a zkusili si to. Z argumentů zde vybírám😒br />
- na horizontu se auta osvětlují, ale je rozdíl, pokud je řidič oslněn halogenkou nebo něčím s 5x takovým s rtelnym tokem. Tak se nedivte, že na vás někdo bliká dálkovými, když je oslňujete stejně jako dálkové
- automatické a matrix světlomety nenahrazují zodpovědnost za přepnutí na potkávací, řidič je zodpovědný za neoslnění ostatních, tyto systémy jen částečně opravují ignoranci řidičů a jejich ego, tyto systémy nejsou 100% a řidič má i tak sám světla ztlumit. Řidič protijedoucí auto vidí daleko dříve, např. za horizontem, za zatáčkou, ale technika je hloupá a nepozná to, přepíná pozdě až po oslnění. Navíc často oslňuje i chodce a cyklisty, protože je nepozná. Nechci se domýšlet, jaký to má vliv na automatické řízení - oslnění kamer apod.
Takže bych prosil všechny chytráky, aby si uvědomili, že oni jsou zodpovědní za neoslňování a chovali se jako lidi a ne jako hloupé stroje - tedy hlavně ohleduplně a když je někdo problikne, tak to znamená, že je protijedoucí oslněn a ne to, že nepoznal matrix světlomety. A když to na vás dělá někdo často, tak je asi chyba u vás.
Jelikož jezdím nejen autem, ale i na kole, tak zrovna předevčírem jsem jel na kole v noci, dlouhá rovinka, svítil jsem sklopeným světlem 3W a protijedoucí bílé SUV BMW stejně celou dobu rozsvícené dálkové, neviděl jsem vůbec nic. Tak nevím, jestli spoléhal na automat nebo to byl prostě ignorant...
- automatické a matrix světlomety nenahrazují zodpovědnost za přepnutí na potkávací, řidič je zodpovědný za neoslnění ostatních, tyto systémy jen částečně opravují ignoranci řidičů a jejich ego, tyto systémy nejsou 100% a řidič má i tak sám světla ztlumit. Řidič protijedoucí auto vidí daleko dříve, např. za horizontem, za zatáčkou, ale technika je hloupá a nepozná to, přepíná pozdě až po oslnění. Navíc často oslňuje i chodce a cyklisty, protože je nepozná. Nechci se domýšlet, jaký to má vliv na automatické řízení - oslnění kamer apod.
Takže bych prosil všechny chytráky, aby si uvědomili, že oni jsou zodpovědní za neoslňování a chovali se jako lidi a ne jako hloupé stroje - tedy hlavně ohleduplně a když je někdo problikne, tak to znamená, že je protijedoucí oslněn a ne to, že nepoznal matrix světlomety. A když to na vás dělá někdo často, tak je asi chyba u vás.
Jelikož jezdím nejen autem, ale i na kole, tak zrovna předevčírem jsem jel na kole v noci, dlouhá rovinka, svítil jsem sklopeným světlem 3W a protijedoucí bílé SUV BMW stejně celou dobu rozsvícené dálkové, neviděl jsem vůbec nic. Tak nevím, jestli spoléhal na automat nebo to byl prostě ignorant...
Takze kdyz nejsi schopen pochopit, že to řidič neovlivni to oslneni na horizontu, tak mu budeš palit dálkové?
Jak říkám, pologramoti.
Ve výsledku dostaneš ještě silnější dálkové na oplátku.
Btw měl jsi někdy matrixy? Jinak bys nenapsal takovou blbost. Čidlo je výš než světla a právě na tom horizontu to ztlumi dříve než dojde k oslneni.
A pak taky, když jezdíš v noci na kole, bys mohl vědět, že to světlo sklopene k zemi vůbec nemusel zaznamenat.
Jak říkám, pologramoti.
Ve výsledku dostaneš ještě silnější dálkové na oplátku.
Btw měl jsi někdy matrixy? Jinak bys nenapsal takovou blbost. Čidlo je výš než světla a právě na tom horizontu to ztlumi dříve než dojde k oslneni.
A pak taky, když jezdíš v noci na kole, bys mohl vědět, že to světlo sklopene k zemi vůbec nemusel zaznamenat.
1. Já ten horizont chápu a nikomu halogen nerozsvěcím, tak nemel nesmysly. Ale jseš schopen pochopit světelný tok a že když ty moderní světlomety svítí 3x tolik, tak to taky tolikrát víc osvětluje? Tady prostě zase předpisy zaspaly za vývojem a ten světelný tok má být omezen. Nebo když už jsou ty světlomety tak "chytré" a u LED to jde obzvlášť, tak tu svítivost v těchto podmínkách omezit?
2. Matrixy jsem neměl, ale vím, jak se chovají světla ostatních. A vypínají to pozdě, pokud vůbec. A to čidlo? Je výše než řidičova hlava? Tedy v podstatě někde za zrcátkem nebo na střeše? Možná ano, ale stejně - ono totiž pro tu techniku není jednoduché poznat třeba protijedoucí aut👋motorku/kol👋chodce třeba od lampy pouličního osvětlení, reklamy apod. To by ses pak možná divil, že bys jel pořád při tlumených, když to bude nastavené moc restriktivně. Nevím, čím se živíš, ale zkus si něco takového vyvinout (já se tím živím), jinak bys nepsal takové nesmysly....
3. A to že mne řidič neviděl při rozvícení 4x30W LED je tuplem nesmysl, všichni ostatní mne vidí a ztlumí to už z dálky a on mne s tímto nevidí? Ten by mne měl vidět i kdybych nesvítil. Jinak za volant takový člověk nepatří.
Za tím, že zodpovědný je řidič a ne technika si stojím. Ono to asi nikdy nebude z právního hlediska jinak. Viz třeba FSD...
2. Matrixy jsem neměl, ale vím, jak se chovají světla ostatních. A vypínají to pozdě, pokud vůbec. A to čidlo? Je výše než řidičova hlava? Tedy v podstatě někde za zrcátkem nebo na střeše? Možná ano, ale stejně - ono totiž pro tu techniku není jednoduché poznat třeba protijedoucí aut👋motorku/kol👋chodce třeba od lampy pouličního osvětlení, reklamy apod. To by ses pak možná divil, že bys jel pořád při tlumených, když to bude nastavené moc restriktivně. Nevím, čím se živíš, ale zkus si něco takového vyvinout (já se tím živím), jinak bys nepsal takové nesmysly....
3. A to že mne řidič neviděl při rozvícení 4x30W LED je tuplem nesmysl, všichni ostatní mne vidí a ztlumí to už z dálky a on mne s tímto nevidí? Ten by mne měl vidět i kdybych nesvítil. Jinak za volant takový člověk nepatří.
Za tím, že zodpovědný je řidič a ne technika si stojím. Ono to asi nikdy nebude z právního hlediska jinak. Viz třeba FSD...
Tak znovu a zkusím ještě jednodušeji. Jak jsem zodpovědný za oslnovani potkavackami na horizontu, kdy mi nevzdelanci nechapajici fyziku pouští dálkové?
Tak tedy trochu podrobněji:
1. správně jsou světlomety seřízeny tak, že mají nějaký tvar kužele, svítí tradičně tuším 10cm/7,5m směrem k zemi, což zajišťuje osvětlení vozovky tak, aby řidič viděl, ale nikoho neosvětloval - jak vozidla, tak chodce. V obci máš povinnost jet jen na potkávačky. u SUV nebo vyšších dodávek jsou světla výše a i s tímto nastavením mohou z blízka oslňovat. Třeba i pokud takové auto stojí za tebou a svítí ti přímo do zadního okna.
2. PRO MIKESUS: na horizontu samozřejmě s tím neuděláš nic, ale míra sklopení určuje jak dlouho budeš oslňovat, než přejedeš horizont.
3. dálková světla definovaný kužel tuším nemají, ale zákon vymezuje, kdy je lze použít. Systémy automatického vypnutí dálkových světel nebo matrix led nebo laser se snaží fungovat většinu času jako dálková světla s tím, že se snaží detekovat protijedoucí auta/mot👋chodce a automaticky je vypnout nebo vypnout částečně. Jenže tento systém není 100%ní, většina prostě jen detekují nějaké protisvětlo, ale těžko rozlišují auto od lampy, světla u baráku apod., chodce už stěží. Když na to někdo spoléhá, tak prostě s tou chybovostí systému osvětluje ostatní.
4. PRO MIKESUS: když necháš na horizontu tento systém aktivní a nepřepneš ručně na potkávačky, tak v momentě, kdy systém špatně vyhodnotí situaci (což může být třeba 10% i víc), tak osvětluješ daleko déle než když předem přepneš na potkávačky. Takže oslňuješ těch cca 10% lidí více a za to jsi zodpovědný. A dále - i když jsi za horizontem a ještě nesvítíš přímo do očí protijedoucího, tak pokud necháš systém aktivní, vytváříš už z dálky na horizontu světelnou stěnu a stín, což je dost nepříjemné, zhoršuje to orientaci a bezpečnost provozu. Takže přepínat na potkávačky máš předem, když vidíš za horizontem auto a ne až potom. Pokud toto nejsi schopen pochopit, tak už ti není pomoci. Jednodušeji to vysvětlit neumím.
1. správně jsou světlomety seřízeny tak, že mají nějaký tvar kužele, svítí tradičně tuším 10cm/7,5m směrem k zemi, což zajišťuje osvětlení vozovky tak, aby řidič viděl, ale nikoho neosvětloval - jak vozidla, tak chodce. V obci máš povinnost jet jen na potkávačky. u SUV nebo vyšších dodávek jsou světla výše a i s tímto nastavením mohou z blízka oslňovat. Třeba i pokud takové auto stojí za tebou a svítí ti přímo do zadního okna.
2. PRO MIKESUS: na horizontu samozřejmě s tím neuděláš nic, ale míra sklopení určuje jak dlouho budeš oslňovat, než přejedeš horizont.
3. dálková světla definovaný kužel tuším nemají, ale zákon vymezuje, kdy je lze použít. Systémy automatického vypnutí dálkových světel nebo matrix led nebo laser se snaží fungovat většinu času jako dálková světla s tím, že se snaží detekovat protijedoucí auta/mot👋chodce a automaticky je vypnout nebo vypnout částečně. Jenže tento systém není 100%ní, většina prostě jen detekují nějaké protisvětlo, ale těžko rozlišují auto od lampy, světla u baráku apod., chodce už stěží. Když na to někdo spoléhá, tak prostě s tou chybovostí systému osvětluje ostatní.
4. PRO MIKESUS: když necháš na horizontu tento systém aktivní a nepřepneš ručně na potkávačky, tak v momentě, kdy systém špatně vyhodnotí situaci (což může být třeba 10% i víc), tak osvětluješ daleko déle než když předem přepneš na potkávačky. Takže oslňuješ těch cca 10% lidí více a za to jsi zodpovědný. A dále - i když jsi za horizontem a ještě nesvítíš přímo do očí protijedoucího, tak pokud necháš systém aktivní, vytváříš už z dálky na horizontu světelnou stěnu a stín, což je dost nepříjemné, zhoršuje to orientaci a bezpečnost provozu. Takže přepínat na potkávačky máš předem, když vidíš za horizontem auto a ne až potom. Pokud toto nejsi schopen pochopit, tak už ti není pomoci. Jednodušeji to vysvětlit neumím.
Proč do toho pleteš vzdělanost? Jakoby pořád vnucuješ, že kdo si dostatečně nenastuduje funkčnost tvých světel, tak si oslnění zaslouží. Takhle tedy prosím ne 😄
Tka znovu. Jak ovlivním oslneni, kdyz mám potkavacky s autonivelaci? Že s tím neudělám nic, tak si zaslouzim dálkové, jen proto, že mám na auto s ledkami a ne jen s halogen?
Na vině je samozřejmě zaspání nebo prolobování legislativy. Tahle zbraň neměla být nikdy hromadně povolena. Když ji chceš vlastnit, tak musíš přijmout fakt, že někoho nasereš a on se bude bránit.
Ja jsem v pohodě. Portoze lidi co mají ledky v autě chápou, že se na horizontu oslňují všechna auta a dalkove zpravidla nedavaji. Ti co mají halogeny, tak dostanou ještě větší nálož kdyz pustí ty žluťásky. Jsou to pologramoti a pokud chtějí někoho vychovávat, vrátí se jim to z úroky.
Jsou vlastně stejní jako vybrzdovaci.
Ten halogen ani na dálku tolik neoslnuje, takže když ty dálkový pustí, tak pustím taky dálky, abych si posvitil tedy na cestu.
Jsou vlastně stejní jako vybrzdovaci.
Ten halogen ani na dálku tolik neoslnuje, takže když ty dálkový pustí, tak pustím taky dálky, abych si posvitil tedy na cestu.
Základní fakt je, že zodpovědný je řidič. To je neoddiskutovatelný fakt. už to tu zaznělo, ale spousta lidí nechává automatické dálkové nebo matrixy i na dálnici, kde pro svodidla čidlo nezaznamená protijedoucí auto a speciálně řidiči kamionů, autobusů dostávají plnou nálož.
Ako moze zodpovedny vodic ovplyvnit svetla? Neviem ako matrixy, ale Renault uplne normalne nechaval zapnute dialkove na dialnici. Trosku som sa tomu na zaciatku cudoval, ale auto bolo homologizovane do premavky, neskor aj skontrolovane na stk, tak asi automobilky vedia, co robia 😄 Co sa tyka tych horizontov, tak auto ma mapu, je pripojene na internet, ma kameru, ma rozne senzory, tak snad vie prisposobit svetla. Najviac oslepovania vidim pri starych halogenovych autach, ktore svietia stale rovnako, kopec, nekopec.
Souhlasím, že nejčastěji oslnuji neserizene halogeny. Podle rohora jim můžeme pouštět libovolne dálkové.
Já si myslím, že matrix, laser, digitální dlačítka přístrojové obrazovky, mraky obrazovek, start/stop, asisten pruhů atd. je postupně úmyslně a řízeně zaváděno, aby řidiči i protiřidiči znepříjemnily život.
Abychom potom sami rádi přešli na plně autonomní řízení. Budeme moct zavřít oči, spinkat, či dělat jinou činnost během přepravy.
A tím naše svoboda z jízdy skončí. Protože už to auto nebudeme ovládat a ono nám bude říkat kam smíme jet a kam ne a kdy atd. = digitální gulag / digitální měna.
Tento článek je... bez komentáře.
Podobně jako Vaculík který mi ve středu řekne, že si mám jít rychle koupit auto na celý život obrovskou dieselovou Toyoutu Landcruiser a ve čtvrtek mi řekne, že jedině airodinamická elektrická auta nejsou pro ovce. Změnil se. Koho chleba jíš tomu..
Abychom potom sami rádi přešli na plně autonomní řízení. Budeme moct zavřít oči, spinkat, či dělat jinou činnost během přepravy.
A tím naše svoboda z jízdy skončí. Protože už to auto nebudeme ovládat a ono nám bude říkat kam smíme jet a kam ne a kdy atd. = digitální gulag / digitální měna.
Tento článek je... bez komentáře.
Podobně jako Vaculík který mi ve středu řekne, že si mám jít rychle koupit auto na celý život obrovskou dieselovou Toyoutu Landcruiser a ve čtvrtek mi řekne, že jedině airodinamická elektrická auta nejsou pro ovce. Změnil se. Koho chleba jíš tomu..
Ovela vacsi problem vidim v starych autach, ktorych vodici si namontuju cinske LEDky do svetlometov. To potom svieti vsade inde len nie na cestu. A za posledne 1-2 roky tych e😜erimentalnych svetiel pribudlo na cestach naozaj vela.
Add halogény - obvykle produkujú mäkké, rozptýlené svetlo, ktoré zďaleka nešlahne do očí tak ako ledkový projektor.
Z pohledu "oslnit" - Naopak až podivuhodně na mě nikdy nikdo neblikal s automatickým režimem u Fordu (on nemá matrix, ale umí dle rychlosti a režimu trochu přizpusobit světelný kužel + automatické dálkové)... automat nepozná jen staré auto, kterému svítí třeba jen jedno světlo a velmi slabě (něco jako jsme míval na Cliu, kdy už máš zašvihané plexi a vidíš tak na 2 metry 😁)... to nemohu říct o Toyotě o které píše Mikesus níže, protože jsem s ní jel v noci jen 1x (Corolla s Matrix) asi 150 km a za tu dobu na mne blikalo několik aut.
http😐/images.ctfassets.net/uaddx06iwzdz/32LSK1YElsBAlgDNnNwoD7/d959037e98284cb68e6382b7dc1e9a75/20210629_FP_FiatDucato_exteriors_33.jpg