Novinky
Uz dlhsie cakam na facelift corsy... konecne je tu... autu velmi pomoze ( vizualne s novym faceom ozije ) ... zda sa ze teraz je corsa uz bez chybicky... a podobne ako pri mokke... opat sympatickejsia ako jej bracek od pezota... corsa :yes:
Viz výše - vyšperkovaná Corsa dejme tomu... 208 mi přijde pořád hezčí, ale ne o moc. Jakmile ale zůstaneš při konfiguraci více při zemi, stane se z Corsy šedá myš, zatímco 208 je i v tom základu koukatelná.
...nabídka pohonných jednotek se změnila jedině k horšímu (kde jsou nehybridizované benzinové verze s manuální převodovkou?!!), nemluvě o stále směšně krátkých zadních bončích dveřích. Z boku se na toto auto fakt dívat nedá.... 😲 😒 :no:
Z jiného článku jsem pochopil, že by měly nehybridy s manuálem zůstat. Mně by se ale líbil hybrid a MT, což bohužel k dispozici nebude.
I v 😄nejlevnějších😄 autech je Qualcomm Snapdragon digital chassis.
Co na to říkají u VW, kde jenom v Cariadu plánují 13 000 IT projektantů?
Co na to říkají u VW, kde jenom v Cariadu plánují 13 000 IT projektantů?
Pokud budou elektrickou verzi nabízet za cenu podobné té stávající - 900 tisíc Kč, tak je podle mého názoru zcela zbytečné informovat o elektrické verzi modelu Corsa a jejich technických datech.
https😐/www.autoforum.cz/…ilu-je-skutecny/
😒] 😒] 😒] :no:
😒] 😒] 😒] :no:
Co se faceliftu a černého plastu týče, z fotek mě to zatím nějak nenadchlo... ale třeba u Mokky se mi to vcelku líbí i naživo.