Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeToyota GR Corolla už jezdí na kapalný vodík. Křest ohněm vykonal sám bývalý šéf Toyoty
9 komentářů
DonVito
K prekrasnemu 47 mistu z 52.
A k dokazovani, ze nektere cesty jsou skutecne slepe.
Kapalny vodik s teplotou - 253°C v aute beru spis jako vtip. Ale tak stary pan si hezky zazavodil se svym vysnenym autem.
Co je jeste potreba k tomu, aby pochopil co resi za hlouposti? Jeste ze uz je v penzi.
A k dokazovani, ze nektere cesty jsou skutecne slepe.
Kapalny vodik s teplotou - 253°C v aute beru spis jako vtip. Ale tak stary pan si hezky zazavodil se svym vysnenym autem.
Co je jeste potreba k tomu, aby pochopil co resi za hlouposti? Jeste ze uz je v penzi.
Xylo
Musím ocenit, že Toyota nešušní peníze jen pro akcionáře a dává je i do méně "perspektivních" oblastí vývoje nových pohonných technologiích. Nikdy jsem nepřišel na chuť hybridům ala klasický Prius, ale z mého osobního pohledu to bylo nejen obchodně velmi úspěšné, ale i to zvýšilo pozitivní vnímání Toyoty jako inovátora.
gil54
Ve spojení s vodíkem jsem lačně rozklikl a čekal jsem akční drama .....a nic. :-( Zase jsem to sežral.
Ale stejně bych si s ohněm blízko vodíku raději nezahrával i když jde jen frazeologii. :-)
Ale stejně bych si s ohněm blízko vodíku raději nezahrával i když jde jen frazeologii. :-)
Jsem hlupak ze jeste nejezdim na kapalny vodik. ;-)
To by bylo tak nesmirne prakticke, kdyby to bylo realne. Asi tak jako teleport.
:-!