Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Toyota GR Corolla už jezdí na kapalný vodík. Křest ohněm vykonal sám bývalý šéf Toyoty

9 komentářů

ACE.
Je to daleko praktičtější než tunová baterie.
DonVito
Mnohem praktictejsi. :D

Jsem hlupak ze jeste nejezdim na kapalny vodik. ;-)

To by bylo tak nesmirne prakticke, kdyby to bylo realne. Asi tak jako teleport.
lyon667
Jj, jedenapůlminutové tankování je hrozně nepraktické, že? Není nad osmihodinovou šichtu u elektrické zásuvky. Kolikátý by asi skončil spotřebič na baterie...
DonVito
S vymenou baterie samozrejme prvni!
:-!
ACE.
Když se ptáš tak seš.
Ozzman
Elektro dopravní prostředek je dobrá věc, jen ho nesmí bouchat Tesla... třeba u EV Škodovek, kterými pravidelně jezdím tě tohle trápit nemusí a na semaforech natřeš nejedno vodíkové auto, kdyby tam nějaké jezdilo :D
DonVito
K prekrasnemu 47 mistu z 52.
A k dokazovani, ze nektere cesty jsou skutecne slepe.

Kapalny vodik s teplotou - 253°C v aute beru spis jako vtip. Ale tak stary pan si hezky zazavodil se svym vysnenym autem.

Co je jeste potreba k tomu, aby pochopil co resi za hlouposti? Jeste ze uz je v penzi.
Xylo
Musím ocenit, že Toyota nešušní peníze jen pro akcionáře a dává je i do méně "perspektivních" oblastí vývoje nových pohonných technologiích. Nikdy jsem nepřišel na chuť hybridům ala klasický Prius, ale z mého osobního pohledu to bylo nejen obchodně velmi úspěšné, ale i to zvýšilo pozitivní vnímání Toyoty jako inovátora.
gil54
Ve spojení s vodíkem jsem lačně rozklikl a čekal jsem akční drama .....a nic. :-( Zase jsem to sežral.

Ale stejně bych si s ohněm blízko vodíku raději nezahrával i když jde jen frazeologii. :-)