Novinky
Falco
0
starsi video by nebylo??? :no:
jinak auto je to nadherny :yes:
jinak auto je to nadherny :yes:
Máš pravdu, auto je to nádherný. Mám slabšího bratříčka Leona FR 2,0 TFSI a je to mazel. Výkon 200k naprosto dostačující na naše silnice. Na silnici, zejména v zatáčkách, sedí jak přibitý, perfektně se ovládá, akcelerace dostačující a maximálka přes 240km/h samozřejmě tachometrových. A hlavně za slušnou cenu máš spoustu věcí v základní výbavě. Cupra už je vrchol. Ale k tomu vrcholu je cenový skok, který je třeba zvážit. Využitelnost auta na našich silnicích ku pořizovací ceně a provozu - spotřebě (šlapat na plyn bude každý), ceně osmnáctek pneu, ceně garanček (destičky Brembo,...), atd. Proto jsem oželel 47 kobyl a šel jsem do FRka.
Spanelskej krumpl jezdi dokolecka.... To je nadhera. >😁 :no:
tak jako reklamu na sportovni edici bych si predstavoval trochu divocejsi. tohle byla reklama jak na Fabii junior "jak vidite krasne zataci a jezdi plynule".
na cupru bych si prestavoval neco trochu zajimavejsiho.
na cupru bych si prestavoval neco trochu zajimavejsiho.
To co ste sem za somarinu dali? To video je minimalne rok stare (videl som veeeelmi davno) a nie je to ziadna oficialna reklama na Cupru :-!
Ahoj, uvažuju si vzít na leasing Cupru. Má ho někdo? Chtěl bych se optat na pár věcí? Frpe ;-\