Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Video: Seat Leon Cupra: Nejsilnější Španěl v oficiální reklamě

9 komentářů

Falco
starsi video by nebylo??? :no:
jinak auto je to nadherny :yes:
Máš pravdu, auto je to nádherný. Mám slabšího bratříčka Leona FR 2,0 TFSI a je to mazel. Výkon 200k naprosto dostačující na naše silnice. Na silnici, zejména v zatáčkách, sedí jak přibitý, perfektně se ovládá, akcelerace dostačující a maximálka přes 240km/h samozřejmě tachometrových. A hlavně za slušnou cenu máš spoustu věcí v základní výbavě. Cupra už je vrchol. Ale k tomu vrcholu je cenový skok, který je třeba zvážit. Využitelnost auta na našich silnicích ku pořizovací ceně a provozu - spotřebě (šlapat na plyn bude každý), ceně osmnáctek pneu, ceně garanček (destičky Brembo,...), atd. Proto jsem oželel 47 kobyl a šel jsem do FRka.
Spanelskej krumpl jezdi dokolecka.... To je nadhera. >😁 :no:
:yes: Presne. To čo za reklamného génia dal Cupru jazdiť kolečka po mlákach? To má efekt jak pustit H1 do pešej zóny.Inak z takeho krumpla pred barakom by som mal radosť. 😄
tak jako reklamu na sportovni edici bych si predstavoval trochu divocejsi. tohle byla reklama jak na Fabii junior "jak vidite krasne zataci a jezdi plynule".
na cupru bych si prestavoval neco trochu zajimavejsiho.
To co ste sem za somarinu dali? To video je minimalne rok stare (videl som veeeelmi davno) a nie je to ziadna oficialna reklama na Cupru :-!
Ahoj, uvažuju si vzít na leasing Cupru. Má ho někdo? Chtěl bych se optat na pár věcí? Frpe ;-\
Ahoj, kludne sa pýtaj, máme ho.....