Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Video: Alpina B7 – elegantní reklama na superrychlou limuzínu

11 komentářů

Bárt
...těch je todle auto plný. Třeba ráfky nemaj žádný viditelný ventilek - sedí uprostřed pod krytem spolu se šrouby a vzduch je do pneumatiky vedený jednou dutou loukotí... :-! Tady se fakt někdo vyhrál 😉 :yes:
skejpa
me se teda 7ckovej bavor moc nelibi ale tohle uz je fakt neco 😊 proste takove to svezeni pro sportovne zalozeneho prezidenta 😁
Tak tohle si napsal fak libově :yes: >😒] ... Naprostý souhlas!!! Jen ještě dodávám, že facelift podle mě HÓÓÓDNĚ sedmičku vylepšil...
Video je velmi podobný 20 let starý reklamě na Themu 8-32. Tedy, né že by to bylo na škodu,ale když už, mohli to dotáhnout do úplnýho konce.😉 U Themy po záběrech montáže motoru a interieru přichází takové malé peklo!!!😄 Neznáte-li, doporučuju projít youtube
[odkaz]
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Falco
Klasická mentalita českého člověka - kdo má peníze, ten krade!!
Vono stejně není vo co stát, tu zábavu na okreskách si s tím neužiješ. Co z toho že to po dálnici lítá extrámní rychlostí. Kdybych si měl vybrat BMW tak jedině 3er
Falco
Co jsem napsal se vůbec netýkalo aut!!
skejpa
presne. typickej zavistivej čech. kdo ma penize ten krade nebo tuneluje nebo podvadi stat. proc proste neuznaji ty lidi ze nekdo holt umi podnikat, ma dobrou praci atd ? muj kamarad si treba vydelaval prekladanim (ano prekladanim do cizich jazyku) prez 200 tis. mesicne a bylo to uplne normalni. myslite ze by si to za 5 let nemohl koupit ? a je to podvodnik ? nebo znamy mel autobazar a vozil auta z nemecka. pak mel dva, tri autobazary a penez mel najednou taky dost. je to podvodnik ? podle vas asi jo protoze ma dost penez... a pak si koupi peknou karu a vy - typickej zavistivej cech - mu ji objedete klicem protoze mu ji zavidite. a ja ackoliv sem chudej student, tak kdybych vas videl jak to auto tim klicem obtahujete tak vam urazim pracky !
Jsem rad, ze vam to vsem tak pali. 😄 😉