Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Vlada_Kalina
Mám třetí auto. První bylo stříbrné, v techničáku mělo napsáno "šedá metalíza". Tam jsem asi k barvě necítil žádné emoce, nejsem ženská. Pak jsem si koupil černé, taky bez emocí, prostě tam stálo a bylo za dobrou cenu, tak bylo doma. Tohle černé auto mě rychle naučilo cítit emoce k barvě, obzvlášť, když jsem ho nechal chvíli stát na slunci :no: Od té doby jsem věděl, že všechna příští auta už budou mít nějakou pěknou světlou barvu, která odráží paprsky :yes: Třetí auto mám pastelově světle modré a je to moje první hezké auto. A dá se do něj v pohodě nastoupit, i když stálo půl dne na slunci, aniž by člověk utrpěl popáleniny :yes:
twistedTSD
A přitom to té 600e v té šedé sluší. :D Myslím, že lepší by bylo nechat to na zákaznících.
Stejsn
Nejde nevzpomenout slavná slova Henryho Forda o modelu T: "Můžete si vybrat jakoukoliv barvu, pokud to bude černá"... ;-)
...a za chvíli to bude: "Můžete si koupit hakékoliv auto, pokud to bude elektrozkrat..." :-O :-O :-O :no:
Sdílení komentáře
Jinak já tleskám každému, kdo si koupí jiné než šedé nebo bílé auto, ta uniformita je šílená.... Na druhou stranu, když se to lidem líbí.....
Jinak moje poslední auta byla tmavá modrá, světlá modrá, hnědá a světlá modrá ( I když ve statistikách budu jako šedá, protoze to je psáno v technicaku ). Pak další máme červené ( jasná červená i tmavší), hnědá, objednané tmava zelená a světle modrá. Vzal bych hned něco pestřejšího, ale není moc co. Teď jsem chvíli uvažoval i o oranžové.