Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ostrá elektrická Alfa Romeo může mít až 1000 koní! A zajímavou prodejní taktiku

8 komentářů

Ota4
V roce 2024 určitě elektrické Tonale nebude. Nebude totiž nikdy. První Ev model bude příští rok B- SUV.
speedfred
Pochop že je už taký trend, EV musí byť stoj čo stoj. Pokial je ale v ponuke stále slušné QV tak mi to nevadí.
Arese
Na světě neexistuje jiná masová automobilová značka, u jejichž produktů by použití elektrického pohonu bylo absurdnější, než u Alfy Romeo! 😲 😲 😲 :no:
lukas13
Mno, schválně.

Bojim, ale snad to klapne.
DonVito
Protoze je tezky se prosadit proti Cine?
Ota4
Uvidíme. Myslím že to bude určitě nejlépe jezdící auto na platformě cmp2. Uvidíme jestli si alfa prosadí víceprvkové zavěšení vzadu . . . .
lukas13
Njn, bráška Avengeru.

Tak co - těšit se, nebo plakat?
Xylo
" Obměna technologie baterií bude prý probíhat v tříletých cyklech, čímž by si měly elektromobily značky Alfa Romeo udržet velmi vysokou konkurenceschopnost. " Tohle je pro mě zajímavý citát z článku. Zatím vnějším (a neodborným) pohledem vidím používání dvou technologií baterií/bateriových článků - jedna je Tesla monočlánky a bateriové články ala VW (větší - desky zalité elektrolytem). V roce 2017 jsem trávil týden na Akademii věd v Praze (naproti Národnímu divadlu) a potkával jsem tam spoustu mladých a někdy i nadšených vědců. Ti kteří se zabývali technologií uložení energie v bateriích moc entuziastičtí nebyli.