Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeDlouhodobý Citroën C5 X a jeho infotainment: Možná krok zpátky, ale správným směrem
5 komentářů
Filip Kaštánek
Jezdil jsem C5 druhé generace. Teď jsem si koupil C5X. Nové auto mě vyhovuje. Ale. Chybí mi hydraulický podvozek. Po dlouhých letech s Xantii a C5 je naložené auto zklamáním. Místo laděného plutí nad deravymi silnicemi rány dorazu tlumičů. Podotýkám, že jen u naloženého auta. K infotainmentu: Kdyby zůstalo u staré C5, vůbec bych se nezlobil. I budíky s ručičkami mám raději. Co je katastrofa, to jsou ty chytré funkce jako start stop, hlídání jízdního pruhu, automatické brzdění a adaptivní tempomat. Vypínám to při každém startu, protože je to doslova nebezpečné. Mám najeto ke 2 milionům a hádám, že kdybych začínal jezdit, dávno bych naboural.
BorisTh
význam infotainment - bývá vnímáno jako nedostatečně seriózní zpravodajství (spor broadsheet vs. tabloid, mísení zpráv, názorů a senzací) nebo protiklad investigativní žurnalistiky.
V originálním manuálu anglických aut se používá výraz entertainment nebo cartainment a fakt nevěřím, že rodilí Angličané neznají význam svých slov.
Vypadá to, že někdo chce být za každou cenu in používáním cizích slov, ale používá k tomu nesprávné výrazy.
V originálním manuálu anglických aut se používá výraz entertainment nebo cartainment a fakt nevěřím, že rodilí Angličané neznají význam svých slov.
Vypadá to, že někdo chce být za každou cenu in používáním cizích slov, ale používá k tomu nesprávné výrazy.
V originálním návodu auta anglického výrobce se používá výraz entertainment nebo cartainment a jsem přesvědčen, že rodilí Angličané znají významy svých slov.