Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Mitsubishi ASX 1.6 PHEV – Japonský společník s francouzskými kořeny

20 komentářů

KANKUNEN
Som nadšený ako Mitsu idě. Tunajší děň dva nové modely. I čo ASX mrtvé, ale toto je naj model vo triedě. Aj jedna pipina stačí. :-!
ericn
A myslíš, že to bude stačit? Rebrandovaný Captur? Asi těžko :-[]
Arese
A přitom je to obětování Evropy ve výsledku úplně zbytečné!!! :-O :-O :-O :-( :no: :no: :no:
https://e-news.cz/…smu-a-nesvobode/?…
Ozzman
Nejlepší rodinné auto široko daleko ! Brácha má myšáka, vozí se na lanceri, je spokojený... :D
KANKUNEN
Každý by chcel takéhoto brata
Ozzman
brata aj Lancera, aj ASX!
KANKUNEN
:yes:
KIaudius
Nie je to zlé, ale k dokonalosti ešte trochu potrénuj slovenčinu. ;-)
Xylo
V textu zmiňovaná doba nabíjení z 230 V a WALLBOXU :-O mě pobavila. 10 kWh děleno 4,5 hodiny je přesně 2,2222222 kW, kdežto 10 děleno třema hodinama je 3,333333 kW. Koukal jsem, že mají v kufru oba kabely a úplně nejlepší je oboustranná nádrž - z jedné strany zásuvka na kabel a z druhé strany asi otvor do nádrže na benzín :yes: .
Mr.Murphy
asi by mi to po městě nevadilo, vypadá to pěkně, pohon zdá se taky funguje. Navíc z velké míry tlačítkový interiér, to se cení :yes: ale připadá mi to prostě drahé na to, že výkonově je to fakt slabota.... s cenovkou kolem 800 tisíc už by to bylo aspoň RELATIVNĚ zajímavé....
Ginger Kyriakos
800 tyček přijatelné? V jaké době to žijeme? To je auto před několika lety za 500 tis. Za míč je to naprostá drzost a závidím každému, kdo je dostatečně marnotratný fanda Mitsubishi, že za rebrandovaneho Rencka ten míč nebude váhat položit na dřevo.
Arese
....proč si kupovat trapně přeznačkovanou rádoby japonskou verzi místo francouzského originálu? :-( :no:
xxc
Kvôli servisu, niekto ma bližšie Mitsubishi
ericn
v Čechách těžko :-[] řekl bych, že jen v Praze a okolí je víc servisů Renault než servisů Mitsu v celé ČR...
Ozzman
Neoservisují ti toho Captura i v Renaultu, když je to stejný auto ?
woody-alien
Hele, já nevím. Zdá se to být logické, kšeft je kšeft a auta stejná. Ale mně třeba autorizovaný servis Škoda odmítl vyměnit olej v 1.8 TSI....protože na Seat nemaj smlouvu. Že jsem se jim vysmál bylo sice hezké, ale přesto mi nezbylo než jít jinam.
Arese
Tak takováto situace bude v ČR naprostou kuriozitou! :-)
Kass
Protože místo jednoho ,,diamantu" na kapotě, můžeš mít hned tři. 😇
KANKUNEN
:yes: :yes: :yes:
Arese
:-[] :yes: