Ekonomika
Cadillac - 2
Dodge - 6
Chevrolet - 12
Chrysler - 1
RAM - 15
Tesla - 87
Mustang - 4
E😜lorer - 1
Avenger - 3
Renegade - 18
Compass - 19
Gladiator - 6
Wrangler - 2
Jeep nezařazeno: 2
Dodge - 6
Chevrolet - 12
Chrysler - 1
RAM - 15
Tesla - 87
Mustang - 4
E😜lorer - 1
Avenger - 3
Renegade - 18
Compass - 19
Gladiator - 6
Wrangler - 2
Jeep nezařazeno: 2
Niccolò Machiavelli
Tesla vs ostatní: 87 ku 91
Labuti píseň pro fosily 😄
Bravo, Tesla 👏🏼👏🏼👏🏼
Labuti píseň pro fosily 😄
Bravo, Tesla 👏🏼👏🏼👏🏼
no vidíš, ani se nenašlo víc elektrofanatiků než milovníků fosilu.
Smutný ne. Jinak 12 ks pro Chevrolet je bomba číslo, porazil značky jako Jaguar či Alfa romeo. Smutný vid, když amerika s dvěma ofiko delaery poráží evropské značky.
Navíc v červenci se neprodala ani jedna Tesla S, jen 2 ks modelu X, 6 ks modelu 3 a zbytek je všechno Y.
Takže tesla kategorie mimo SUV: 6 ks vs asi 7700.
Fakt mega zájem o EV, hahahahahaha
Smutný ne. Jinak 12 ks pro Chevrolet je bomba číslo, porazil značky jako Jaguar či Alfa romeo. Smutný vid, když amerika s dvěma ofiko delaery poráží evropské značky.
Navíc v červenci se neprodala ani jedna Tesla S, jen 2 ks modelu X, 6 ks modelu 3 a zbytek je všechno Y.
Takže tesla kategorie mimo SUV: 6 ks vs asi 7700.
Fakt mega zájem o EV, hahahahahaha
Jak jsem již zmínil mimo Enyaqů začínám více koukat na registrace Tesly. Enyaq je SDA a registr v pohodě - 120 ks, z toho 13 kusů registrovaných na výrobce Škoda Auto. Problém u Enyaqu je nulové prodeje ojetých vozidel, to není můj nový poznatek, ale kdosi na diskuzi upozornil na vysoký počet ojetých Enyaqů v sauto (aktuálně 147 kusů). SDA uvádí Tesla Y 70 prodaných, v registru je nových 75 kusů. Koukal jsem i na Toyotu BZ4X a nové tři kusy vypadají na dealerská auta - Auto Eder K.Vary, Tsusho Čestlice a Toyota Financial Services. Podíl registrovaných elektroaut je za měsíc červenec 2,9 %.
Dokoncene byty se tezko prodavaji. Stavebnictvi je v utlumu.
Kde se berou penize na ty nova auta, to nevim (firmy?).
Aktuálně podle České národní banky dosahují úspory českých domácností zhruba tří bilionů korun, jenže polovina z nich leží jen na běžných účtech, kde kvůli inflaci každý měsíc ztrácí na hodnotě. (Tuším, že to reprezentuje 2 státní rozpočty)
Jestli Ty peníze v bance na nové auto nemáš, tak děláš něco špatně.... :-!