Novinky
Tohle není offroad ani náhodou. Jen další plečka která si na něco hraje. Jako drtivá většina suv. Ale chápu to. V dnešní době lidi autům už nerozumí, tak je zajímá jen vzhled. Pořádný offroad potřebuje redukční převodovku, uzávěrky, MT pneumatiky a spoustu dalších úprav.
Ono sa to uz vsetko zvrhava... aj pojem offroad uz dnes mnohi pouzivaju tam kde to ani nie je realne... takymto systemom a oblbom na ludi bude za 10 rokov offroadom aj kia stonic... inak samozrejme suhlas s tym co pises...za mna radsej rexton ( ma tuhy ram ) ako santa fe... ak uz chcem riesit aj nejaky ten teren ale nemam 2 melony na Gecko
Pohledem fandy do aut a zároveň člověka, které si podobné auto nemá v plánu koupit, si taky říkám, že to je katastrofa a chybí tomu plnotučný motor.
Nicméně pohledem člověka, který pravděpodobně (pokud do té doby nezměním práci) bude začátkem příštího roku konfigurovat služebního Kodiaqa 2, si ale říkám, že nové Santa Fe poskočilo o dvě úrovně výš a pro Kodiaq tento souboj asi nedopadne dobře. Teda pokud to ještě budou i cenově konkurenti jako současná generace.. o čemž trochu začínám pochybovat, ale ona se Škodovka cenově taky určitě zrovna podbízet nebude. Každopádně pokud jde o motor, tak když do Kodiaqa 2 Škoda může montovat 1,5 TSI 110 kw, proč by měla být v Santa Fe 1.6 s 230 hp katastrofa? Takže fakt jo, já bych to bral i s tou 1.6. Byl by to služebák plnící převážně roli rodinného auta, takže to nemusí být trhač asfaltu, těch 230 koní by mi určitě stačilo, spotřeba mě nezajímá, to platí firma.. a životnost taky ne, za 4 roky se to vymění.. takže prosím prosím firmo, změňte do ledna car policy, já to chci :yes: :yes: :yes: