Novinky
twistedTSD
5
Pravda, konkurovat Jeepu, který v Evropě přechází na Pežoty s předním pohonem, nevyžaduje moc námahy,
Přejít do diskuze
Hlavně přechází na elektriku 4Xe je u Jeepu výsměch. Podle mě Jeep v Evropě úplně minul cílovku :no:
Pohon nedělá Jeep Jeepem. Je ro jen díl celku.
A jinak co má Avenger společného s Jeepem? Nic krom designových lifestyle prvků...
A jinak co má Avenger společného s Jeepem? Nic krom designových lifestyle prvků...
Přesně to tu popsal daný problém. Pod pojmem Jeep si člověk představí terénní auto (což u nových modelu často neplatí). Stejně tak si pod pojmem Dacia člověk představí levné praktické auto. To lifestylem nemá nic společného.
Jediný zásadní problém Jeepu dnes je to, že dělá Jeepa i z aut co Jeepem nejsou ani za mák.
Ale ono to celkem platilo vždycky, že Jeep začínal až s Cherokeem.
Ale ono to celkem platilo vždycky, že Jeep začínal až s Cherokeem.
Jeep že nemá na Evropském trhu konkurenci?!?
NE. Naopak. Právě Dacia nemá na Evropském trhu konkurenci!!!
NE. Naopak. Právě Dacia nemá na Evropském trhu konkurenci!!!
Ale prodává asi slušně, byl jsem letos v Itálii a tam je skoro každé druhé nové auto Jeep Renegade, byl vidět mnohem více, než tuzemské značky.
Přesně, řekneš Jeep s představíš si Wrangler nebo Grand Cherokee a malý jebky od Fiatu - Renegade nebo Avenger… tj 4Xe ve Wrangleru je jak svatokradež, ale v Renegadu je to vlastně jedno 😉
Dříve nebo později... a přejde na větší a ještě větší auta, life style...
Ne, Dacia se prodává, protože Evropa chudne a čím dál tím víc lidí chce malé, jednoduché auto.
Ne, Dacia se prodává, protože Evropa chudne a čím dál tím víc lidí chce malé, jednoduché auto.
To proč se prodává Dacia tak dobře je v tom smyslu jak jsem se vyjádřil úplně, ale úplně jedno. Prostě se prodává skvěle a nemá konkurenci.
A zkoušels to nebo jen tak prskáš?
Funguje to překvapivě dobře...
Že je Renegade moc malej na off-roada a vlastně není moc hezkej na tom nic nemění.
Ten systém je rozumnej.
Funguje to překvapivě dobře...
Že je Renegade moc malej na off-roada a vlastně není moc hezkej na tom nic nemění.
Ten systém je rozumnej.
Ale evropské automobilky přece nechtějí prodávat levná auta ... a proto Oroch a ani nic jiného nebude.
Už dlouho mít nebude, když se zbaví dieselů a nasadí předražené PHEV. Bude tak drahá že kdejaká Čína a Ssangyong budou levnější.