Testy
"Když na to šlápnu tak těch kombinovaných výsledných 100kw tvoří protáhlé obličeje ostatních."
Tohle jsi nepsal ty?
Tohle jsi nepsal ty?
Jenom ma 1,5L motor misto 1,8L, uplne jinak zprevodovane elektromotory, ale jinak je to uplne stejny pohon!
O nicem se dohadovat nechci. Ani s tebou, ani s nikym jinym. Jenom zpetne musim uznat, ze to auto nebylo jizdne nijak skvele. A to i presto, ze jsem v nem ujel ctvrt milionu kilometru a to velmi spokojene.
Ale kdyz jsem "na to slapnul", tak to bylo zajimave tak ve meste u startu na semaforech, v legalnich mestskych rychlostech. V jakekoli vyssi rychlosti se protahle obliceje ostatnich jaksi nekonaly...
Ale kdyz jsem "na to slapnul", tak to bylo zajimave tak ve meste u startu na semaforech, v legalnich mestskych rychlostech. V jakekoli vyssi rychlosti se protahle obliceje ostatnich jaksi nekonaly...
Tímhle Priusem jsem jezdil, když to vylezlo. Jako auto to byla dost nepřesvědčivé, nejen vzhledem k cenovce - digitální brzdy, odtržené řízení, podivný interiér. Jako nosič nové a později úspěšné technologie... dejme tomu.
:yes: opět po dlouhé době souhlas. Osobně jsem 2x v životě kroutil nevericne hlavou co vidím za úchylku: když v Německu začali vyhrávat volby jacísi Zelení a když se zacaly do osobáků dávat motory z autobusů. Nemělo se stát ani jedno a žili bychom si lépe.
140 tachometrovych v lavom pruhu na dialnici a ostatne auta mozu tubit, blikat, lepit sa a aj tak neobehnu, lebo on to miluje 😁
Ano, a zkus si to přečíst celé znovu. Nejprve jsem zareagoval na to, co psal Emel. Pak jsem přidal další myšlenku a protože vím o rozdílu v pohonu tak jsem to raději uvedl. Proč a o čem se chceš dohadovat?
O tom příspěvek emela nebyl. Reagoval jsem na to co psal😒br />
"digitální brzdy, odtržené řízení, podivný interiér".
Co to tady je že mi v každém vlákně někdo podstrkuje něco, co jsem vůbec neřekl? Podle xxc blokuju levý pruh 140 tacho, ty zase píšeš o rozdílu v pohonu, který nebyl předmětem diskuse ve vlákně. Ach jo.
Co to tady je že mi v každém vlákně někdo podstrkuje něco, co jsem vůbec neřekl? Podle xxc blokuju levý pruh 140 tacho, ty zase píšeš o rozdílu v pohonu, který nebyl předmětem diskuse ve vlákně. Ach jo.
Tak jsou z toho hodně na nervy. Asi by ses divil. Možná ten kroutak s nabitou baterkou dělá své. Já ten závod většinou vzdám kolem 140 na dálnici protože se mi příčí porušovat předpisy. Ale někdy mám náladu a ve 160 to vzdava 9dieslovych ochcavek z 10...
Je jedno kolik levém pruhu na dálnici. Levý pruh slouží pouze pro předjíždění. Pokud nepředjíždíš, nemáš v něm co dělat.
Podivný interiér Priusu. Tak za mě díky za ten kosmický interiér. Mě přímo rajcuje. Brzdy - brzdí fest a rekuperuji energii, co víc si přát? Preposilovany volant - nádhera a slast. Když na to šlápnu tak těch kombinovaných výsledných 100kw tvoří protáhlé obličeje ostatních. Pro mě celkově společně se super spotřebou a nulovou poruchovosti auto snů. Jo, mam 3. gen, ne tu co se zde popisuje.
Můžeme vést debatu, kdy poprvé a kdy masově dal někdo diesel do osobáku. Nechce se mi to ani googlit. Vím, že v USA doteď diesel v osobacich je spíše rarita. I ten Prius byl od začátku koncipován pro japonský a severoamerický trh. Není na světě místo s větší koncentraci potroublenců montujicich diesel do osobáku, než Evropa.
Plevy byl diesel. Napriklad Lupo 3L.
S odstupem casu - prokazatelne.
Diky Toyoto. Skoda, ze u nas jezdi mnohem vic TDI (TDCI..) nez HSD.