Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Příjde ještě silnější BMW X5 M?

13 komentářů

Dinar
Je to taková "druhoruková" informace, ale měl by to být ten dvanáctiválec ze sedmičky s mírně nižším výkonem a mírně vyšším krouťákem. X5 M s desetiválcem se neplánuje.
CtvrtSardel
Taky se priklanim spis k V12, bylo by to logictejsi v reakci na Touareg V12 (popr. Q7 V12) a s V10 by to musela byt verze M, ktera byla jiz nekolikrat u modelu X5 odmitana. Ani mi do X5 moc nepasuje "zavodni" V10...je to podle me az prilis sportovne zamerenej motor na X5. Proto V12!
Asi nejvetsi problem by u ni meli, jak ji pojmenovat, MX-5? XM 5? M5 ? Vsechny nazvy nejak zasahuji i jina auta nez X5... >😒] Pak taky mit auto BMWX5M-5OV10 je spis uz na carovej kod nez nazev :yes: Kazdopadne silnejsi X5 nez 4.8iS to chce, aby mohlo konkurovat prave VW a Audi a taky Porsche! :yes:
Nejlogicteji se mi jevi X5 M, soude podle Z4 M.
CtvrtSardel
😄 :yes:
To je taková spíše čtvrtoruková informace, nemusíte ani tolik pátrat a víte, že to je 4.8i biturbo s 410 PS....
Aaaach jo, to je opravdu neštěstí, když někdo píše o autech a ví o tom asi to co moje žena.....
PS. 12 těžkých válců tam dají dnes jenom "lidová" jelita.... (ani Mercedes ani Porsche ani BMW) Max. co tam BMW dá bude V10 a V8d do X6....
12 hrnků už zůstane jen pro řadu 7 (se to jako prostě patří to mít....)
CtvrtSardel
Tva zena toho o autech asi vi docela hodne, co? 😉
Mas lepsiho informatora...zarucene! >😒]
Moc se těším na nový SD v X5 - kolega si koupil X5 3.0 D - je to super ale jsou chvilicky kdy by to možná chtělo o chloupek více - SD by mohla být ta správná cesta při super spotřebě - a alespoň co vím, tak by mohl být tento motor k dispozici i s modernizovaným automatem ...
Teda, nic proti, ale mě v tom předním nárazníku přijde že jsou velký chladiče, nemůžou to bejt intercoolery k turbomotoru? Silný osmiválec, to tomuhle autu taky chybí, ale i V12 je určitě jedna z možností...
CtvrtSardel
Na ty chladice jsem taky koukal, napadlo me 3.5d, to ma turba. V8 v nafte by bylo taky hodne pekny.
Silny osmivalec tohle auto uz ma od zacatku 😉 :yes:
Teda, nic proti, ale mě v tom předním nárazníku přijde že jsou velký chladiče, nemůžou to bejt intercoolery k turbomotoru? Silný osmiválec, to tomuhle autu taky chybí, ale i V12 je určitě jedna z možností...
CtvrtSardel
Na ty chladice jsem taky koukal, napadlo me 3.5d, to ma turba. V8 v nafte by bylo taky hodne pekny.
Silny osmivalec tohle auto uz ma od zacatku 😉 :yes:
Johny.Rico
Těšíme se jak psi :yes: